Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357179 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #1500 : 30 Eylül 2023, 16:01 »
Holiday'e gerek yok gibi de. Büyük ihtimalle bundan sonra kariyerinin serbest düşüş şeklinde devam edeceğini düşünüyorum. Takıma getireceği en büyük katkıları Vanderbilt'in üzerinden kurgulayarak alabilirsin.

Allah'tan GSW'e gitme şansı kalmadı. Geçen aklıma geldi, yaz başında çökerlerdi bedevadan. Direkt 1-2 gömlek arttırdı.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1501 : 30 Eylül 2023, 16:42 »
Holiday'e gerek yok gibi de. Büyük ihtimalle bundan sonra kariyerinin serbest düşüş şeklinde devam edeceğini düşünüyorum. Takıma getireceği en büyük katkıları Vanderbilt'in üzerinden kurgulayarak alabilirsin.

Allah'tan GSW'e gitme şansı kalmadı. Geçen aklıma geldi, yaz başında çökerlerdi bedevadan. Direkt 1-2 gömlek arttırdı.

Şansı var galiba, CP3'nin kontratını ekleyebiliyorlar mı tam anlayamadım iyice koptum güncel kurallardan ama genel muhabbet GSW'nin CP3+Kuminga vs verip Holiday alması gerektiği üzerine şekilleniyor. Yaparlarsa Green-Wiggins-Klay-Holiday-Curry cidden 2015-2016 GSW tarzı bir beş olur. Iguodala'nın bitmesinden sonra yaşadıkları pek çok eksiği tek başına çözebilecek bir oyuncu. Ortalık çok karıştı...

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1502 : 30 Eylül 2023, 17:28 »
Tövbemizi edelim de...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1503 : 01 Ekim 2023, 19:19 »
Spurs,Reggie Bullock Agree To Buyout

yarım kalan hikaye? :D

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1504 : 01 Ekim 2023, 19:55 »
Jrue Holiday has been traded to the Celtics in exchange for Robert Williams, Malcolm Brogdon, GSW's 2024 first, and their own 2029 unprotected first

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #1505 : 01 Ekim 2023, 21:42 »
Boston salaklarina bak Holiday icin Brogdon-Williams yetmemis 2 tane de draft vermis enayiler 😂

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1506 : 05 Ekim 2023, 13:53 »
Harden draması mide bulandırıcı bir hal aldı. Umarım GMlere iyi örnek olur. Yıldız seçerken ahlakına, dürütslüğüne, aile hayatına dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Bu dramanın ardından takımdaki Maxey vs. gibi zıpırları nasıl yöneteceksin ki. Phila, Embiid' e kadar dağıldı haberleri yok bence.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1507 : 05 Ekim 2023, 18:25 »
Harden draması mide bulandırıcı bir hal aldı. Umarım GMlere iyi örnek olur. Yıldız seçerken ahlakına, dürütslüğüne, aile hayatına dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Bu dramanın ardından takımdaki Maxey vs. gibi zıpırları nasıl yöneteceksin ki. Phila, Embiid' e kadar dağıldı haberleri yok bence.

Houston'da yaptıkları, kendine nasıl baktığı ve Houston'dan ayrılış süreci bile, bir şey verip alınması değil, bir şey alıp verilmesi gereken oyuncu profili olduğunun anlaşılmasını sağlamalıydı ama sporda yapılan en büyük hataya düştüler; bir oyuncunun geçmişine değil, geleceğine yatırım yapılır.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1508 : 05 Ekim 2023, 20:51 »
Houston'da yaptıkları, kendine nasıl baktığı ve Houston'dan ayrılış süreci bile, bir şey verip alınması değil, bir şey alıp verilmesi gereken oyuncu profili olduğunun anlaşılmasını sağlamalıydı ama sporda yapılan en büyük hataya düştüler; bir oyuncunun geçmişine değil, geleceğine yatırım yapılır.

Sixers Ben Simmons'ın kontratını verebilse karşılıksız verecek durumdaydı. O yüzden o takasta Harden'ı almış olmaları başarısızlığı geçtim nötr bile değil başarılıydı.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1509 : 06 Ekim 2023, 09:47 »
Sixers Ben Simmons'ın kontratını verebilse karşılıksız verecek durumdaydı. O yüzden o takasta Harden'ı almış olmaları başarısızlığı geçtim nötr bile değil başarılıydı.

Bir yanlışı, başka bir yanlışla kapatmak ne kadar başarı? Hele verdiklerini düşününce..