Gönderen Konu: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler  (Okunma sayısı 76064 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Talen

• Rookie
  • *
Ynt: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler
« Yanıtla #130 : 29 Kasım 2020, 23:46 »
Quinn Cook ve Jared Dudley hamleleriyle 14 kişiye ulaşıp buy-out ya da trade deadline'ı bekleyeceğiz diye tahmin ediyorum 15.oyuncu için. Batum olsaydı iyi olurdu, Napier denesek bence güzel hamle olur, Glenn Robinson'ı alabilsek de bence başarılı iş olurdu ama muhtemelen Pelinka normal sezon için rotasyonu yeterli görüyor.

Cook ve Dudley de önemli soyunma odası figürleri. Cook'un kontratının stretchlendiğine dair haberler çıkmıştı ama sonrasında Lakers'ın bundan vazgeçtiğini öğrendik. Stretch ettiğiniz bir oyuncuyu o sezon yeniden takıma katamıyorsunuz ama eğer cap hit'i tek senede tutarsanız o oyuncuyla tekrar anlaşabiliyorsunuz. O yüzden tekrardan anlaşabileceğimizi tahmin ediyorum.

Hayırlısı olsun.
o sene bu sene demeyin

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #131 : 30 Kasım 2020, 01:28 »
Batum'dan geçti artık bence ya. Bu seneki istatistikleri de öyle böyle yerlerde değil.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #132 : 30 Kasım 2020, 22:14 »
Schröder'in takastan önce ilk beş çıkma sözü alarak geldiğine dair bir haber çıktı. Almanca bir röportajda söylemiş bunu. O yüzden ilk beş guard ikilisi Schröder KCP mi Schröder Matthews mı olur emin olamadım. Matthews da gelirken takımdaki rolü konusunda söz alarak gelmişti diye hatırlıyorum. KCP de Lakers'ın en eski oyuncularından ve geçen sezon iyi oynamasıyla ilk beşteki yerini hak etti gibi. Kafalar karıştı...

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #133 : 30 Kasım 2020, 22:47 »
Matthews'in ilk beş çıkacağını sanmıyorum, hem yaşı hem sakatlık geçmişi nedeniyle.

Geçen sene Kcp ilk beş başlamadığı dönemde çok kötü oynuyordu. Bence oyuncunun kendine pay biçtiği rol çok önemli. Özellikle genç oyuncular ilk beş başladıklarında iyi oynuyorlar.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #134 : 30 Kasım 2020, 23:05 »
Schröder ilk 5 çıkacaksa ki ben bunun pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum sezon içinde kendisi de bu isteğinin saçma olduğunu görüp benche geçecektir diye düşünüyorum yada umuyorum

İlk beş schröder wes lebron Ad gasol olur diyorum ama dediğim gibi bu durum değişecektir schröder in ilk 5 çıktığındaki rotasyon benim pek kafama oturmuyor

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #135 : 30 Kasım 2020, 23:12 »
Anca Lebron olmadığında ilk 5 çıkar.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #136 : 30 Kasım 2020, 23:32 »
Takıma ilk 5 şartıyla gelmek falan pek hoşlanmadım bu durumdan. Sen kimsin ki, şampiyon olmuş takıma geliyosun, daha 3 günlük çocuksun, ilk 5 şartı falan..

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #137 : 01 Aralık 2020, 00:43 »
Biz bu adamı takasla almadık mı zaten. Neden bir söz vermiş olalım ki. En fazla onu ilk beşte düşündüğümüzü söylemişizdir.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #138 : 01 Aralık 2020, 01:21 »
Ya KCP ya Schröder ilk 5 çıkacak.
LeBron'un oynamadığı maçlarda Schröder ilk 5'de oynayabilir. LeBron'un olduğu maçlarda ise Kcp'nin oynaması lazım. Adam yıllardır bizimle birlikte ve artık hakediyor ilk 5'de olmayı.
Ayrıca ilk beşi tamamen değiştirmeye gerek yok.
Birbirine alışmış olan eski oyuncuları sezon başında kullanmak daha mantıklı.

Starter: KCP-Matthews-LeBron-Davis-Gasol
Second: Caruso-Schroder-Kuzma-Morris-Harrell
Benim tercihim bu şekilde olur.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #139 : 01 Aralık 2020, 08:32 »
Schröder'in kenardan gelmesini tercih etmekle birlikte, dün akşam yapılan basın toplantısından sonra tüm Lakers muhabirleri Schröder ilk 5 oynayacak demiş neredeyse. Schröder'in konuyla ilgili açıklaması da kabaca şu şekilde: "OKC'de iki sene yaptım kenardan gelme işini. İleriye dönük baktığımda LeBron ve AD ile oynarken ilk beşte onlara yardımcı olabilir, LeBron'un yükünü hafifletebilirim."

Onun yanında 2 numara oynaması için tercih edeceğim adam kesinlikle Matthews olur. Bunun temel nedeni de rakibinde Butler, Kawhi, Tatum gibi oyuncular olduğunda normal sezonda LeBron bu oyuncuları savunmayacağı için onların üzerine atabileceğin bir adam lazım ilk beşte. KCP'nin ne kadar iyi oynadığını tüm offseason konuştuk ancak bu tarz bir sorumluluğun altından kalkamadığını da biliyoruz.

Şu başlasın bu başlasın muhabbetinden çok Vogel'ın LeBron ve Schröder'in en az birinin sahada kalacağı rotasyonlar yapması en önemli konu olacak burada. Bu konuda da Vogel'a güveni hepimizin tamdır. Geçen sezon rotasyon işini, oyuncuların görevlerini dağıtma konusunda ekibiyle birlikte neredeyse mükemmel bir iş çıkarmışlardı sonuçta.