Gönderen Konu: 2021 Play-Off Serüveni (Kısa Sürdü)  (Okunma sayısı 62523 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
Ynt: 2021 Play-Off Serüveni (Kısa Sürdü)
« Yanıtla #200 : 28 Mayıs 2021, 11:47 »
Crowder geçen seneki Heat serisinden beri böyle , şerefsizlik peşinde . Ancak güzel derslerini aldılar , savunma ile kazandığımız bir maç oldu gene . Şut performansı gene parlak değil . Devre arasında gösterdikleri Max isimli çocuk Kuzma’dan daha iyi şutör çıktı :) neyse güzel galibiyet.
5 tane kuzma eder o çocuk

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #201 : 28 Mayıs 2021, 11:50 »
Ritmi arttırmak Suns'a yarar, aman diyeyim.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #202 : 28 Mayıs 2021, 11:57 »
3-1 yapıp Arizona'ya biraz daha rahat dönmek gerekiyor...

oyundan atılanlara ceza gelir mi acaba?

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #203 : 28 Mayıs 2021, 11:57 »
Suns oyuncularının psikolojisini bozan 2-7eşleşmesinde ev sahibi tarafsın, tamam Paul % 100 ünde değil ama takım olarak yardırıyorsun buna karşılık rakibin şut atamıyor asla senin kadar yoğun değil ama bir türlü gücün yetmiyor.

Benim ilk tur hadi biraz da ikinci tura dair korkularım vardı ama bu iki tur rahat geçilecek gibi gözüküyor. Şutörler bir yerde biraz ritm bulursa ki Ben Kcp nin ileri ki turlarda ritm bulacağına inanıyorum geçen seneden daha kolay bir şampiyonluk gelecek gibi sanki

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #204 : 28 Mayıs 2021, 12:12 »
Şampiyonluk konusunda çok rahat konuşamiyorum, olasi Nets eşleşmesi beni korkutuyor biraz.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #205 : 28 Mayıs 2021, 12:19 »
Evet Kuzma şut anlamında kötüydü ama, bir sonraki maç en 4 üçlük atıp toparlar sıkıntı yok. Eskiden olsa maçtan düşecek adam, şut kaçırdıkça sahanın diğer kısımlarına özellikle de savunmaya odaklanıyor, bir an bile boşlamıyor. Canı sağ olsun.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #206 : 28 Mayıs 2021, 12:48 »
Evet Kuzma şut anlamında kötüydü ama, bir sonraki maç en 4 üçlük atıp toparlar sıkıntı yok. Eskiden olsa maçtan düşecek adam, şut kaçırdıkça sahanın diğer kısımlarına özellikle de savunmaya odaklanıyor, bir an bile boşlamıyor. Canı sağ olsun.
Abi kuzmaya sallamadım ya çocuk beni etkiledi  :D

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #207 : 28 Mayıs 2021, 15:38 »
İlk maçta Trezz'in oynadığı bölümde farkı 3 sayıya kadar indirmiştik, Trezz'de etkiliydi. O başlığa da yazmıştım, sene başından beri ilk defa 1 kısa 4 aynı boy adamın olduğu beşimiz pozitif sonuç verdi diye.
Heralde gördüğü bir şeylerden memnun olmadı ki Vogel, ne o tip beşe döndük ne de Trezz'e.
Drummond'ın süreleri artarken Gasol'de rotasyona girdi ve iyice uzadık. 3. 4. oyuncuların hızlı rotasyonlarıyla, yüksek show uplarla pick n roll müdafaasını da çözdük.
Vogel Hocam Rondo'dan sonra Drummond'la da şu an için doğru tercih yaptığını gösteriyor.
Bir kez daha önümü ilikliyorum, önünde saygıyla eğiliyorum.
İlk maçın ardından işleri "kişisel alan" Anthony Davis'e kendisine Finals MVP ödülü almayı hedef koymasını rica ediyorum.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #208 : 28 Mayıs 2021, 16:39 »
3. 4. oyuncuların hızlı rotasyonlarıyla, yüksek show uplarla pick n roll müdafaasını da çözdük.
Vogel Hocam Rondo'dan sonra Drummond'la da şu an için doğru tercih yaptığını gösteriyor.

Bu benim de dikkatimi çekmişti. Belki Paul'un eksikliğinin de etkisi var, ama onlar ligin en çok orta mesafe kullanan, biz de orta mesafeyi en az savunan takımıyken, bu sayede o civarlardan daha az yemeye başladık.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #209 : 28 Mayıs 2021, 17:39 »
Şampiyonluk konusunda çok rahat konuşamiyorum, olasi Nets eşleşmesi beni korkutuyor biraz.
Zaten şampiyonluk konuşmak için önümüzde çok maç var. Ayrıca açık ara favori olsak bile (bkz: 2009 ve 2010) temkinli olmak gerekirken, bu sene sakatlıklardan başımızı kaldıramayıp kendimizi play-off'lara bile zar zor attık. Dolasıyla bu sezon şampiyonluk konuşmak için zaten çok erken. Önce adım adım gitmeli, LeBron ve AD'nin tam sağlıklı olduğunu hissetmeli, başka fire de vermemeli ve şut ritmimizi bulmalıyız. Daha şampiyonluğun ihtimalini konuşmak için bile çok yolumuz var.