Gönderen Konu: 2023-24 Rui Hachimura Sezonu  (Okunma sayısı 133856 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2023-24 Rui Hachimura Sezonu
« Yanıtla #30 : 28 Ekim 2023, 20:56 »
Şu an temel bir problem var, aslında bunun takımın genel performansını etkileyecek kadar önemli olduğunu düşünmüyorum ve bu rotasyon ayarlaması yapılmadan da takımın şu an gözüktüğü kadar kötü gözükmemesi gerekiyor. Ancak DLo-LeBron sürelerini eşleştirmek hatalı duruyor. DLo-Davis, LeBron-Reaves-Gabe sürelerini denkleştirmek rotasyonu daha net oturtacaktır. Rui Hachimura'nın süreleri daha Vanderbilt gelmeden nereye gitti onu da pek anlayamadım. Reddish savunmada fena gözükmüyor, hatta savunma ribaundu katkısı da iyi gözüktü ama yine de pek güvenemiyorum ona. Max denemesek bile, Prince 2 oynayıp Rui'nin de olduğu dakikaları tercih ederim.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #31 : 29 Ekim 2023, 07:37 »
Damar kardeş yine tanımadığın etmediğin insanlara ana bacı sövmenin eşiğinde gibisin.

Bu kadar yükselmenin alemi var mı?

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #32 : 29 Ekim 2023, 11:40 »
Kabadayılığa, bilmişliğe, kişiler üzerinden kendini tatmin etmeye, vs. alerjim var.

'Lavine serbest kalınca 4.5 verelim gelsin oynasın' bu tip üsluplara gerek yok. Senin de konuya dahil olman trajikomik oldu.

Normal hayatta bu tip çıkışları yapamayan kişilerin klavye başından tepki göstermesi komik.

Burada 10-20 kişi dostane bir ortamda bilgilerimizi, düşüncelerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Tabi ki kişiselleştirirseniz tepkim olur.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #33 : 29 Ekim 2023, 11:49 »
Kabadayılığa, bilmişliğe, kişiler üzerinden kendini tatmin etmeye, vs. alerjim var.

'Lavine serbest kalınca 4.5 verelim gelsin oynasın' bu tip üsluplara gerek yok. Senin de konuya dahil olman trajikomik oldu.

Ben de senin gibiyim, o yüzden arkadaşça uyarmak istedim. Ben de çabuk yükseliyorum çünkü.

Şurada 3-5 insanız yani; sen de yok yere kendini yorma isterim. Yoksa, sen daha iyi bilirsin elbette. :)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #34 : 30 Ekim 2023, 07:17 »
Maçı izlemedim, ama bu Ham denen hıyarın Wood ve Rui gibi iki ismi kullanamadığı, Gabe'e gereğinden fazla süre veren bir koç olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Bu adamı geçen sene 26 aralıkta 5 gardı sahaya sürüp Westbrook'u 5 numara oynattığı gün maç içinde kovacaktık; ben öyle yapardım.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #35 : 30 Ekim 2023, 07:43 »
Ham hıyarı ile bu iş olmaz yahu vallahi bir şeyleri anlama konusunda akıl tutulması yaşayan bir takımız illa her şey igrençleşecek, baya kötüye gidecek sonra değişim yaşanacak

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #36 : 30 Ekim 2023, 08:26 »
Bu sefer ortalığı yangına vermeyelim dedik ama takım korkunç başladı sezona. Preseason'da yaptıkları her şeyden uzaklaşmış, rotasyon desen facia. Bakalım nasıl toparlayacaklar ama LeBron ve Davis dinlendiriyoruz geniş kadromuz var muhabbeti hızlıca tersine dönmüş durumda Ham hozam sağolsun.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #37 : 30 Ekim 2023, 08:40 »
Bu sefer ortalığı yangına vermeyelim dedik ama takım korkunç başladı sezona. Preseason'da yaptıkları her şeyden uzaklaşmış, rotasyon desen facia. Bakalım nasıl toparlayacaklar ama LeBron ve Davis dinlendiriyoruz geniş kadromuz var muhabbeti hızlıca tersine dönmüş durumda Ham hozam sağolsun.

Booker ya da Beal'den biri olsa 0-3 başlamıştık sezona.

Bu da takımın başında nasıl bir vasıfsız olduğunun kanıtı niteliğinde;

https://twitter.com/LakersNation/status/1718840724777754788

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #38 : 30 Ekim 2023, 09:14 »
Daha erken ama Reaves bana hiç güven vermedi. Acaba takımın üçüncü yıldızı diye çok mu erken konuştuk

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #39 : 30 Ekim 2023, 09:21 »
39 maçlık bir örnek grubuna karşı 3 maç o yüzden çok büyük bir çekincem yok, Lillard da gidip Hawks'a maç verebiliyor. Üçüncü yıldız derken abartıyorduk zaten, Reaves'in olduğu şey elit bir rol oyuncusu. Geçen sezonki seviyesine bir yerde gelecektir, ortalamasına dönmesi için göstereceği iki 12'de 10 saha içi 6'da 4 üçlük maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak Vanderbilt yokken DLo-Reaves guard ikilisinin işlemeyeceğini de biraz gördük. Şu an artık çok zor ama belki de Reaves ya da DLo'dan birini geçen sezon dediğimiz gibi 6.adam rolüne alsak ve Prince'i ilk beş SG'si gibi kullansak daha iyi olabilir rotasyon için bilemiyorum.

Ham Cam Reddish denemelerinden sıkılıp biraz Max Christie'ye de süre verse güzel olacak. Sezonun daha 3. maçında geçen sezon playoffa girmeye çalışan Lakers rotasyonlarına geçmiş. Baskı altında ezilecek gibi :D