Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613796 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2490 : 01 Kasım 2024, 17:47 »
Bir adet 1st verip, bir de 2027'de top 4 korumalı verdiğimizi korumasıza çevirip Kessler+Sexton alsak çok temiz olur valla. Hadi inş...

1. turların artık gözümde bir değeri yok. Takımı ileri taşıyacak her hamlede rahatça masaya koyardım.

Geçen sene tam fırsatıyken, Bulls'a verip Caruso+Drummond çok rahat çekerdik ve bugün bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2491 : 01 Kasım 2024, 18:13 »
1. turların artık gözümde bir değeri yok. Takımı ileri taşıyacak her hamlede rahatça masaya koyardım.

Geçen sene tam fırsatıyken, Bulls'a verip Caruso+Drummond çok rahat çekerdik ve bugün bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.

Buna çok katılamıyorum. Çünkü bitik Klay bile serbest oyuncu pazarından Lakers'a gelmiyor. Kimse gelmiyor. Lakers takas yapmak zorunda. Lebron sonrası dönemde Anthony Davis'in etrafına oyuncu katmak için, başaltı oyuncular için bile 3 birinci tur draft hakkından başlayacak pazarlık. O draft haklarının her birine çok sıkı sahip çıkmalı yönetim.

Neticede bu Lakers'ı bu sene şampiyon yapacak oyuncu yok şu anda piyasada o iki draft hakkı ile alınabilecek. Geleceği düşünmek gerek.

Kessler için ile iki birinci tur draft hakkını kabul etmemş Jazz. Lakers için takas piyasası bu. Altı üstü bir Kessler için istenen bu. Davis takasında olduğu gibi, Laklers Lebron sonrasına cebindce 3 birinci tur ve sayısız ikinci tur draft hakkı ile girmeli.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #2492 : 01 Kasım 2024, 18:52 »
Neticede bu Lakers'ı bu sene şampiyon yapacak oyuncu yok şu anda piyasada o iki draft hakkı ile alınabilecek. Geleceği düşünmek gerek.

Trae + Capela müsait. Hawks kadrosu felaket halde. Jalen Johnson dışında kariyeri olabilecek biri yok.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2493 : 01 Kasım 2024, 20:10 »
Trae + Capela müsait. Hawks kadrosu felaket halde. Jalen Johnson dışında kariyeri olabilecek biri yok.

Capela ve Young herhalde yıllık toplam 65-70 milyon civarında bir kontrata sahipler. Lakers'ın onlarla kontrat eşleştirmesi imkansız. Lebron'a yıllık 50 milyon verdiğimiz gün biz o seviye kontratları takaslama şansımızı yitirdik.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2494 : 01 Kasım 2024, 20:19 »

Bu paketteki asıl sıkıntı Hawks Dejounte takasında 3 sene üst üste 1st'ünü bıraktı Spurs'e. Trae'den çıkmak tanklama hamlesi olur. Ki bu arada Trae-Daniels-Risacher-Johnson-Okongwu gibi bir çekirdek, Hunter Capela Bogdanovic gibi rotasyon tamamlayıcı oyuncularla orta sıra bir playoff takımılar. Sezona iyi girip sonra sakatlıklarla yok oldular sadece :D

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2495 : 01 Kasım 2024, 23:28 »
Kimseyi alamıyoruz, iyice sarpa sardı işler. Gelmek isteyen yok takıma. Takas işi de Pelinka ve Buss olduğu sürece umut yok, bakalım play-off yapabilecek miyiz bu sene

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2496 : 01 Kasım 2024, 23:48 »
Kimseyi alamıyoruz, iyice sarpa sardı işler. Gelmek isteyen yok takıma. Takas işi de Pelinka ve Buss olduğu sürece umut yok, bakalım play-off yapabilecek miyiz bu sene

Çok fazla karamsar insan tanıdım da ilk sırayı kimseye bırakmazsın herhalde... Daha sezon başlayalı 10 gün oldu ve 3-2 durumdayız. Hangi işler sarpa sardı? Kimseyi alamıyoruz gibi bir durum da yok şu anda ortada.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2497 : 02 Kasım 2024, 02:34 »
Yok hocam karamsar değilim tersine umut etmeyi hep sevmişimdir ama gerçekçi ve içi dolu umut etmek doğru. İşler iyice sarpa sardı derken bu sezon başlangıcı için demek istemedim genel olarak kimse Lakers'a gelmek istemiyor, yazın Klay' de istemedi öncesinde de gelmek istemediler aslında genel olarak demek istedim ama doğru bir şekilde ifade edemedim haklısınız karamsarlık oluşmuş gibi oldu. Hocam siz de çok iyi biliyorsunuz ki yönetim çok beceriksiz ve bir şeyler olsun istiyoruz ama geçen sene de böyle umut ederek ha bir şeyler değişecek diye diye bir şeyler olmadi. Ben genel olarak yapılan hatalardan dolayı bunu ifade ettim ama sezon başı iyi şeylerde olabilir süreç içerisinde bakıp görecez.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2498 : 03 Kasım 2024, 07:10 »
Çok fazla karamsar insan tanıdım da ilk sırayı kimseye bırakmazsın herhalde... Daha sezon başlayalı 10 gün oldu ve 3-2 durumdayız. Hangi işler sarpa sardı? Kimseyi alamıyoruz gibi bir durum da yok şu anda ortada.

Bu mesaja patladım niyeyse 10 dakikadır şuına gülüyorum. :D

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2499 : 03 Kasım 2024, 13:34 »
Hayırdır hocam niye bu kadar güldün??