Gönderen Konu: Kobe Bryant Ölüm Haberi  (Okunma sayısı 54250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Talen

• Rookie
  • *
Ynt: Kobe Bryant Ölüm Haberi
« Yanıtla #111 : 27 Ocak 2020, 22:43 »
Sanki gerçek değilmiş gibi, 1 gün önce bu saatlerde hissettiklerimizi kimse anlayamaz. Hayat hepimiz için farklı olacak artık.
o sene bu sene demeyin

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #112 : 27 Ocak 2020, 22:46 »
Kobe Bryant'ın NBA'e veda ettiği Los Angeles Lakers - Utah Jazz karşılaşması, 27 Ocak Pazartesi 23:00'te S Sport'ta!

of :/

Çevrimdışı Talen

• Rookie
  • *
« Yanıtla #113 : 27 Ocak 2020, 23:10 »
En çok da helikopterin sis yüzünden çok alçaldığı ve sonra pilotun yükselmeye çalışırken her şeyin ters gittiğini anladıkları an beni üzen. O çaresizlik, dünyaları olan adamın ölümle karşı karşıya kaldığında hiçbir şey yapamayacağını fark etmesi. O an ne düşündü, ne hissetti bilemiyorum. Gigi'ye sarıldığını tahmin ediyorum. Her şeyin bittiğini gördüğü an. Oradaki diğer insanlar. O ölüm gerçeğindeki çaresizlik. Helikopterin alev almaya başlaması ve her şeyin bitmesi.

Cesetlerin kim olduğu anlaşıldıktan sonra polis ailesine haber veremeden TMZ'nin haberi girmesi ve muhtemelen Vanessa'nın kocası ve kızının ölümünü TMZ'den öğrenmesi.

Her gözümü kapattığımda açtığımda aklıma gelenler bunlar. Dün bu saatlerde herkesin içinden Kobe'yle birlikte bir şeyler ölüp gitti. Seni çok özlüyoruz.
o sene bu sene demeyin

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #114 : 27 Ocak 2020, 23:29 »
Kobe Bryant'ın NBA'e veda ettiği Los Angeles Lakers - Utah Jazz karşılaşması, 27 Ocak Pazartesi 23:00'te S Sport'ta!

of :/

Yüreği yeten izlesin..

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #115 : 27 Ocak 2020, 23:39 »
Sikerler.. Hayatta izleyemem.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #116 : 28 Ocak 2020, 00:23 »
Boşta bulunuyorum videolarını izlerken sonra dank! Kobe'nin öldüğünü idrak ediyorum. Sanki ilk kez haberini almışım gibi. Hassiktir oluyorum. Bugün bir 20 kez böyle oldu. "Nasıl alışacağım ya ben buna" diyorum. Sonra" sike sike alışacaksın" diye telkin ediyorum kendimi. Sikiyor gerçekten. Hayatımda,zihnimde doldurduğu yer çok fazlaydı.

Çevrimdışı bryant81

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #117 : 28 Ocak 2020, 00:35 »
Boşta bulunuyorum videolarını izlerken sonra dank! Kobe'nin öldüğünü idrak ediyorum. Sanki ilk kez haberini almışım gibi. Hassiktir oluyorum. Bugün bir 20 kez böyle oldu. "Nasıl alışacağım ya ben buna" diyorum. Sonra" sike sike alışacaksın" diye telkin ediyorum kendimi. Sikiyor gerçekten. Hayatımda,zihnimde doldurduğu yer çok fazlaydı.

Sanırım şu boşta bulunup daha sonra idrak etme sendromunu bir çok kişi yaşıyor...

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #118 : 28 Ocak 2020, 00:49 »
Highlightlarını izlemek acı veriyor şuan

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #119 : 28 Ocak 2020, 02:06 »
İşin ilginç taraflarından biri Lebron ve Lakers hala bi paylaşım hala bi açıklama yapmadılar.Büyük bi organizasyon yapılacaktır da acaba düşünceleri çok büyük bi kayıp varken sosyal medyaya çıkmayı tercih etmemek mi,başka bi düşünce gelmiyo insanın aklına.