Gönderen Konu: NBA Finalleri 4. Maç - Miami Heat  (Okunma sayısı 55320 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
Ynt: NBA Finalleri 4. Maç - Miami Heat
« Yanıtla #120 : 07 Ekim 2020, 05:20 »
Lebron'un topu kaldırıp atmadığı o son 3 saniyede Kobe'yi ne kadar özlediğimi fark ettim.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #121 : 07 Ekim 2020, 05:20 »
LeBron'u siktir et sana bir şey olmasın mert erkeğim.

https://twitter.com/worldwidewob/status/1313664977706852353

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #122 : 07 Ekim 2020, 05:20 »
Ben de çok şey umuyorum. Bakalım..

LeBron'un kaybettiği 6 finalin 5'ine NBA tarihinden hangi basketbolcuyu koyarsanız koyun yine kaybederdi.

3 saniye kala yaptığı şey rezalet ama takım sene başında hiç favori olmamasına rağmen şuraya kadar hiç zorlanmadan gelmiş, son 3 devreyle gömmeyin ne LeBron'u ne Davis'i. Şampiyon olamazsak zaten konuşulur bunlar.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #123 : 07 Ekim 2020, 05:21 »
LeBron'un kaybettiği 6 finalin 5'ine NBA tarihinden hangi basketbolcuyu koyarsanız koyun yine kaybederdi.

3 saniye kala yaptığı şey rezalet ama takım sene başında hiç favori olmamasına rağmen şuraya kadar hiç zorlanmadan gelmiş, son 3 devreyle gömmeyin ne LeBron'u ne Davis'i. Şampiyon olamazsak zaten konuşulur bunlar.

Bu çok subjektif bir yorum. Böyle kapatalım istersen :)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #124 : 07 Ekim 2020, 05:22 »
aynen de bunu yazmaya girdim. şaka gibi gerçekten.

washed king.

Abi washed değil de, 3. maçtan sonra konuşmuştuk; 3. maçtan sonra Lebron üstünden dönen muhabbetleri Kobe'ye yapsalar, ki yapamazlardı, şu an çenesi çıkmış, rakip potaya en az 20 sayı gömmüş ve Butler'ı kilitlemiş bir Kobe izlemiştik.. 

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #125 : 07 Ekim 2020, 05:23 »
Bu çok subjektif bir yorum. Böyle kapatalım istersen :)

2011 dışında hangi senede LeBron yetersiz olduğu için kaybedildi ki (veya NBA'den başka bir sporcu daha iyi olabilir ve kazandırabilirdi)? Cevap vermeyeceğim sadece fikrini merak ettim.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #126 : 07 Ekim 2020, 05:24 »
Ya bu arada cidden asıl problem performansı bile değil mentalitesi bu maçta. Maçın sonuna saklamaya çalışmasını anlıyorum ama şu performansı özellikle 3. maçtan sonra çok garip. Kötü oynasa ok ama oyunu zorlamıyor, karakter dışı top kayıpları yapıyor. Tüy dikti son hareketiyle de yani.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #127 : 07 Ekim 2020, 05:25 »
2011 dışında hangi senede LeBron yetersiz olduğu için kaybedildi ki (veya NBA'den başka bir sporcu daha iyi olabilir ve kazandırabilirdi)? Cevap vermeyeceğim sadece fikrini merak ettim.
Bu konu sonsuza gider ağa  ;D o zamanda ray allen olmasa 2 yüzüğü vardı kısır döngüsü başlar.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #128 : 07 Ekim 2020, 05:25 »

Takımı buraya kadar getirdiği için minnet duyup susalım mı abi şu anda? Kredisi sonsuz mu diyelim? Finaldeyiz. Şimdi değilse ne zaman?

Aşağı yukarı 20 yıldır basketbol izliyorum. Facia oynamasını bir kenarı koydum, hayatımda ilk kez öyle bir şey gördüm.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #129 : 07 Ekim 2020, 05:28 »
Bu konu sonsuza gider ağa  ;D o zamanda ray allen olmasa 2 yüzüğü vardı kısır döngüsü başlar.

Yok "LeBron neden 6 final kaybettiğini gösterdi" denildiği için merak ettim 2011 dışında eksik bulunduğu seri var mı diye. Zaten bunu konuşmanın ne yeri ne de zamanı.