Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139654 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #220 : 13 Kasım 2021, 08:02 »
Abi yapacak bir şey yok, dediğin gibi malzeme bunlar. Bana kalsa zaten Deandre yerine 10 dakikada olsa Jay Huff'ı oynatırım daha iyi. En azından spacing'in içine sıçmaz, en fazla onun kadar savunma yapar.

Sağlam bi duvara toslanması lazım yoksa laz inadına dönecek bu mevcut kadro yapısı. Golden State ne biçim savunma yapıyor görmüşsündür. Yaşatmazlar bu gidişle.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #221 : 13 Kasım 2021, 08:03 »
Devre aralarında soyunma odasında takım kesin kafa çekiyor.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #222 : 13 Kasım 2021, 08:05 »
Bu nasıl ikinci yarı hakikaten
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #223 : 13 Kasım 2021, 08:12 »
bir ses kaydı var ya

"s............... yapacağınız iiiişiiiiii" diye kısa birşey.

maçın şu anki durumu bu.

(bu tarz konuşmak hiç bana göre değil ama,sakin olan ben bile delirmiş haldeyim)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #224 : 13 Kasım 2021, 08:15 »
Sağlam bi duvara toslanması lazım yoksa laz inadına dönecek bu mevcut kadro yapısı. Golden State ne biçim savunma yapıyor görmüşsündür. Yaşatmazlar bu gidişle.

Daha ne toslanacak, geçen seneden beri kötü anlamda duvarları yıka yıka gidiyoruz.

Sakatlar dönünce bir şeylerin değişeceğini ya da ne olacağını görmek istiyor olabilirler ama bu konuda defalarca fikrimi söyledim, bu takımın kadro yapısından çok ciddi bir koç sorunu var.

Şu maçın ilk devresinde kötü savunma yaptığımızı söyleyemem hatta iyi bile yaptık ve sadece 44 sayı yedik ama bu kadar az yenen devrede hiç hücum edemedik. Yapılan bu savunmayı hücuma yansıtamayınca savunma her dakika biraz daha düşüyor. Bunu geçen sene de defalarca gördük ve giden gelen oyuncu kim olursa olsun bu hiç değişmiyor. Westbrook değil Hield gelse de, Caruso tutulsa da şu anki görüntüden daha farklı bir şey olmayacaktı.

EDIT: Bir takım soyunma odasından her seferinde rezil dönüyorsa, 3. çeyreğin ortasında geriye sadece 2 molası kalıyorsa ve o molalar bir sikime yaramıyorsa, asıl koç bir boka yaramıyordur.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #225 : 13 Kasım 2021, 08:28 »
şu kadroyu izler gibi bir sabah.....

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #226 : 13 Kasım 2021, 08:30 »
şu kadroyu izler gibi bir sabah.....

Aynı şeyi tekrarlıyorum, sorun kadroda değil ki.. Hiçbir kadro, Wolves'tan 1 çeyrekte yenen 40, atılan sadece 12 sayıyı ve 7 küsur dakika sayı bulamamayı açıklayamaz. Üstelik bu kendi sahanda soyunma odasından geldiğinde oluyor.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #227 : 13 Kasım 2021, 08:34 »
ve her mola dönüşümüz leş hücumlarla süslü oldu......

"skor bulunamayan süre" sayacına hiç girmiyorum bile...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #228 : 13 Kasım 2021, 08:35 »
Soyunma odasında bence bir şeyler oldu, oyuncular Vogel'ı siktir etmek için oynamıyor yoksa basketbolcuyum diyen şu rezaleti kendine yediremez.

Fark olmuş 33, adam hala ilk beşi parkede tutuyor..

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #229 : 13 Kasım 2021, 08:40 »
Soyunma odasında bence bir şeyler oldu, oyuncular Vogel'ı siktir etmek için oynamıyor yoksa basketbolcuyum diyen şu rezaleti kendine yediremez.

Fark olmuş 33, adam hala ilk beşi parkede tutuyor..
hoca gitti diyelim,çözülür mü herşey? ve kim gelir? boşta biri mi? yoksa o gözlüklü martı Fizdale'e mi emanet ederler?