Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 614165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2420 : 30 Haziran 2024, 01:01 »
FA piyasaı akacak gibi,bakalım ne tutacak bizimkiler?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2421 : 30 Haziran 2024, 01:02 »
FA piyasaı akacak gibi,bakalım ne tutacak bizimkiler?

Klay isterim ama burada Dangelo takasını yapacak mıyız yaparsak kimi alacağız o da önemli.

https://x.com/TheDunkCentral/status/1807172652655616173

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #2423 : 30 Haziran 2024, 01:25 »
Basketbol kulubu olmaktan çıktı artık, tamamen bir freakshow olmuş burası. Taraftarı olmasan fıstık eşliğinde keyifle takip edersin. Westbrook olayından öz eleştiri yapıp tek ders dahi çıkaramamış LeGM, istediği isimler bitik Klay ve gittiği her yeri kurutan Harden...

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2424 : 30 Haziran 2024, 01:39 »
Basketbol kulubu olmaktan çıktı artık, tamamen bir freakshow olmuş burası. Taraftarı olmasan fıstık eşliğinde keyifle takip edersin. Westbrook olayından öz eleştiri yapıp tek ders dahi çıkaramamış LeGM, istediği isimler bitik Klay ve gittiği her yeri kurutan Harden...

MLE'ye bunlardan daha iyi kimi alabiliriz ki? Harden konusunda şüpheliyim ama Klay direkt ilk 5 eklemesi olur.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #2425 : 30 Haziran 2024, 01:59 »
Free agencyda durum ne, kımler kovalanabılır dıye ayrıntılı olarak daha bakamadım, o yüzden bir sey soyleyemeyecegım. Benim anlatmaya çalıştığım şey onca yaşanan şeye rağmen LeBron'un mentalitesinin hala aynı olması, arkadaşlarını yanına alıp bir şeyler yapabileceğini düşünmesi ve front office'in buna göz yumması. Bu gibi oyuncuların devri bitti. Herkes kendisi gibi devamlılığı sağlayıp iyi yaşlanamıyor veya seviyelerinin düştüğünü kabul etmiyor. 21-22'de takıma Jordan, Ariza, Melo, Ellington gibi veteranları doldurup denemedik mi bu formülü. LeBron ve Davis'ten fazla efor verecek rolunun yıldızı olacak oyunculara ihtiyacımız var, kendini hala süperstar sanan eski isimlere değil.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2426 : 30 Haziran 2024, 02:20 »
Free agencyda durum ne, kımler kovalanabılır dıye ayrıntılı olarak daha bakamadım, o yüzden bir sey soyleyemeyecegım. Benim anlatmaya çalıştığım şey onca yaşanan şeye rağmen LeBron'un mentalitesinin hala aynı olması, arkadaşlarını yanına alıp bir şeyler yapabileceğini düşünmesi ve front office'in buna göz yumması. Bu gibi oyuncuların devri bitti. Herkes kendisi gibi devamlılığı sağlayıp iyi yaşlanamıyor veya seviyelerinin düştüğünü kabul etmiyor. 21-22'de takıma Jordan, Ariza, Melo, Ellington gibi veteranları doldurup denemedik mi bu formülü. LeBron ve Davis'ten fazla efor verecek rolunun yıldızı olacak oyunculara ihtiyacımız var, kendini hala süperstar sanan eski isimlere değil.

Valla alınan isimler doğru olsun da kimin kankası olduğu fark etmez benim açımdan. Yoksa hani LeBron döneminin en yanlış kararı Westbrook takasıydı (LeBron'un da talebiyle) ve LeBron'un arkadaşlarından değildi kendisi.

Klay hala MLE'den daha yüksek kontrat bulabilecek bir oyuncu bence. O yüzden alabilirsek şaşırırım. O paraya daha iyisini alabilmemiz imkansız. Belki sadece DeRozan ama onun da ihtimali çok çok düşük.

Biz eğer yaparsak asıl eklemeyi D'Lo (belki bir de Reaves) takasıyla yapacağız zaten. Bunun yanında MLE ile playoff'ta ilk 5 oynatabileceğimiz birini daha ekleyebilirsek çok iyi olur. Bence Klay bu isimlerden biri. Alternatif olarak ismi geçen Valanciunas bu konuda daha şüpheli mesela. Klay'ın bitik olduğuna katılmıyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2427 : 30 Haziran 2024, 02:55 »
artık Davis'i 4'e çekecek bir 5 numaraya ihtiyacımız var. Jonas uygun herhalde buna.

e top yönlendirici + şutör de lazım.......

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #2428 : 30 Haziran 2024, 03:46 »
Karam Tayfa'ya döndürdüler kusacağım artık.

Shaq ile Barkley de oldu olacak Candaş ile program yapsınlar da bitsin bu eziyet.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #2429 : 30 Haziran 2024, 12:27 »
Klay artık Göksenin'den hallice bir adam haline geldi. Daha fazla kadayıf hamlesi görmek istemiyorum.