Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357222 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #910 : 14 Ocak 2021, 15:47 »
Genel olarak buna bu takasa bu sezon üzerinden bakılmış ama Kyrie kafayı yiyip emekli olsa bile Harden+Durant çok temiz bir ana yapı. Bir FA döneminde veteranlar toplayarak bile ne hale gelebileceğini gördük böyle bir yapının Lakers özelinde. Kişiler tabiki de farklı ve karakterler vs de farklı ama Durant+Harden etrafına çöp koysan 55 galibiyet yazar. Nets Kyrie kaosundan karlı bile çıkmış olabilir bu takası yapmaya elleri zorlandığı için.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #911 : 14 Ocak 2021, 16:02 »
Hücum potansiyeli olarak en azından kağıt üstünde muazzam bi takım oldular ama ligdeki en kötü savunma takımları arasındalardır muhtemelen. Kyrie-Harden-Joe Harris backcourtu folofoş olur savunmada, millet elini kolunu sallaya sallaya çembere gider.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #912 : 14 Ocak 2021, 17:12 »
Yorum yapmak için erken ama Jarrett Allen ve Levert’ü ararlar bence. Irving’i bu takasta kullanabilselerdi daha mantıklı bir hamle olurdu. Irving’in en iyi ihtimalde katkı sağlayabildiği bir senaryoda bile bu takımda onu konumlandıramıyorum. Egosu üçüncü adam olmayı kabul edebilir mi , nasıl bir top paylaşımı yapılır , karışık durumlar. Ben bu sene bu senaryoyu deneyeceklerini , olası bir başarısızlık anında Irving’i sepetleyeceklerini düşünüyorum. Şu açıdan baktığımızda bugün Allen ve Levert kalsaydı,Irving gitseydi Harden-Durant ikilisi çok daha verimli ve tehlikeli bir takım olabilirdi. Bana göre şu anda Pacers daha dengeli bir takım oldu mesela.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #913 : 14 Ocak 2021, 20:50 »
Onu bunu bilmem de, muhtemelen NBA şu an marta kadar Lakers-Nets maçı koymadığı için kafayı yiyordur. Ligin 2. yarısında son 10 yılın en büyük rating'ini alacak karşılaşma olacak muhtemelen.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #914 : 14 Ocak 2021, 21:20 »
Onu bunu bilmem de, muhtemelen NBA şu an marta kadar Lakers-Nets maçı koymadığı için kafayı yiyordur. Ligin 2. yarısında son 10 yılın en büyük rating'ini alacak karşılaşma olacak muhtemelen.

Yanlış mı baktım ya, 19 Şubat'ta Lakers-Nets maçı yok mu?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #915 : 14 Ocak 2021, 21:39 »
Yanlış mı baktım ya, 19 Şubat'ta Lakers-Nets maçı yok mu?

Evet varmış, ben yanlış bakmışım.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #916 : 14 Ocak 2021, 22:03 »
Yalnız KD de NBA tarihinin en şanslı oyuncusu olabilir. Çaylak sezonu hariç adam hep diğer süperstarlarla aynı takımdaydı.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #917 : 14 Ocak 2021, 22:46 »
Yalnız KD de NBA tarihinin en şanslı oyuncusu olabilir. Çaylak sezonu hariç adam hep diğer süperstarlarla aynı takımdaydı.

Biraz bağlamından saptırılıyor ama cidden OKC çok iyi bir yapılanmaydı. Bir cimrilik ve sakatlık şanssızlıkları derken rezil oldu:(

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #918 : 14 Ocak 2021, 22:58 »
Biraz bağlamından saptırılıyor ama cidden OKC çok iyi bir yapılanmaydı. Bir cimrilik ve sakatlık şanssızlıkları derken rezil oldu:(

Adamın ömrü superteamlerle geçti. Şuraya bak.

OKC: Westbrook, Harden
Warriors: Curry, Klay, Draymond
Nets: Irving, Harden

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #919 : 15 Ocak 2021, 23:02 »
https://twitter.com/wojespn/status/1350169884836171779

Maskeni takacaksın, fiziki mesafeni koruyacaksan, kalabalığa girmeden evinde oturacaksın; bu kadar basit bir şeyi yapamıyor bu geri zekalı Amerikalılar.. NBA acilen, 8 kişi bulamayan takıma hükmen mağlubiyet getirmeli, belki o zaman kafaları basar.

Kulağa ırkçı gelmesin, kast ettiğim o değil ama, siyahilerin ağırlıkta olduğu sporlarda bunların yaşanması da hiç şaşırtmıyor.