Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357343 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #1070 : 16 Ekim 2021, 08:30 »
Avery Bradley Golden State tarafından waive edilmis.Belki bizimkiler cokerler diyecem de bilemiyorum cok soru isaretli bi takimiz zaten.Kisa savunmasinda onemli katki verebilir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1071 : 16 Ekim 2021, 08:46 »
Kısa değil, özellikle THT ve Ariza'nın sakatlığıyla forvet savunmacısına ihtiyacımız var. Tam olarak işimize yaramaz yani..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1072 : 16 Ekim 2021, 11:44 »
Doumbouya oldu sanırım. Daha da doldurmaya gerek var mı bilmiyorum. Bazemore'dan vazgeçmek mi lazım. Bu kazmaları bir anda doldurunca hamle şansı kalmadı.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1073 : 16 Ekim 2021, 12:54 »
Doumbouya bakişıniz nasil? Ben hic takip edemedim, nasil bir oyuncu?

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1074 : 16 Ekim 2021, 15:21 »
Beklentiye girilmemesi gereken bi oyuncu. İyi savunmacı. Şutunu istikrarlı hale getirebildiğini sanmıyorum, kalas biraz.

Süre verilmeden kenarda bekletilebilir. İstikrarına, formuna göre uygun dönem ve rakiplere karşı ufak sürelerde değerlendirilebilir. Koşturur, yardım savunmasına katkısı olur. Yaşından, takımdaki veteranlardan, vs. problem yaşayacağını da sanmıyorum, düzgün bir insana benziyordu. Belki kendini de geliştirir kulüp sayesinde.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1075 : 16 Ekim 2021, 16:40 »
Bir de 2 yönlü kontratı olduğu için zararı yok ama Wes ya da Ennis'ten birini alsak fena olmazdı düşüncesindeyim hala..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1076 : 17 Ekim 2021, 12:25 »
Senin hayalindeki forveti Allstar arasında falan göreceğiz bence. Bazemore'den vazgeçebilirler bir iki ay içinde büyük ihtimalle.
Abi, sen seversin biliyorum da. Ariza'nın geçen sene, playofftaki durumu beni aşırı kaygılandırıyor. Ana plan olarak seçilmesini hala aklım almıyor.

Bunları takas döneminin sonuna doğru fixlerler gibime geliyor. Çok zor bir operasyon olacağını sanmıyorum. Nets'in zaten masadan çekildiği senaryoda en sağlam istikamet Lakers olur.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1077 : 17 Ekim 2021, 13:33 »
Bu operasyonu Ennis veya Wesley icin mi diyorsunuz yoksa Allstar arasinda kafanizda birileri var mi? Cunku Ennis veya Wesley ile olacak gibi durmuyor.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1078 : 17 Ekim 2021, 14:00 »
Takımı görmek lazım o döneme kadar. Hazırlık maçlarına pek bakmadım açıkçası. Vogel'in bile bu tamamlayıcı oyunculardan ne çıkacağına dair pek bir ipucu yoktur bence.

O döneme kadar hangi projelerin tutmadığı da belli olur. Pazarda illa birileri olacaktır.

Gevşek normal sezonların yan etkileri bu tip karambole kadrolar.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1079 : 18 Ekim 2021, 08:56 »
Celtics,Jabari Parker'ı bırakıyormuş.

bizim takıma uyar mı ki?