Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #220 : 24 Haziran 2022, 03:15 »
Kyrie Irving ihtimalini hala çoook düşük neredeyse imkansız görüyorum ve istemeyenleri de hiç anlamıyorum. Takımda şu an LeBron olmasa, sadece Davis olsa ve Irving'e 5 yıl kontrat bağlanmak istenmese bir nebze anlayabilirim ama şu anda Irving'i almak demek önümüzdeki sezona en büyük şampiyonluk favorisi olarak girmek demek.

Ayrıca LeBron büyük ihtimalle 1 yıl daha uzatacak o yüzden bu üçlü 1 sene değil 2 sene oynayacak en az.

Hornets'tan Hayward+Oubre etrafında bir şey gelebilir belki. Sakat köpek Hayward mı kafadan sakat Kyrie mi dersen Kyrie derim tabiki. Ama işte Nets'in bize böyle bir kıyak yapması için en az bir adet 1st vermemiz lazım ki bu da okey. Bakalım ne çıkacak. Kyrie takasına girmek isterse Clippers, Heat vs bizden çok daha net assetleri var ve rahat alırlar.

Hayward+Oubre yerine 2 oyuncudan birinin kısa olduğu bir senaryo daha hoşuma gider ama Pacers Hield'sız sadece Brogdon'ı içeren teklifimizi bile reddetmiş iddiaya göre.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #221 : 24 Haziran 2022, 03:32 »
Hayward+Oubre yerine 2 oyuncudan birinin kısa olduğu bir senaryo daha hoşuma gider ama Pacers Hield'sız sadece Brogdon'ı içeren teklifimizi bile reddetmiş iddiaya göre.

O haber baya yalan geliyor bana, Hield'sız veya Turner'sız bir teklif yapamayız cap yüzünden.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #222 : 24 Haziran 2022, 03:57 »
O haber baya yalan geliyor bana, Hield'sız veya Turner'sız bir teklif yapamayız cap yüzünden.

Pacers cap'in baya altında o yüzden mümkün olması lazım. Ama sadece Brogdon'ı içeren bir teklifi Pacers'ın reddetmesi bana da inandırıcı gelmiyor.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2022, 04:04 Gönderen: Kvothe »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #223 : 24 Haziran 2022, 08:06 »
Şemsi Kanarya'ya göre,Kyrie'nin "gitmek istediği takımlar" listesi ;

Los Angeles Lakers,Los Angeles Clippers,New York Knicks,Miami Heat,Philadelphia 76ers,Dallas Mavericks

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #224 : 24 Haziran 2022, 15:01 »
Kyrie bey ne zaman kararını verir acaba

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #225 : 24 Haziran 2022, 15:56 »
Kyrie'nin bi kararı olduğunu sanmıyorum. Nereden fazla para koparacaksa, kim uzun vadede kendisini düşünecekse gibi bi durum. Kyrie yine elde patlarsa takas değeri sıfıra düşer. Westbrook'tan beter değersizleşir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #226 : 24 Haziran 2022, 23:03 »
DeRozan neden MLE'yi kabul etsin ki, kimse öyle bir şey sanmıyordu.

Şimdi aynı şey Kyrie'de de var diyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #227 : 24 Haziran 2022, 23:56 »
Şimdi aynı şey Kyrie'de de var diyorum.

Anladım da o dönemde DeRozan'la ilgili MLE iddiaları veya düşünceleri yoktu onu diyorum.

Şimdi de mesela Irving'in para odaklı karar vereceğini sanmıyorum ama bu gidip 15 milyonluk kontratı kabul edeceği anlamına gelmiyor.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #228 : 25 Haziran 2022, 01:42 »
Kyrie para odaklı karar vermeyecekse ilk tercihi biz olabiliriz o zaman. LeBron eğer tekrardan Kyrie kumarı oynamak isterse bir şekilde ikna eder onu. Neden Kyrie istenilmiyor kısa vade de anlamış değilim.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #229 : 25 Haziran 2022, 01:50 »
Kyrie isteyebilir onda sorun yok da bizden daha iyi teklif verecek takımlar var. İstediğim takıma takaslamazsanız opsiyonumu kullanmam, siz de hiçbir şey alamazsınız diyebilir Brooklyn'e ama onu da demez çünkü oynamak istediği takımların hepsinin cap'i dolu.