Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189871 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #180 : 29 Ekim 2022, 14:11 »
Frank Vogel'ı gereksiz yere yediler diyebilir miyiz???

Ben hala demiyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #181 : 29 Ekim 2022, 14:17 »
hocam be,özledim valla. ama yanındakiler sadece şampiyonluk sezonunda iyiydi. Jason Kidd ve Lionel Hollins.

ne zaman ki bu tarafı da 6 numaranın "yandaşlarına" teslim ettiler (Handy & Fizdale) o zaman hepten kuşatıldı takım.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #182 : 29 Ekim 2022, 14:24 »
Hocam bu takımın bu kadar kötü olmasını sadece LeBron' a bağlamak kolaya kaçmaktır. Pelinka'dan tut, LeBron'a , Buss'a AD' ye, Vogel'e her kese yazar bu kötü senaryo. Yönetim sağlam durup Russ takası mantıklı olmaz deseydi, LeBron'a karşi koysaydi, Vogel Russ takasinin takıma hiçbir katkısı olmayacağını soyleseydi ben bunlardan hicbirini gormedim. LeBron suçlu evet çok fazla tek suçlu o mu , katılmıyorum buna.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #183 : 29 Ekim 2022, 14:52 »
LeBron'un tek suçlu olduğunu düşünmüyorum. Zaten kulübün yönetiliş şekli LeBron gelmeden önce de felâket durumdaydı. Kulüp satilmadigi veya yönetim kademesi diğer kardeşlere geçmediği sürece bu durum değişeceğini sanmıyorum.

Fakat, benim LeBron'dan beklentim geçmişte yaptığı gibi her sezon takımını contender olarak tutmasıydı. Lakers kariyeri boyunca, bubble sezonu ve bir sonraki sezon dışında bunu ne yazık ki beceremedi. Bundan ötürü de ona kızgınım.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #184 : 29 Ekim 2022, 14:55 »
Toscano Anderson
Scotty Pippen JR
Kendrick Nunn
Anthony Davis
Troy Brown JR
ve kendisi o lanet yapı "Klutch"ın takım içindeki oyuncuları.

diğer takımlara bakıyorum

Lonzo Ball
KCP
Horton Tucker
Jordan Clarkson
Dion Waiters
JR Smith

yine bu yapının oyuncuları ve yolu bizden geçenler.

bu kadar "iç işlerine" bulaşmışsa,baş sorumludur benim için.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #185 : 29 Ekim 2022, 14:56 »
Balık baştan kokar maalesef takım sahibimiz çok basiretsiz ve liderlik vasıflarından yoksun. Hanımefendiyi çok sevsem de meydanı bu kadar boş bırakırsan gelir başkası yönetir.

Frank Hocamı yediler ama Can = )

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #186 : 29 Ekim 2022, 16:58 »
Abi bu adam hem LeCoach, hem LeGM falan değil mi? Öyle bir aurası bence var, net.

Doğa yasalarında, güç zehirlenmesi gibi bir durum var ne yazık ki. Zerre entelektüel birikime sahip olmayan bu tip cahil, narsist karakterlerin sonu genelde böyle bitiyor. Stalin, Hitler örnekleri verecektim de biraz sert gibi:) Bizim ülkemizdeki siyasetçileri ve futbol insanlarını örnek verebiliriz.

Bu sporun bir sanatı var ise eğer belli bir dinamiği, simyayı, enerjiyi içinde barındırıyor. Bu sporu yaparken de sanatından ziyade kişileri merkezine almak her alanda olduğu gibi çok riskli bir tercih. Jordan kariyerini zirveye çıkarırken üçgen hücumun evrilmesi ile bu başarılara ulaşabildi, ulaşabilmiş sonradan gördüğüm kadarıyla. Peygamber de olsan bi kitaba ihtiyacın var, kingim bunu unuttu.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #187 : 30 Ekim 2022, 06:59 »

Frank Hocamı yediler ama Can = )

2 senedir ligin en kötü hücum yapan takımıydık. En azından şimdilik bu konuda Darvin Ham fena iş çıkarmadı.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #188 : 30 Ekim 2022, 16:39 »
Yorum yok

« Son Düzenleme: 30 Ekim 2022, 18:26 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #189 : 30 Ekim 2022, 22:14 »
Davis ve Toscano'nun durumu "şüpheli"ydi.

Toscano yokmuş,Davis halen şüpheli....