Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139626 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #100 : 03 Kasım 2021, 07:58 »
Bu ne amk Curry üçlükleri atıp duruyorlar..

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #101 : 03 Kasım 2021, 08:25 »
ilk yarı 70 sayı yiyen takım.

ikinci yarı 47 yemesine rağmen,az kalsın maçı kaybediyordu..........

bugünün özeti.

ciddiyetsizlik mi denir? halen "birbirine alışma" süreci mi denir bilemedim..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #102 : 03 Kasım 2021, 08:53 »
ilk yarı 70 sayı yiyen takım.

ikinci yarı 47 yemesine rağmen,az kalsın maçı kaybediyordu..........

bugünün özeti.

ciddiyetsizlik mi denir? halen "birbirine alışma" süreci mi denir bilemedim..

İlk yarıyı izleyince net ciddiyetsizlikten diyorsun. 2. yarıda 47 yedik ama, bunun 11 sayısı son 2 dakikada saçma sapan soktukları 3 üçlükle geldi. Ama her şeye rağmen, savunmada almamız gereken daha çok yol var.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #103 : 03 Kasım 2021, 09:16 »
İlk yarıyı izleyince net ciddiyetsizlikten diyorsun. 2. yarıda 47 yedik ama, bunun 11 sayısı son 2 dakikada saçma sapan soktukları 3 üçlükle geldi. Ama her şeye rağmen, savunmada almamız gereken daha çok yol var.
düzeliriz inşallah diyelim... geçen yılı unuttursunlar da..

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #104 : 03 Kasım 2021, 09:34 »
Savunmada alınması gereken çok yol var ancak sevindirici olan takımın yıldızlarının baya formda olması ve Melo'nun performansı.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #105 : 03 Kasım 2021, 10:09 »
Savunmada alınması gereken çok yol var ancak sevindirici olan takımın yıldızlarının baya formda olması ve Melo'nun performansı.

Westbrook yavaş yavaş alışıyor gibi, Lebron ve AD de ona alışıyor. Aptalca bir umut mu bilmem ama, şut formunu tamamen değiştirmiş. Sabah üçlükten 4'te sıfır atsa da, sezon içinde yavaş yavaş yüzde 33-35 seviyelerine gelmesini bekliyorum.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #106 : 03 Kasım 2021, 10:16 »
Westbrook'un başta alınmasını istemesem de alıştığını düşünüyorum ben de , Lebron'un da topu yönlendirici rolünü paylaşmaya başlamasının da bunda etkisi var. Yoksa topu eline almayan ve kenarda bekleyen bir Westbrook' un hiçbir faydası olmuyor. Ancak oyunun belirli dönemlerinde topu alıp, oyunu hızlandırıcı olarak büyük faydasını görüyoruz bir kaç maçtır. Özetle kontrolü zaman zaman kendisine vermek gerekiyor her zaman olmasa da .

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #107 : 03 Kasım 2021, 10:26 »
Russ, AD ve LeBron (hatta bir de Melo) her maç iyi istatistik yapıyor da, burada iki önemli sıkıntı var. Biri, çok zayıf rakiplere karşı bile kazanabilmek için bu yıldızların bu istatistikleri yapmak zorunda kalması (ki OKC maçında bu bile yetmedi). İkincisi de, bu sebebi doğuran sebep olan Bazemore, Monk gibi önemli yan parçaların skor üretememesi. Tabi tüm bunların ana sebebi muhtemelen takım yapısı ve kenar yönetimi. Çözer miyiz, ne olur, o konuda hiçbir fikrim yok.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #108 : 03 Kasım 2021, 11:50 »
3 Süperstarı olan takımlarda skor yükünü o 3 kişinin çekmesinden daha doğal bir şey yok ki. Zamanında Heat'te de böyleydi, GSW'de de, geçen sene Nets'te de. Yanlarına bir tane de 6. adam buldun mu Melo gibi, ki bu 3 takımda da vardı bundan, şu anda bizde olduğu gibi hücum sorunun kalmıyor. Şu an hücumda tek sıkıntımız, son 2 maçtır bok gibi üçlük atmamız.

Savunmayı çözmek gerek ve bu departmandaki sorun sanki sadece KCP ya da Caruso gibi savunma adamlarını kaybetmemizden değil, yaz boyu hiç çalışmamamızdan ve maçlarda pek uğraşmak istememizden kaynaklı. Yani daha bu karakteri oturtamadık. Ama bana kalsa, yarın Wesley Matthews ve James Ennis'i alıp gelirim.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #109 : 03 Kasım 2021, 18:21 »
3 Süperstarı olan takımlarda skor yükünü o 3 kişinin çekmesinden daha doğal bir şey yok ki. Zamanında Heat'te de böyleydi, GSW'de de, geçen sene Nets'te de. Yanlarına bir tane de 6. adam buldun mu Melo gibi, ki bu 3 takımda da vardı bundan, şu anda bizde olduğu gibi hücum sorunun kalmıyor. Şu an hücumda tek sıkıntımız, son 2 maçtır bok gibi üçlük atmamız.

Savunmayı çözmek gerek ve bu departmandaki sorun sanki sadece KCP ya da Caruso gibi savunma adamlarını kaybetmemizden değil, yaz boyu hiç çalışmamamızdan ve maçlarda pek uğraşmak istememizden kaynaklı. Yani daha bu karakteri oturtamadık. Ama bana kalsa, yarın Wesley Matthews ve James Ennis'i alıp gelirim.

T. Craig, S. Ojelele... Ariza amcaya aşırı güven daha ilk adımdan patladı.

Fakat KCP ve Carruso fikrine tam katılmıyorum abi. Savunma ön alanda başlıyor. Carruso çok fark yaratıyordu geçen sene girdiğinde. A. Bradley olmasa ön alan dingonun ahırı gibi. Dün ki şutların çoğu da boştu. Eldeki uzunlarla, ön alan da yumuşak olunca C.Wood, Alperen gibi aktif hücumcular savunmayı çok bozuyor. Alperen'in şutu olmasa da pas yeteneğiyle iyi cezalandırdı.

Davion Mitchell' in Sacremento savunmasını, dolasıyla takımı getirdiği seviyeyi görmüşsündür. Savunma, iyi savunmacılarla yapılıyor malesef.