Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139614 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
Ynt: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi
« Yanıtla #560 : 24 Aralık 2021, 16:05 »
Takımın 3'te 2'si yok abartmayın siz de, biraz insaf edin.

Maç da aynen böyle oldu zaten.

+18.997

Elimizde LeBron varken orta vadeli plan yapamayız arkadaşlar maalesef. Adamın kariyeri bitiyor ve 1 sene daha kontratı var.

Nisan'da falan tüm sakatlarımız dönebilirse ve form tutarsak play-off'ta işin rengi değişebilir. Veteranlığın avantaja döneceği tek yer orası. Wb yerine de 2-3 görev adamı, şutör falan bulursak bir anda kendimizi şampiyonluk potasında görebiliriz. Batı o kadar kötü ki, play-off (en azından play-in) dışında kalmamız imkansız gibi. 

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #561 : 24 Aralık 2021, 17:16 »
Yazık günah 2 tane Lakerstr'den arkadaş yönetse bu duruma düşmezdi kulüp. Sonlara doğru uyuya kalmışım. 22 yaş ortalamasında çocuklar, kötü şut atmasına rağmen el kol sallaya sallaya Staples'da içinden geçiyor Lakers'ın.

Rebuild amk!!!

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #562 : 24 Aralık 2021, 18:39 »
Yazık günah 2 tane Lakerstr'den arkadaş yönetse bu duruma düşmezdi kulüp. Sonlara doğru uyuya kalmışım. 22 yaş ortalamasında çocuklar, kötü şut atmasına rağmen el kol sallaya sallaya Staples'da içinden geçiyor Lakers'ın.

Rebuild amk!!!
Biz rebuildi beceremiyoruz maalesef. Ben de diğer takımlara imreniyorum bu konuda. Yukarıda da söylenildiği gibi LeBron'un kontratı bitene kadar şampiyonluğu kovalamaya devam ederiz. Kontratı bittikten sonra, her zaman yaptığımız gibi
Davis'in yanına süperstar çekmeye çalışırız. Tabi önce Westbrook'un eşek ölüsü gibi olan kontaratından kurtulmamız lazım.

2023 yazında free olan bazı isimler; Kyrie, Harden, Jokic, Beal, Wiggins, D'Angelo.
Ek olarak; Middleton ve Porzingis'in de oyuncu opsiyonları var.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #563 : 24 Aralık 2021, 20:20 »
Bence ilk Davis'ten kurtulmak lazım da hadi neyse. Hali hazırda biraz eski değerini anımsatırken.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #564 : 24 Aralık 2021, 21:48 »
Davis artik kambur olmaya başladi bence takasla Indiana'ya gondersek Turner- Sabonis alabilsek ne guzel olurdu. Westbrook'ta paket edilip 2-3 gorev adami alinsa tadindan yenmez. Tabi bunlar hep hayal

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #565 : 24 Aralık 2021, 22:48 »
Davis'in bence de istikrar sorunu var fakat onu almak için dünyaları verdik. O da karşılığında bize bir şampiyonluk kazandırdı. Olur da takas edeceğimiz bir gün gelirse şahsen, karşılığında Sabonis+Turner gibi isimler yetersiz kalır.

Ne kadar sakatlığa yatkın olsa, istikrar sorunu yaşasa da NBA'in en iyi 10-15 oyuncusundan birisi Davis. Takasladığımızda o klasmanda bir oyuncu veya en az 3 first round pick-swap hakları almamız gerekiyor. Benim aklımda draft edildiğinden beri Tatum var. Magic sağolsun onun yerine Lonzo'yu seçtik. Umarım bir gün Laker olur :)

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #566 : 24 Aralık 2021, 23:17 »
Abi gaza gelmeyin lütfen. AD'nin saçma sapan bir karakteri olsa da, hala daha tavanına ulaştığında ligin en iyi oyuncusu olabilecek bir herif. Değil Sabonis falan, Indiana eyaletinin tamamını verseler kabul etmem. İstediği kadar kötü ya da yetersiz oynayabilir. Dehşet bir sakatlık yaşamadığı sürece 28 yaşında bir superstarın değeri asla düşemez.

ps: İsmi lazım değil yeşilleri giyiyor diye anmak istemiyorum kendisini ama maalesef ben de hastasıyım.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #567 : 26 Aralık 2021, 04:27 »
Yav daha yeni başladık bi durun be kardeşim. 7 dk'da 5 top kaybı nedir yahu..

Edit: Aman ya rabbi kabus gibi ilk çeyrekti.

1 çeyrekte 38 sayı yedik.
1 çeyrekte 15 sayı fark yedik.
1 çeyrekte 7 ya da 8 top kaybı yaptık.
1 çeyrekte sadece boyalı alandan 20 sayı yedik ki adamlar yarım uzunla falan oynadı.

Takımın ne kadar başı bozuk hücum ettiğini saymıyorum bile.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2021, 04:41 Gönderen: Playboy »
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #568 : 26 Aralık 2021, 04:45 »
Staples Center'da bildiğin çıt çıkmıyor. Ölüm sessizliği var. Rezillik resmen ya.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #569 : 26 Aralık 2021, 05:00 »
THT yine takımın anasını bellemekle meşgul.