Gönderen Konu: NBA Finalleri 2. Maç - Miami Heat  (Okunma sayısı 49379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
Ynt: NBA Finalleri 2. Maç - Miami Heat
« Yanıtla #20 : 02 Ekim 2020, 10:25 »
arkadaşlar odağınızı kaybediyorsunuz :D

job not finished. konsantrasyon!

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #21 : 02 Ekim 2020, 11:20 »
Takım rehavete girince hiç çekilmiyor. İlk çeyrek neredeyse kapatıp yatacaktım ilk maçta. Miami'nin en büyük silahı bizim takımın maçı ciddiye almaması olacaktır.

Dragic yoksa Kendrick Nunn oynayacak. İlk maçta iyi oynamıştı.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #22 : 02 Ekim 2020, 11:59 »
böyle ezici bir ilk maçtan sonra ikinci maçı da bir şekilde kazanmak direnç kırmak için önemli bir eşik. bunu denver serisinde yapabildik. inşallah burada da yapabiliriz.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #23 : 02 Ekim 2020, 12:05 »
Okuduğum ve dinlediğim bazı haberlere göre; Spoelstra switch savunmasından vazgeçip, zira Lebron her seferinde Robinson ve Herro'yu karşısına alıp hacamat etmişti, kısalmak yerine Meyers ve Olynyk şut atabildikleri için uzayıp, sahayı açmayı düşünüyormuş.. 

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #24 : 02 Ekim 2020, 12:12 »
Okuduğum ve dinlediğim bazı haberlere göre; Spoelstra switch savunmasından vazgeçip, zira Lebron her seferinde Robinson ve Herro'yu karşısına alıp hacamat etmişti, kısalmak yerine Meyers ve Olynyk şut atabildikleri için uzayıp, sahayı açmayı düşünüyormuş.. 

Spoelstra'nın Lakers'a karşı bazı kumarlar oynaması gerektiğini anlayabiliyorum.

Ama "Lebron'u switch yapmadan ve gerekirse ikili sıkıştırma getirerek savunalım da, bakalım şutörleri bizi cezalandırabilecek mi?" kumarından önce, "Lebron'u adam değişerek savunalım, bakalım Herro ve Robinson onun karşısında durabilecek mi?" kumarını oynamak çok aptalca gerçekten.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2020, 12:15 »
onlar için en mantıklısı bence de ama işe yarayacağını düşünmüyorum. tamam biraz daha irileşirler ama kapasiteleri çok sınırlı o ikilinin.
Abi sen kendin Miami bizi finalde yener demedin mi? Alemsin ya. :)

yener demedim, yenecek gibi geliyor dedim =) diyorum bunlar hep detroit travması.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #26 : 02 Ekim 2020, 12:18 »
Dragic yoksa Kendrick Nunn oynayacak. İlk maçta iyi oynamıştı.
garbage time'da yapmıştı, çok ciddiye almamak lazım.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #27 : 02 Ekim 2020, 12:30 »
Spoelstra'nın Lakers'a karşı bazı kumarlar oynaması gerektiğini anlayabiliyorum.

Ama "Lebron'u switch yapmadan ve gerekirse ikili sıkıştırma getirerek savunalım da, bakalım şutörleri bizi cezalandırabilecek mi?" kumarından önce, "Lebron'u adam değişerek savunalım, bakalım Herro ve Robinson onun karşısında durabilecek mi?" kumarını oynamak çok aptalca gerçekten.

Gerçekten oynadıkları son kumar olur. Green ve KCP birazcık, hani çok iyi olsunlar demiyorum, birazcık günlerinde olurlarsa yine ezer geçeriz.

Umarım böyle bi planla karşımıza çıkarlar. :D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #28 : 02 Ekim 2020, 12:41 »
Evet uzayıp sahayı açsın da, biz de en iyi yaptığımız şeyi yapıp öldürücü hızlı hücumlarla maçı başlamadan bitirelim. Tıpkı Houston ve Denver'ın içinden geçtiğimiz gibi.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #29 : 02 Ekim 2020, 12:43 »
onlar için en mantıklısı bence de ama işe yarayacağını düşünmüyorum. tamam biraz daha irileşirler ama kapasiteleri çok sınırlı o ikilinin.
yener demedim, yenecek gibi geliyor dedim =) diyorum bunlar hep detroit travması.

Orası öyle de, Türkiye'deki bazı çakma basketbol ulemalarının düşüncelerinin aksine, elinde AD gibi bir anomali olan takıma karşı smallball oynamak da Rockets serisinden gördüğümüz gibi pek akıllıca olmuyor.