LeBron'un süresini 30 dk ile sınırlamak dışında elle tutulur bir savunması yok ki onun da arkası çok boş:
1- Play-off geldi o zaman ne yapacaksın Westbrook kardeşim sen otur şurada 20 dk mı oynatacaksın?
2- Dünya rol oyuncusunu verdiğin için rotasyonun zayıfladı bu durumda normal sezonda LeBron'a daha çok ihtiyaç duyuyorsun yine dinlendiremiyorsun.
Geçen seneki hamleleriyle yılın GM'i dediğimiz yönetim maalesef "yıldızlar karması" kurma hevesiyle sınıfta kaldı. Buna direkt LeBron karar vememiş olsa bile ki büyük ihtimal o zorladı, ondan icazet alınmadan böyle bir büyük hamle yapılması imkansız.
Akılcı kararlar vererek, iyi bir kadro mühendisliği yapan Rob'un ben LeBron baskısı altında kaldığını ve buna zorlandığını düşünüyorum. Yönetimdeki en büyük eksik otoriter ve saygı duyulan bir adam. Mitch Kupchak hiç bir zaman Jerry West'in o boşluğunu dolduramamıştı ama o dönemde de takım sahibi Dr. Jerry Buss, antrenör de Phil Jackson, süper yıldız da Kobe'ydi. İçeride disiplinli bir yapı ve bir kazanma kültürü hakimdi. Jeanie, babası gibi otoriter değil, Magic'ten bu rolü yapmasını bekledi, hiç olmadı. Rob Pelinka da o forsa sahip değil. O kurum kültürünü kaybetmiş durumdayız. LeBron geldiğinden beri de camiamız Klutch Sports'un himayesinde umarım ileride hisse alımı da gerçekleştirmezler.