Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139685 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #140 : 07 Kasım 2021, 07:25 »
Carmelo'yu 5'e çekip 5 kısa ile oynayayım demeyi düşünemeyecek kadar içi geçmiş bir koçumuz var. Onun yerine, Rondo ve Howard'ı aynı anda sahada tutmayı tercih ediyor.

Edit: Sik kafa fark 30 olduktan sonra akıl etti.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #141 : 07 Kasım 2021, 07:42 »
İlk 5 başlayıp çift haneye çıkan yok...

Senin ta aq Vogel. Siktir git şu takımın başından.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #142 : 07 Kasım 2021, 07:49 »
Vogel: Sekou Doumbouya oynayabiliyormuş lan.

Salih Abi: Abooovvv!

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #143 : 07 Kasım 2021, 07:57 »
Herhangi bir playoff iddiası olan vasat üstü bir takımı yenemedik , durum çok kötü çok .

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #144 : 07 Kasım 2021, 08:30 »
son dört maçında 7/41 üçlük isabeti olan adi herif

bugün 6/14 atıyor.

bu herifin olayı ne acaba bizimle? "career ending injury" durumu olsa zerre üzülmem öyle bir haldeyim yani.

ayrıca "Vogel stepped down as a head coach" başlığı yaklaşıyor sanırım...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #145 : 07 Kasım 2021, 08:31 »
Herhangi bir playoff iddiası olan vasat üstü bir takımı yenemedik , durum çok kötü çok .

Bu kadar eksikle yenmemizi mi bekliyordun gerçekten? Üstüne bir de daha ilk periyottan AD'yi de kaybedince. Ama yanlış olmasın, bu kadar eksik Vogel'ın saçmalıklarını kapatmıyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #146 : 07 Kasım 2021, 08:36 »

ayrıca "Vogel stepped down as a head coach" başlığı yaklaşıyor sanırım...

Google --> NBA available coaches --> Enter..

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #147 : 08 Kasım 2021, 09:24 »
Söylediklerin kısmen katılıyorum.

Tam olarak kadronun kalite eksikliği var diyemem, daha çok gard ağırlıklı bir kadro. Off season'da forvet almayı resmen unuttular. 50. kere falan yazacağım buraya belki ama, seni yokluklarda ve normal sezonda idare edebilecek Wesley ve Ennis gibi 2 adam varken onlara dönülmemesini hala anlayamıyorum. En azından aldıysan Doumbouya'yı kullanırsın.

Doumbouya'dan Vogel'a geleceğim. 2 senedir saçma sapan rotasyonlarını, evrenin en gerzekçe mola kullanan koç olmasını geçtim, ki o molalar ekseriyetle rakibe yarıyor, arkadaş 2 senedir hücum anlamında şu takıma 1 tane garanti set koyamadı. Senin güzel basketbol üstünden örnek verdiğin GSW de şampiyonluk adayı değil ve kalite olarak onlardan öndeyiz bana göre.

Tam 2 ay önce bunu yazmıştım, ileri atılan milim adım bile yok. 2 senedir bu takımın bench'ine bir tane hücum koçu alamayan yönetime de sokayım. Dave Joerger ya da özellikle geçen sene Clippers bu sene GSW'de olan Kenny Atkinson gibi cevherlerin gittiği takımların hücumda nasıl yaratıcı olduğu ortada. He muhtemelen koltuğu tehlikeye girer diye Vogel veto etmiş bile olabilir böyle isimleri.

Başa dönersem, bu takımın kadro mühendisliği sorunu olabilir ama bence en başta koç kaynaklı potansiyeli ortaya çıkaramama sorunu var ve bu 2 senedir devam eden bir sıkıntı. İlerleyen dönemde de devam edecek gibi görünüyor. Zaten 2 ileri 1 geri devam edersek, 2 aya kalmadan kovulur.

GSW'ye şampiyonluk adayı demedim zaten sadece oynadıkları harekete ve pasa dayalı basketbol aşırı keyifli. maç saatleri de bizle aynı iyi bir opsiyon.
LeBron'un olduğu takımlarda koç olarak çok fazla tercihin olamıyor maalesef bunu daha önce de gördük (Miami dönemini dışarıda tutuyorum. Orada Pat Riley gibi başka bir alfa karakter vardı.). Etrafına şutörleri koyuyorsun, topu LeBron'a veriyorsun gerisini o hallediyor.
Zaten Russ'ın geldiği gün bu ikisinin birlikte olmayacağını herkes yazdı. Ennis, Wes konusunda da haklısın, heralde Ariza'ya THT'ye güvendiler o konuda.
Kadronun aşırı kalabalık olması da bizim gibi yarışmacı takımlar için sıkıntılı bir durum.
Bunlar bahane değil ama kim gelse bu kadroyla daha fazlasını yapacağını düşünmüyorum. Başından beri 42-45 galibiyet bandı bekliyordum takımdan o yolda yürüyoruz umarım ben haksız çıkarım.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #148 : 08 Kasım 2021, 23:00 »
Demediğini biliyorum, demek istediğim, GSW gibi şampiyonluk adayı olmasak da onlar gibi doğru ve güzel basketbol oynayabiliriz. Ve bu oynanmıyorsa, koça ve komple kenara yazar.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #149 : 09 Kasım 2021, 06:16 »
Bulls-Nets maçından sonra da bizim maç hiç çekilmez şimdi..