Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139767 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
Ynt: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi
« Yanıtla #740 : 20 Ocak 2022, 12:19 »

Her neyse, biz şu anda mecburiyetten oynuyoruz zira elimizde Westbrook gibi biri var.

zira mı?

- kısa beş mecburiyetten ortaya çıkan bir şey elinde yetenekli uzun yoksa alternatif üretmek durumunda kalıyorsun. Biz de mecburiyetten geçtik buna şu dönem.
- Üçlük atmanın kolaylaştığı, savunma 3 saniyesi kuralının olduğu şu dönemde de oldschool hantal uzunlarla bir yere varamıyorsun maalesef.
- Hücumda 3-5 pas yapıp, oraya buraya sürekli cut edildiği zaman savunmamız düşüyor malasef, adam takip edemiyoruz, rotasyon dağılıyor. Yaşlılar yaşlılıktan gençler de tecrübesizlikten pozisyonları kaybediyorlar.

Hiç bir şey değiştirmeyeceğini düşünsem de Grammy turnesine çıkmadan Vogel kovuldu haberi gelebilir. Ya da turnede harikalar yaratmazsak sonrasında gelebilir. Tarihin bir Westbrook-Wall takası daha yazması ihtimali nedir acaba?

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #741 : 20 Ocak 2022, 13:09 »
Vogel'ın bu sezon iyi bir iş çıkarmadığını ben de kabul ediyorum. Ama şu sezonun ihalesinin Vogel'a kalması çok saçma. Yaşanan rezilliğin iki tane baş sorumlusu var. Rob ve LeBron.

Rob; LeBron ball oynanan bir takıma, kontrol manyağı ve şut özürlüsü olan Westbrook'u getirirerek sezonu başlamadan bitirdin. Oyuncunun takıma uyumsuzluğunun yanı sıra, NBA'deki takas edilmeyecek iki kontrattan birini de kıçımıza kazık olarak soktun. Hamleyi yaparken de dünyaları verdin.
LeBron'a gelince sırf kendi arkadaşı olduğu ve daha önce kimse onunla bir şey başaramadığı için bu hamle için front office'i zorladı. Hem kendi kariyerinin bir senesini piç etti hem de şampiyonluk ihtimalini ortadan kaldırmış oldu.

LeBron kovulamayacağına göre, Rob'un kovulması gerekiyor. Fakat bizim takım sahibinde onu yapacak cesaret yok, Kobe'nin arkadaşı diye görevde tutmaya devam eder.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #742 : 20 Ocak 2022, 14:40 »
LeBron'a gelince sırf kendi arkadaşı olduğu ve daha önce kimse onunla bir şey başaramadığı için bu hamle için front office'i zorladı. Hem kendi kariyerinin bir senesini piç etti hem de şampiyonluk ihtimalini ortadan kaldırmış oldu.

Ben buna neden ve nasıl bu kadar eminiz anlamıyorum.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #743 : 20 Ocak 2022, 15:51 »
Ben buna neden ve nasıl bu kadar eminiz anlamıyorum.
Benim aklıma başka türlü bir senaryo gelmiyor.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #744 : 20 Ocak 2022, 16:25 »
Bu sezonun çuvallaması tamamen Lebron ve Pelinka’ya yazar. Sezon başında uçuk bir hamleye gerek yoktu . Buddy Hield eklemesi ve eli yüzü düzgün bir Pg ile işimizi görürdük . Şimdi ise tamamen batık ve hamlesiz vaziyetteyiz . Bütün haberlerde kimsenin Westbrook takası istemediği söyleniyor, istemezler zaten , neden istesinler :) bu sene böyle geçecek . Westbrook ile olan bir formülden nasıl başarı beklediler, yaparken ne düşündüler gerçekten merak ettim.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #745 : 20 Ocak 2022, 19:34 »
Westbrook ile olan bir formülden nasıl başarı beklediler, yaparken ne düşündüler gerçekten merak ettim.

Normal sezonda Lebron'un süresini 30 dakika ile sınırlamayı düşündüler.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #746 : 20 Ocak 2022, 19:46 »
Westbrook takasıyla ilgili yapılan negatif yorumlara katılmakla birlikte, burada en büyük faktörün Davis'in yokluğu ve oynadığı bölümde de çok iyi olmaması olduğunu düşünüyorum. Davis sağlıklı dönerse ve Westbrook'tan bile daha kötü üçlük atmayı bırakırsa hala finale çıkabilecek potansiyeli var bu takımın.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #747 : 20 Ocak 2022, 21:14 »
Normal sezonda Lebron'un süresini 30 dakika ile sınırlamayı düşündüler.

Yani... Herkesin aklında bu vardı. Lebron'u gerekirse sezonun 3'te birinde rahatlıkla dinlendirebileceğimiz, Lebron kenardayken topa yön verebilecek, AD ile ikili oyun kovalayabileceğimiz bir adam olarak gayet makul bir tercihti.

Hadi AD sakatlandı diyeceğim; sağlıklıyken de bunun tersine ne varsa yaptık. Lebron'un kankası kontenjanından gelmedi bu adam Lakers'a; gerçekten de akla yatkın bir formülle geldi.

AD'nin yedeği olaiblecek adam akıllı bir uzun yerine çer çöp ne varsa aldık getirdik. Üste akla hayale yatmayan rotasyon tercihleri ve süre dağılımları derken zaten kimya filan tutmadı.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #748 : 21 Ocak 2022, 11:34 »
LeBron'un süresini 30 dk ile sınırlamak dışında elle tutulur bir savunması yok ki onun da arkası çok boş:
1- Play-off geldi o zaman ne yapacaksın Westbrook kardeşim sen otur şurada 20 dk mı oynatacaksın?
2- Dünya rol oyuncusunu verdiğin için rotasyonun zayıfladı bu durumda normal sezonda LeBron'a daha çok ihtiyaç duyuyorsun yine dinlendiremiyorsun.
Geçen seneki hamleleriyle yılın GM'i dediğimiz yönetim maalesef "yıldızlar karması" kurma hevesiyle sınıfta kaldı. Buna direkt LeBron karar vememiş olsa bile ki büyük ihtimal o zorladı, ondan icazet alınmadan böyle bir büyük hamle yapılması imkansız.
Akılcı kararlar vererek, iyi bir kadro mühendisliği yapan Rob'un ben LeBron baskısı altında kaldığını ve buna zorlandığını düşünüyorum. Yönetimdeki en büyük eksik otoriter ve saygı duyulan bir adam. Mitch Kupchak hiç bir zaman Jerry West'in  o boşluğunu dolduramamıştı ama o dönemde de takım sahibi Dr. Jerry Buss, antrenör de Phil Jackson, süper yıldız da Kobe'ydi. İçeride disiplinli bir yapı ve bir kazanma kültürü hakimdi. Jeanie, babası gibi otoriter değil, Magic'ten bu rolü yapmasını bekledi, hiç olmadı. Rob Pelinka da o forsa sahip değil. O kurum kültürünü kaybetmiş durumdayız. LeBron geldiğinden beri de camiamız Klutch Sports'un himayesinde umarım ileride hisse alımı da gerçekleştirmezler.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #749 : 21 Ocak 2022, 15:31 »
@kaan

Öyle bir yazmışsın ki, okurken kademe kademe sinirlendim. Lebron'u sevmediğim günlere döndüm :P
See y'all on the dark side of the moon.