Bence de gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu ama en büyük değil. İngilizce gidersek "best" ama "greatest" değil.
38 yaşında yaptıkları akıl alır gibi değil, elinden geleni yaptı, yeri geldi kenara çekilmesini de bildi ve sonuçta dünyanın en iyi dört takımından biri olarak bitirdik sezonu. Ama bir de kapitalizm boyutu var işin, takımın en yüksek maaş alan adamıysan takımın en iyi oyuncusu olman beklenir.
Bu tip büyük oyuncular her zaman GM'lik yapmıştır. Magic Johnson, Shaq, Kobe, Curry, Jordan, Messi vb. Onlara sormadan, onları mutlu etmeden hareket edemezsin kolay kolay. Anlamadığım bu kadar akıllı bir adamın Westbrook'la bir arada oynayacağına inanmasıydı.
Alışmaya çalışsam yılların verdiği LeBron'u rakip görme alışkanlığıyla bir türlü tam benimseyemedim ama alıştım. Aşırı büyük saygı duyuyorum. Bırakacağını düşünmüyorum ama bırakırsa eski seviye bir tutkuyla döneceğimi düşünüyorum.