Gönderen Konu: Pau Gasol  (Okunma sayısı 26181 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
Ynt: Pau Gasol
« Yanıtla #40 : 19 Ekim 2021, 13:10 »
MM boş konuşmasın , forması elbette emekli edilecektir Gasol' un , o dönem yapılan takas ile takımın kaderi değişti,  Radmanovic , Mihm, Kwame ile falan playoff kovalayan takım 2 şampiyonluk kazandı , Kobe 50 sayı ortalamayla oynasa bunu yapamazdık , velhasıl ben Pau' dan razıyım , bir Lakers efsanesi olduğuna şüphe yok.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #41 : 19 Ekim 2021, 22:03 »
Şu açıdan bakalım.. 70 küsür yıllık NBA tarihinde, 17 şampiyonluğu bulunan ama o dönemde playoff'a anca kalabilen bir takıma katılarak 3 senede 3 final 2 şampiyonluk kazanılmasının en önemli 2. payına sahip olan adamın forması emekli edilmeli sanki.

Gasol özelinde katılıyorum. Ben açıkçası aradan biraz zaman geçmesine karşın Shaq'ın formasını emekli etmezdim. Bu tür aidiyet duygusu olmayan oyuncuların forması niye emekli edilir ben anlamam.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #42 : 19 Ekim 2021, 22:58 »
Shaq'ın bir aidiyet problemi yoktu hatırladığım kadarıyla. Kobe ile aynı takımda oynamak istemediler. Baba Buss da ikisi arasından Kobe'yi tercih etti. Shaq'a da "kusura bakma ama seni istediğin takıma takaslayalım" dediler.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #43 : 19 Ekim 2021, 23:29 »
En üst seviyede 4-5 sene kalabilen bir takımla iki yüzük almış adam. Hangi kulüp olursa olsun bu dönemin yardımcı başrol oyuncusunu yüceltmek ister. Tarihinde bir sürü superstar barındıran takımda bunu yapması eskileri yermez, alçaltmaz.

Murat Murathanoğlu işine gücüne baksın, geçmişte yaşamaya devam etsin... B. Wallace HOF oldu.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #44 : 19 Ekim 2021, 23:47 »
Shaq'ın bir aidiyet problemi yoktu hatırladığım kadarıyla. Kobe ile aynı takımda oynamak istemediler. Baba Buss da ikisi arasından Kobe'yi tercih etti. Shaq'a da "kusura bakma ama seni istediğin takıma takaslayalım" dediler.

Son bi yüzük almak için düz yolda yürüyemezken Celtics'e gitmesi normal sanırsam... Madalyonu tersine çevirirsek, aynı şeyi rahmetli için dahi söylerdim ben.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #45 : 20 Ekim 2021, 11:33 »
2008 playofflarındaki Gülşah'tan çok kısa sürede, hızlı bi şekilde toparlayarak Lakers'ın has evladı, HoF, vs. seviyesine zıplayan ilham verici, nefis bi kariyerdi. Kendine has sanatı, harika kişiliği hep hatırlanır.
play-off değil be finallerdi. gülşah değil ayşegüldü sanki =)
Konudan bağımsız; önce Murat Murathanoğlu emekli olsun.. 

+18.997

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #46 : 17 Ağustos 2022, 22:31 »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #47 : 17 Ağustos 2022, 22:56 »
Yakışır Ayşegüle..

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #48 : 18 Ağustos 2022, 21:25 »
Yakışır Ayşegüle..
Ceren değil miydi? :/ :)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #49 : 19 Ağustos 2022, 07:18 »
Ceren değil miydi? :/ :)

Pardon ya evet, Ceren.. Bogut, Ayşegül'dü.