Gönderen Konu: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 2. Maç @ GSW  (Okunma sayısı 39854 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 2. Maç @ GSW
« Yanıtla #30 : 04 Mayıs 2023, 10:10 »
Haha hocam ilk sayfada bir arkadaş demişti ona itafen yazmıştim alıntı yaptığımı düşünüyorumdum. Yeni farkettim baya tuhaf durmuş paragraf 😁

Hehe, ben yazmıştım. Gsw izlemek istemediğim için öyle yazdım, saçma sapan üçlük atıp duruyorlar. Orta mesafe fade away hastası biri olduğum için olabilir. Aslında geçen maç LeBron ilk çeyrekte orta mesafe şutla birkaç isabet bulmuş ama şu Cle-Tor serisindeki gibi bir performans gösterse muhteşem olur.

Ben hâlâ boyalı alanın en kritik bölge olduğunu düşünüyorum. İçeri giren 2-3 numarası olmayan takımlar play-off'larda zorlanıyor. Şu Mem takımında Ja yerine benzer kalibrede yıldız bir forvet olsa çok daha etkili olurlardı. Morant her ne kadar içeriye dalan bir adam olsa da güçsüz kalıyor. Jimmy Butler gibi oyuncular bence bu nedenle çok önemli. LeBron da JJJ ve Bane ile çok uyumlu olabilirdi.

Bir de şöyle bir şey var, play-off'larda bir oyuncuda hangi özellik eksikse o duruma maruz kalıyor. Bu yüzden bir özelliğinin iyi olmasındansa her özelliğinin ortalama olması daha önemli, yoksa kısıtlı süre alabiliyor.

Bence Gsw için kilit oyuncu Wiggins. Sezonu kötü geçirmelerinin nedeni onun yokluğu gibi gözüküyor.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #31 : 04 Mayıs 2023, 10:51 »
son 2 şampiyonluktaki kadrolar (2010-2020) ve bu sezonki kadro.

doğal olarak o 2 takımın "ağırlığı" yok ama "yaralı aslan" gibi düşünürsek,belki tehlikeli olabiliriz :)

maça gelirsek,ilk maçı çalarak iyi bir iş yaptık. onlar bugün yine psikopat gibi 3 sayı isabeti bulmaya devam eder mi? biz pota dövmeyi bırakıp yeterli seviyede atar mıyız? kritik eşik bu olabilir.

0-2 mis,1-1 ise çok kayıp değil gibi olabilir.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #32 : 04 Mayıs 2023, 12:07 »
Biraz alakasız olacak ama NBA'i bir Türk'ten dinlemek, yorum vs. takip etmek istiyorsanız Tancan Fümen'e bakabilirsiniz.

KK ve tayfasından kat kat bilgili bir herif.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #33 : 04 Mayıs 2023, 12:14 »
Biraz alakasız olacak ama NBA'i bir Türk'ten dinlemek, yorum vs. takip etmek istiyorsanız Tancan Fümen'e bakabilirsiniz.

ABD'deki en SJW'den daha SJW (bu kelimeyi kullananları da pek sevmem) birisi, o yüzden sevmiyorum. Ama basketboldan sinemaya oranla daha iyi anladığı doğrudur.

• Superstar
« Yanıtla #34 : 04 Mayıs 2023, 12:25 »
ABD'deki en SJW'den daha SJW (bu kelimeyi kullananları da pek sevmem) birisi, o yüzden sevmiyorum. Ama basketboldan sinemaya oranla daha iyi anladığı doğrudur.

Abi anlıyor herif basketboldan. Can Sungur yayınlarındaki yancı tavırlarını ben de sevmiyorum ama herif non-stop, teklemeden basketbol konuşuyor ve hakikaten saçmalamadan konuşuyor.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #35 : 04 Mayıs 2023, 15:28 »

Kk ve tayfası iyidir aslında ama gereksiz 3 sayıya ve modern basketbola takiklar evet 3 sayı çok değerlidir ona şüphe yok ama seni başarıya götüren tek yol bu değildir 2020 lakers bunu kafalarına vura vura kanıtladı

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #36 : 04 Mayıs 2023, 15:30 »
Oldschool basketbolu, Mars'ta bile savunacağız.
See y'all on the dark side of the moon.

• Superstar
« Yanıtla #37 : 04 Mayıs 2023, 17:52 »
Kk ve tayfası iyidir aslında ama gereksiz 3 sayıya ve modern basketbola takiklar evet 3 sayı çok değerlidir ona şüphe yok ama seni başarıya götüren tek yol bu değildir 2020 lakers bunu kafalarına vura vura kanıtladı

Bilmiyorum dayı valla ben Kaan Kural'ı her şeye rağmen severim ama ne İnan Özdemir'i ne de Orkun Çolakoğlu'nu samimi bulmuyorum.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #38 : 04 Mayıs 2023, 18:27 »
Orkun bir ara bize baya mesafeliydi, Kaan Kuralı ben de severim bı kere sempatik adam:)

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #39 : 04 Mayıs 2023, 18:32 »
İnan iyidir ya orkunda bizdendir neden bu isimlere karşı bu kadar antipati var anlamadım