Belki bir hafta sonra sapıtır, belki bir ay sonra, belki playoffun en ktirik yerinde. Ama o fikre katılıyorum. Bu Westbrook'u takas etmemeye itiraz etmem. Hatta çok büyük eklemeler olmadıkça edilmemesini bugün için ben de tercih ederim. Bu Westbroook üzerine kumar oynanır.
Beverley-Nunn ile mesela en kötü Bamba-Harris gibi birilerini alsak ben de etmem ama öncelikle Westbrook'un takımda kaldığı bir senaryoda son 5 dakika sahaya adımını atmayacağı isimlerin gelmesi gerekiyor.
Bakın bu adam bu sezon süresi ve kullandığı şut azalmasına rağmen, yani daha verimli olması gerekirken, maç başına sadece 9 ikilik denemesine rağmen %44 (fg değil 2p%) ile atıyor. Yarattığı spacing sorunlarına falan girmiyorum bile, sadece ikilik yüzdesini söylüyorum şu anda.
Takıma enerji getirdiği doğru ama aldığı kontrata bakınca ve o kontrat karşılığında alabileceğimiz oyuncuları düşününce, terazinin hangi tarafının ağır bastığı çok belli.
Bence sezona çok kötü girdiğimiz için beklenti öyle düştü ki, şu anda bu galibiyetlerle çoğu şey güzel gözükmeye başladı insanlara. Ama takımda LeBron + Davis olduğu sürece potansiyel her zaman yüksektir. Bu takaslar bir an önce yapılmalı.