Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139692 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #130 : 05 Kasım 2021, 09:06 »
Ya bu konudaki tercihler direkt Vogel'a yazar benim açımdan. Son topta üçlüğü Russ'a attırmazsın, hiç mi oyun çizemiyorsun be adam?

https://twitter.com/bballbreakdown/status/1456484941319995393

Bu pozisyon gibi, maç topu savunmasında Russ'ın sahada olmaması gerektiğini ya da sahadaysa daha farklı bir rol vermen gerektiğini nasıl bilmezsin?

bu kesinlikle doğru. şut konusunda istikrarsız. en azından daha sıcak olan Melo denenebilirdi....

ya da plan B, AD..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #131 : 05 Kasım 2021, 10:12 »
Çok enteresan ya. Şampiyon olduğumuz yıl şapkadan bin kere tavşan çıkaran adamın hali 2 senedir çok enteresan. Basketbolun en basit asgari gerekliliklerinden dahi haberi yokmuş gibi bir görüntüsü var. Bu denli bir zihinsel düşüş hiç görmedim.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #132 : 05 Kasım 2021, 16:07 »
Off-season'da defalarca konuştuk zaten "garip" bir kadronun kurulduğunu. Belki bu maçı Vogel'a yazarsın ama kimi getirsen getir bu kadrodan şampiyonluk adayı bir takım kurmak imkansıza yakın.

Göztepe senede 3 teknik adam değiştiriyor sonuç pek değişmiyor hep kümede kalma mücadelesi. Çünkü kadro kalitesi belli.

Biz de kalite sorunu yok belki ama kadro mühendisliği sorunu olacağını zaten biliyorduk. Hele böyle genç enerjik takımlara karşı ayak uydurmamız zor. Houston'ın ikinci maçta bizi yenememesinin sebebi SGA gibi bir veteran eksiğiydi.

Güzel basketbol izlemek istiyorsanız GSW maçlarını izleyin aynı saatlerde kalkıp izlenebiliyor, bünyelerimiz şaşırmaz.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #133 : 06 Kasım 2021, 19:27 »
Söylediklerin kısmen katılıyorum.

Tam olarak kadronun kalite eksikliği var diyemem, daha çok gard ağırlıklı bir kadro. Off season'da forvet almayı resmen unuttular. 50. kere falan yazacağım buraya belki ama, seni yokluklarda ve normal sezonda idare edebilecek Wesley ve Ennis gibi 2 adam varken onlara dönülmemesini hala anlayamıyorum. En azından aldıysan Doumbouya'yı kullanırsın.

Doumbouya'dan Vogel'a geleceğim. 2 senedir saçma sapan rotasyonlarını, evrenin en gerzekçe mola kullanan koç olmasını geçtim, ki o molalar ekseriyetle rakibe yarıyor, arkadaş 2 senedir hücum anlamında şu takıma 1 tane garanti set koyamadı. Senin güzel basketbol üstünden örnek verdiğin GSW de şampiyonluk adayı değil ve kalite olarak onlardan öndeyiz bana göre.

Allahını seversen hücum..

Takımın yarısı yokken bile ligin en iyi savunmasını değil, hücum rating'inde 24. olmayan takım istiyorum.

Tam 2 ay önce bunu yazmıştım, ileri atılan milim adım bile yok. 2 senedir bu takımın bench'ine bir tane hücum koçu alamayan yönetime de sokayım. Dave Joerger ya da özellikle geçen sene Clippers bu sene GSW'de olan Kenny Atkinson gibi cevherlerin gittiği takımların hücumda nasıl yaratıcı olduğu ortada. He muhtemelen koltuğu tehlikeye girer diye Vogel veto etmiş bile olabilir böyle isimleri.

Başa dönersem, bu takımın kadro mühendisliği sorunu olabilir ama bence en başta koç kaynaklı potansiyeli ortaya çıkaramama sorunu var ve bu 2 senedir devam eden bir sıkıntı. İlerleyen dönemde de devam edecek gibi görünüyor. Zaten 2 ileri 1 geri devam edersek, 2 aya kalmadan kovulur.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #134 : 07 Kasım 2021, 05:41 »
Sırf Lillard'ın nasıl kocamız olacağını izlemeye kalktım.

EDIT: Ahah adam üçlükle başladı ya..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #135 : 07 Kasım 2021, 06:03 »
Bir takım 5 dakika boyunca sayı bulamıyorsa ve bu tarz sekanslar her maç en az 1 kez oluyorsa o takımın koça ihtiyacı yoktur.

8 Dakika 19 saniyede 24-4 seri. Vogel molalarda ne konuşuyor acaba..
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2021, 06:09 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #136 : 07 Kasım 2021, 06:16 »
AD'nin midesi kötü olduğu için maça dönmeyecekmiş..

Adam haklı, şu rezalet benim de midemi bulandırıyor.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #137 : 07 Kasım 2021, 06:42 »
AD'nin midesi kötü olduğu için maça dönmeyecekmiş..

Adam haklı, şu rezalet benim de midemi bulandırıyor.

Midesine sokayım.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #138 : 07 Kasım 2021, 06:49 »
Midesine sokayım.

Soft diye yazılır, Anthony Davis diye okunur..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #139 : 07 Kasım 2021, 07:09 »
Jay Huff, Deandre'den kötü olamaz..