Gönderen Konu: Play-Off İlk Tur - Portland Trail Blazers (4-1)  (Okunma sayısı 41982 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: Play-Off İlk Tur - Portland Trail Blazers
« Yanıtla #90 : 19 Ağustos 2020, 09:30 »
21 Ağustos, Cuma sabahı
04:00
S Sport

En azından rezalet yerine kötü üçlük attığımız, serbest atışları bir zahmet sokabildiğimiz bir maç olsun.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #91 : 19 Ağustos 2020, 10:13 »
Yoğunluğumdan dolayı ilk 2 maçı kaçıracağım ama gece bi göz atayım dediğimde skoru gördüm 3. çeyrek sonuna doğru falandı 10 sayıyla mı ne öndeydik. Aa dedim çok iyi koyar geçeriz. Şimdi bu durum nedir? Takımda 4 kişiden başka sayı atmamış kimse ya. Benchi geçtim sahaya 5 kişi çıkıyoruz abi..
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #92 : 19 Ağustos 2020, 11:33 »
16 sayıdan dönünce,heh dedim 2000 WCF G7 yaşanacak..

ama tabii bir Kobe,bir Shaq yok...

onu hesaba katamadım...

20/31 serbest atış (Davis 5 kaçırmış,LBJ 3)
5/32 üç sayı Davis 0/5,LBJ 1/5,GREEN (!) 2/8, KCP 0/5 , Kuzma 1/5 , Caruso 0/3

Brian Shaw, Robert Horry çıkmadı dün maalesef
zaten bildiğimiz bütün problemleri üst sınırlarda yaşayarak kaybettik, oynayacağımız en kötü şekilde oynadık belki de, umarım tokat olur enseyi karartmadan perşembeyi bekleyelim bakalım.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #93 : 19 Ağustos 2020, 13:12 »
Bunu söylemek için istatistiklere bakmaya gerek yok gerçi ama, geceki maçta +NetRTG ile oynayan tüm lineup'larında tek uzun vardı.

https://stats.nba.com/team/1610612747/lineups-advanced/?sort=NET_RATING&dir=1&CF=MIN*G*1&Season=2019-20&SeasonType=Playoffs&DateFrom=07%2F17%2F2020&DateTo=08%2F19%2F2020
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 13:17 Gönderen: Crazy_Kobe »

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #94 : 19 Ağustos 2020, 13:44 »
Umarim hocam ayni hatalari yapmaz tam ritim yakalamışken KCP ve Green'i almak gibi.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #95 : 19 Ağustos 2020, 13:48 »
Üç kuruş şut istiyorum..
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #96 : 19 Ağustos 2020, 13:51 »
Daha az iki uzunlu beş, Waiters'e süre, hareketli bir takım. Çok şey istemiyoruz aslında

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #97 : 19 Ağustos 2020, 14:06 »
Sadece iki uzunlu beş bile değil aslında, daha az Javale Mcgee-Anthony Davis. Dwight Howard ne kadar sevilmeyen özellikleri çok olsa da hücumda Mcgee'ye göre çok daha iyi pozisyon alıyor, perde yapıyor, vs. Howard'ı ilk beşe atıp, Mcgee'nin tek uzun olduğu bench beşlerine geçsek daha faydalı olur gibi.

Tabi en iyi plan iki uzunlu beşleri sıfıra indirmek ama o kadar dramatik bir değişiklik yapmasını beklemiyorum Vogel'ın. Keşke yapsa.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #98 : 19 Ağustos 2020, 16:00 »
Tüm sezonun planını bir anda değiştirmek gibi bir plan yoktur Vogel'da şu anda. Üçlükler girmedikçe de  'bari hücum ribaundlarını alalım' diye uzunlarla oynamaya devam ediyoruz diye düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz zira. Dünkü maçtan kesitleri birine izletsen 90'ların sonundan çıkmış bir takım derdi Lakers'a. Şut atamayan kısalar, zoraki drive eden 1-2 oyuncu. Tek etkinlik hücum ribaundları, 90'larda bu işler yiyordu hocam tamam da sene 2020 oldu artık. Millet 5 kısa oynuyor, hücumda şut atmayan uzunları bile kenara alıyorken, bu kadar tempodan ve dinamiklikten uzak, durağan oyunla Portland'ı değil herhangi bir takımı yenmen bile zor.
Kim yapar bilmiyorum ama takımın ilk hedefi agresif potaya gitme ve topsuz oyunda el belinde durma alışkanlığını bırakması lazım. LeBron ağam da alışılagelmiş drive oyunu yerine tepe oyun kurucu rolünde olunca nur topu gibi bir mağlubiyetle açıldı kapı. İkinci maç da aynı şekilde giderse neler olacağını beraber görürüz artık.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #99 : 19 Ağustos 2020, 17:10 »
Tüm sezonun planını bir anda değiştirmek gibi bir plan yoktur Vogel'da şu anda. Üçlükler girmedikçe de  'bari hücum ribaundlarını alalım' diye uzunlarla oynamaya devam ediyoruz diye düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz zira. Dünkü maçtan kesitleri birine izletsen 90'ların sonundan çıkmış bir takım derdi Lakers'a. Şut atamayan kısalar, zoraki drive eden 1-2 oyuncu. Tek etkinlik hücum ribaundları, 90'larda bu işler yiyordu hocam tamam da sene 2020 oldu artık. Millet 5 kısa oynuyor, hücumda şut atmayan uzunları bile kenara alıyorken, bu kadar tempodan ve dinamiklikten uzak, durağan oyunla Portland'ı değil herhangi bir takımı yenmen bile zor.
Kim yapar bilmiyorum ama takımın ilk hedefi agresif potaya gitme ve topsuz oyunda el belinde durma alışkanlığını bırakması lazım. LeBron ağam da alışılagelmiş drive oyunu yerine tepe oyun kurucu rolünde olunca nur topu gibi bir mağlubiyetle açıldı kapı. İkinci maç da aynı şekilde giderse neler olacağını beraber görürüz artık.

Tüm sezon planını değiştirmek olarak görmemek lazım. Davis'in daha fazla 5 oynaması gerektiği ama normal sezonda yormamak ve sakatlığını önlemek için bu kadar 4 oynamıştı. Şu anda da yorulmayacaksa paşam ne zaman yorulacak :D