Gönderen Konu: 2023 Batı Finali - 1. Maç @ Denver Nuggets  (Okunma sayısı 35399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2023 Batı Finali - 1. Maç @ Denver Nuggets
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2023, 12:12 »
Play-in den gelip şampiyon olan ilk takım olursak NBA burdan kendisine iyi övünç ve pay çıkarır.

Normal sezonda Denver’ı yenebileceğimizi göstermiştik. 4-2 diyorum. Bu maç siftah olsun.

NBA tarihinde ilk defa hem 7 hem de 8.sıra aynı anda konferans finaline kalıyor. Heat teknik olarak 7'ydi aslında ama yine de. Playin'in düşününce hiçbir etkisi olmadı. 9 veya 10'dan playoff yapıp bir takım 1.'yi elerse o zaman olay. Ama daha şimdiden ağlamaya başlamışlar yok 1.sıra takımı playinden gelen takımı seçebilmeli vs diye.

Neyse konumuza dönelim. Jokic'i bire birde alabilecek o Howard tipi uzunumuz olmaması en büyük eksiğimiz. Kafamız çok daha rahat olurdu 15-20dk bunu yapabilecek bir adam daha olsa. Ve hayır Bamba bence o adam değil çünkü Bamba Jokic dışarıdayken onu savunamaz ve bütün veteran tuzaklarını da yer hızlıca faul problemine girer. Hele bir de 2 aydır top oynamadığını hesaba katarsak.

Ya direkt Davis'i Jokic üstüne atarız ya da bir ihtimal de LeBron ve Hachimura ile savunup Davis ile yardım getirebiliriz. Zor bir seri olacak, hadi beline kuvvet Lakers.

NOT:Her gün chicken mcnuggets yiyerek totemlerimizi yapalım arkadaşlar.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #11 : 14 Mayıs 2023, 16:23 »
O dediğini Thompson yapar.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #12 : 14 Mayıs 2023, 17:45 »
Thompson ölü sürelerde bile çember etrafında turnike atamıyordu. Savunmacısı turnikesini boş bırakıp Davis'e LeBron'a gider.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2023, 15:13 »
Onlar 2020'den iyi biz 2020'den kötü orası kesin. Her iki takım da en zor serisine çıkıyor, çok ortada bir seri.
Jamal Murray'ye Vanderbilt salmaya gerek var mı? GSW bize pick n rollerle nasıl zarar verebileceğini gösterdi, Jamal Murray'di burayı işleyebilecek bir oyuncu hatta unutulan Reggie Jackson bile bize sürpriz yapabilir. 
Yoksa çift guard ağırlıklı oyunda kalıp sürekli Jokic üzerine pick n roll'larla mı gitmek daha mantıklı olur? Jokic'i dönem dönem LBJ ile savunabiliriz, boy farkı olsa da kolay kolay itip kakamaz ama yine pick n roller'de switch yapmak öldürür bizi.
GSW'de ve Memphis'de hep şutunu riske edip yardıma gidecek adamlar oluyordu, bu takımda o pek yok o savunmada işimizi zorlaştıracak. 

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2023, 23:56 »
Hep aynı numaralar.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2023, 01:37 »
Curry'i bile tamamen düzen dışına çıkaran savunmamıza güveniyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2023, 12:10 »
Warriors'ın bu sezon biraz abartıldığını düşünüyodum, aynı fikrim Denver için de geçerli. 2020 seviyelerinden çok yukarıda olduklarını düşünmüyorum.

En önemli fark, 4 kez Denver deplasmanına gitmemiz olacak. Dördüncüye gitmeden bitiririz umarım.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2023, 13:06 »
Seçim ayağına iyice gündemden koptuk ben maçı yarın gece sanıyordum meğerse bu geceymiş.

Ben seriyi belirleyecek eşleşmenin Ad-jokiç eşleşmesi olduğunu düşünüyorum. Ad üstünlük kurarsa hatta ve hatta nötrlese bile bizim turu geçeceğimizi düşünüyorum ki bunu yapabileceğine tüm kalbim ve aklımla inanıyorum. Benim tahminim aynı tarifeden davam edip 4-2 geçeriz

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2023, 13:49 »
Ben asıl 2020'den kötü bir takım olduğumuzu düşünmüyorum. LeBron daha kötü evet, ama hücumda çok daha yetenekli bir kadromuz var. Savunmada da fiziksel olarak aynı seviyede olmasak da Hachimura Reaves Schröder Vanderbilt gibi oyuncularla benzer seviyelere çıkabiliyoruz.