Polemik yaratmak için söylemiyorum ama ben kesinlikle şampiyon olamasak bile Ingram'la, Clarkson'la, Randle'la vs. debelenmeyi, tercih ederdim. Bu seviyeye gelir miydi çok çok zor ama o kadro ışık vermişti
evet, tabi ki şampiyonluğa sevindim ama gördüğüm 6 şampiyonluk arasında en az heyecanlandığım, sevindiğim şampiyonluk oldu açıkçası.
09-10 şampiyonluklarında ana rotasyonda Kobe, Bynum, Sasha, Farmar, Fisher, Walton tam 6 draft vardı. o takımı benimseme şeklimiz de çok farklıydı.
sonuçta burası "Altınordu" değil muhteşem hamleler yaparak, şampiyon olduk, bu sezonun da en büyük adayıyız.
ama benim için gençlerle beraber yürüme modeli hep "what if" olarak kalacak
Ben de polemik için değil merak ettiğim için soruyorum bu soruyu

what if senaryosu olumlu olsa ve Lakers o gençlerle şampiyon olsa şu anki şampiyonluktan daha çok benimseyeceğin bir gerçek tabi ki ama yinede o 5 şampiyonluğun içine sokabilir miydin ? yoksa o 5 şampiyonluğu senin için özel yapan Fisher bynum cart curttan ziyade Kobe Bryant ın varlığı mıydı ?
Bilmiyorum ben iyi bir Beşiktaş lıyımdır. Hayatım boyunca Beşiktaş dışında futbol basketbol hiçbir takıma kendimi ait hissedemedim takımların galibiyetine çok sevindim mağlubiyetine çok üzüldüm ama o destek takımdan ziyade o takımın içinde bulunan kişi yada kişiler için oldu. Nba de de 18. sezondur tek bir adamı destekliyorum bıraktığı zaman nba benim için ne ifade edecek bilmiyorum

Bu konuda senin de yalnız olduğunu sanmıyorum burada bulunan o şampiyonlukları gören hiç kimse 2020 şampiyonluğunu o 5 şampiyonluğun içine sokmaz sokamaz çünkü dediğim gibi o şampiyonluklarda Kobe Bryant vardı buradaki çoğunluk da Kobe Bryant yüzünden Lakers lı muhtemelen