Söylediklerin kısmen katılıyorum.
Tam olarak kadronun kalite eksikliği var diyemem, daha çok gard ağırlıklı bir kadro. Off season'da forvet almayı resmen unuttular. 50. kere falan yazacağım buraya belki ama, seni yokluklarda ve normal sezonda idare edebilecek Wesley ve Ennis gibi 2 adam varken onlara dönülmemesini hala anlayamıyorum. En azından aldıysan Doumbouya'yı kullanırsın.
Doumbouya'dan Vogel'a geleceğim. 2 senedir saçma sapan rotasyonlarını, evrenin en gerzekçe mola kullanan koç olmasını geçtim, ki o molalar ekseriyetle rakibe yarıyor, arkadaş 2 senedir hücum anlamında şu takıma 1 tane garanti set koyamadı. Senin güzel basketbol üstünden örnek verdiğin GSW de şampiyonluk adayı değil ve kalite olarak onlardan öndeyiz bana göre.
Allahını seversen hücum..
Takımın yarısı yokken bile ligin en iyi savunmasını değil, hücum rating'inde 24. olmayan takım istiyorum.
Tam 2 ay önce bunu yazmıştım, ileri atılan milim adım bile yok. 2 senedir bu takımın bench'ine bir tane hücum koçu alamayan yönetime de sokayım. Dave Joerger ya da özellikle geçen sene Clippers bu sene GSW'de olan Kenny Atkinson gibi cevherlerin gittiği takımların hücumda nasıl yaratıcı olduğu ortada. He muhtemelen koltuğu tehlikeye girer diye Vogel veto etmiş bile olabilir böyle isimleri.
Başa dönersem, bu takımın kadro mühendisliği sorunu olabilir ama bence en başta koç kaynaklı potansiyeli ortaya çıkaramama sorunu var ve bu 2 senedir devam eden bir sıkıntı. İlerleyen dönemde de devam edecek gibi görünüyor. Zaten 2 ileri 1 geri devam edersek, 2 aya kalmadan kovulur.