Gönderen Konu: 2023 PO İlk Tur - 2. Maç @ Memphis Grizzlies  (Okunma sayısı 29601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2023 PO İlk Tur - 2. Maç @ Memphis Grizzlies
« Yanıtla #100 : 20 Nisan 2023, 05:00 »
Maçı kazanmak için çok fazla fırsatımız vardı ama değerlendiremedik. Yapacak bir şey yok. Deplasmandan alacağımızı aldık.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #101 : 20 Nisan 2023, 05:00 »
Ellerimizle hediye ettik şu maçı çok yazık. Neyse yapacak bir şey yok önümüze bakmamız gerekiyor. Staples'da üçüncü maçı alabilirsek seriyi kazanacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #102 : 20 Nisan 2023, 05:00 »
Umarım oyuncularımız kötü oynama haklarını bugün doldurmuşlardır. Sahada yokları oynayan bir takım gördük, bir sonraki maç toparlanmalarını ve kendi standartlarında oynamalarını temenni ediyorum.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #103 : 20 Nisan 2023, 05:04 »
DLo ile olacak iş değil bu. AD play-off ta bile agresif oynamayacaksan ne işe yarıyorsun. LeBron ve Hachimura ile bu seri kazanılmaz.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #104 : 20 Nisan 2023, 05:17 »
Yine mi yanıldık? Yine mi bundan olmaz dediğimiz D-Lo'dan oldu?

Aq üç gündür izlemiyoruz sporu ya... O süper bu süper dediklerinizi 30 senedir izliyoruz.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #105 : 20 Nisan 2023, 06:23 »
Takım olarak kötü oynamakla, bireysel olarak kötü oynamayı ayırmak gerekiyor.

Adamların reaksiyon göstermesi bekleniyordu, buna cevap veremedik. Belki de vermek istemedik. Kazansak seri bitmişti, en azından istediğimizi aldık ve içerideki 2 maçı kazanıp bitirme şansımız var. Eğer ders alırsan, arada böyle tokatlar iyidir.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #106 : 20 Nisan 2023, 13:11 »
Özellikle belli bir takım kimyası, alışkanlıkları olmayan takımlar için oynaması, motive olması en zor durumlardan biridir rakipten yıldız eksilmesi. 2009 Houston serisini hatırlayın T-Mac'siz, Yao'suz Rockets bizi 7. maça götürmüştü.
Bu maçta da bunu yaşadık açıkçası ama ben yine de bu maçı geçen maç çok övdüğüm Darvin Ham'e yazacağım. İlk periyodun sonu ve 2. periyodun başındaki kısa beş tercihi bize maça mal oldu. Yahu heriflere karşı en önemli gücümüz pota altı tamam AD'yi 48 dk oynatamazsın ama Wenyen-Bamba-Tristan varken Rui'nin pivot oynamasına ne gerek var. Tamam ilk periyodun sonu 2.5 dk dene bunu hücumda JJJ'ye avantaj sağlayacağını düşündün, şutörleri de döşedik, zone'da yapabiliriz. Malum çeyreği felaket kapadık, ulan 2. çeyreğe niye aynı beş devam ediyorsun. Troy Brown bu maç 11 dk'yı hak edecek ne yaptı sahada.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #107 : 21 Nisan 2023, 00:48 »
88-94'te bize o kadar orospu çocuğu bir faul çalındı ki bu arada bu maçta... Kafayı yedim izlerken. Şimdi tekrar izledim, böyle rezil kepaze bi iş olamaz.