Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kobeorkun

• Rookie
  • *
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1840 : 30 Mart 2023, 08:10 »
Söylemeye pek gerek yok sanırım ama çok kritik 4 maç var önümüzde Minnesota maçı işin mental eğilimini bile değiştirecek maç olacaktır. İnşallah artık gereksiz maç kaybına yer vermeyiz.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1841 : 30 Mart 2023, 08:52 »
Schröder-Beasley-Troy-Rui-Wenyen.. Elindeki kadro ile istesen bu kadar kötü bir beş sahaya süremezsin.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1842 : 30 Mart 2023, 10:24 »
maçı izlemedim ama Ham yazılanları okuyorum da bunları yapmak için iki seçenek var ya sabotaj yapıyor yada cidden geri zekalı bir adam

sene başındaki takım tamam zor bir takımdı özellikle çaylak bir coach için ama şu kadroda şu hataları yapmak rotasyonu ayarlayamamak için cidden bir zeka problemi olması gerekiyor

takasın olduğu günden beri hepimizin belirttiği oyun hamuru gibi üzerinde oynanacak çeşitli şekillere sokulacak bir kadro bu ama hala olmadığını gördüğün ve ne kadar süre geçerse geçsin olmayacağı belli olan konularda ısrar etmesi aynı yada benzer hataları ısrarla tekrarlaması baya düşündürücü

Galiba hepimizin Vogel a bir özür borcu var şu kadroyu bu davardan çok daha iyi kullanacağına eminim keşke takımın başında kalsaymış

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1843 : 30 Mart 2023, 11:45 »
Minnesota maçını alıp sezon sonunda onlar ile eşit derecede kalmak bizim için yeterli değil. Minnesota bize ve batıdaki çoğu takıma karşı tie-breaker avantajına sahip. Şu maçı alıp, Portland-Brooklyn-Spurs-Pelicans maçlarından birini kaybetmelerini bekleyeceğiz.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1844 : 30 Mart 2023, 11:47 »
Şu maçı alıp, Portland-Brooklyn-Spurs-Pelicans maçlarından birini kaybetmelerini bekleyeceğiz.

Spurs hedefsiz,Portland'ın içi boşaltıldı,Nets ya da Pelicans maçlarına bakmak lazım...

bize dönersek,şöyle bir gidiş yolu varmış an itibariyle ;

« Son Düzenleme: 30 Mart 2023, 12:10 Gönderen: lakerforever »

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1845 : 30 Mart 2023, 13:44 »
Spurs hedefsiz,Portland'ın içi boşaltıldı,Nets ya da Pelicans maçlarına bakmak lazım...

bize dönersek,şöyle bir gidiş yolu varmış an itibariyle ;

Play in de minnesota yı yenebilirsek tam benim istediğim yol bu işte. Sağlık problemi yaşamadığımız takdirde konferans finaline kadar gidebileceğimizi düşünüyorum. Diğer tarafta nuggets clippers suns birbirlerini yesinler.

ben de minnesota yı geçmenin pek olası olduğunu düşünmüyorum bizim maç dışında baya kolay bir fikstürleri var ve formda durumdalar kayıp vereceklerini düşünmüyorum

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1846 : 30 Mart 2023, 16:41 »
Bizim bu saatten sonra 8.'liğin altına düşmemiz çok çok zor. Pelicans'ın fikstürü çok zor onlar zaten imkansız. Thunder yarım galibiyet gerimizde ve onların fikstürleri de bizimkinden daha kolay değil.

7. olmak iyi olur tabii ama 8. de bitirsek Minnesota'yı tek maçta yenecek gücümüz var.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1847 : 30 Mart 2023, 17:17 »
Bizim bu saatten sonra 8.'liğin altına düşmemiz çok çok zor. Pelicans'ın fikstürü çok zor onlar zaten imkansız. Thunder yarım galibiyet gerimizde ve onların fikstürleri de bizimkinden daha kolay değil.

7. olmak iyi olur tabii ama 8. de bitirsek Minnesota'yı tek maçta yenecek gücümüz var.

Jinx

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1848 : 30 Mart 2023, 17:24 »
Schröder-Beasley-Troy-Rui-Wenyen beşiyle, her ne kadar daha sonra AD-Lebron dönse de kaybedilen momentum ve rakibe ritm yakalatarak 27-10'dan sonra 34-35 geri düşüyoruz. Diyorsun ki akıllanmıştır; yok. İkinci yarı da aynı boku yiyerek aynı anda 4 ismi sahaya atıyor ama tek fark bu sefer Wenyen yerine AD'yi sahada tutuyor ve bu kez de 81-63 olan skor 81-74 oluyor.

Bu adam yüzünden play in'de eleniriz.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #1849 : 01 Nisan 2023, 03:19 »
Lebron agir sicarak basladi.Mcdaniels simdiden 7 sayi atti bile.