Gönderen Konu: NBA Finalleri 5. Maç - Miami Heat  (Okunma sayısı 62928 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: NBA Finalleri 5. Maç - Miami Heat
« Yanıtla #320 : 10 Ekim 2020, 06:48 »
Morris o topu potaya atmadı anladım da, tekrar Green'e ya da KCP'ye nazıl çıkarmaz ya.. Bencht'teki Jr Smith'in ruhu içine kaçtı herifin..

NOT: Oha Lebron da bomboşmuş..
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2020, 06:52 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #321 : 10 Ekim 2020, 06:49 »
Tekrar hatırlatayım dedim, Davis 28 sayı 12 ribaunt 3 asist 3 top çalma 3 blok ile oynadı ve neredeyse üzerine giden herkesi bozdu. LeBron ve Davis'e üçüncü birisi eklenmedi ne yazık ki bu maç.

Hatta düzeltiyorum KCP de kötü bir maç çıkarmadı kesinlikle. Kuzma ve Morris'e sövülecek maç tam olarak bu.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2020, 06:56 Gönderen: yituruz »

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #322 : 10 Ekim 2020, 06:50 »
LeBron elinden geleni yaptı.Yapacağı tek bir şey kaldı.O yavşakların soyunma odasında kafasını duvara sürtmek.Aptal herifler ya.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #323 : 10 Ekim 2020, 06:51 »
Yarın bi gün solcular devrim yapmaya kalkarlarsa haksız kazanç için, önce Green'e gitsinler. Altı üstü boş şut atmak için yıllık 15 milyon dolar alan bir öküz oğlu öküz.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #324 : 10 Ekim 2020, 06:53 »
Yarın bi gün solcular devrim yapmaya kalkarlarsa haksız kazanç için, önce Green'e gitsinler. Altı üstü boş şut atmak için yıllık 15 milyon dolar alan bir öküz oğlu öküz.

Yalnız pozisyonu tekrar izledim de, Lebron'un ona pası da çok kötü. Kendini şuta kurmuş bir adama o şekilde ayaklarının dibine atmazsın topu.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #325 : 10 Ekim 2020, 06:54 »
Son hücumda doğru şut diye bir şey olmaz. Doğru oyuncu diye bir şey olur. O topu ya Lebron kullanacaktı ya da fark zaten 1'ken Davis'e geçirecekti. Lebron son hücumu tam da Heat'in istediği gibi oynadı.

Kenardan Heat'e Lakers'ı hücumu öyle oynayacağı tüyosu gelse Heat değiştirmek için kılını kıpırdatmaz.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #326 : 10 Ekim 2020, 06:54 »
dragic ve adebayo sakatlanmasa miami şampiyondu.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #327 : 10 Ekim 2020, 06:55 »
Şu green'in üçlük çizgisinde fake atıp bir adım sola gitmesine uyuz oluyordum. Topu hemen atsa girebilir zannediyordum. Yok abi adam atamıyormuş.

Çizgiye basan, birbirlerine perde yapan, boşken mal gibi potaya saldıran ne ararsan var.

Caruso, Rondo, Kuzma, Morris, Green, Howard. Amk hepsi mi kötü oynar. LeBron'u kimse siklemiyor demek ki. Jordan olsa kemerle döverdi bunları.

Hiç etmediğim kadar küfür ettiğim bir maç oldu başından beri. Pazartesi günkü maçını izlemeyeceğim. Ne bok yerlerse yesinler.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #328 : 10 Ekim 2020, 06:55 »
Yalnız pozisyonu tekrar izledim de, Lebron'un ona pası da çok kötü. Kendini şuta kurmuş bir adama o şekilde ayaklarının dibine atmazsın topu.
Herife an yakın heat li oyuncu 7 metre uzakta bir zahmet kursun adam 4 kişi arasından cıkardı pası

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #329 : 10 Ekim 2020, 06:56 »

Abi o olabilir de, en yakın savunmacı da birkaç metre uzakta yani. Adamlar sana gelene kadar türk kahvesi sipariş edip içersin. O şutu da çemberin önüne zor yetiştirme artık. Yoksa kaçarsa kaçar yani Ray Allen falan değil sonuçta ama o kadar kötü atılmaz ki.
See y'all on the dark side of the moon.