Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 201010 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #650 : 24 Mayıs 2023, 10:51 »
yavv bunu ben de yapıyorum hakkaten bazen adamın 38 yaşında olduğunu ve bariz şekilde sakat oynadığını unutuyoruz. Benim için bütün kariyer olarak  goat değil olamayacak da ama 38 hatta 39 yaş baremini ele alınca evet goat. Tarihte bu yaşlarda kimse bu seviyede olmadı kabul etmek gerek

Lebron bugün basketbolu bıraksa 5 yıllık Lakers kariyerinden saha içi olarak razıyım ben de sanırım. Süper mi değil ama şartları düşününce tamamdır ama Lebron un saha dışı gm lik denemeleriyle barışamıyorum bir türlü. Bunların Lakers a ciddi zarar verdiğini düşünüyorum ve hala aynı şeyde devam ediyor basketbolu bırakma söylemi falan gerek yok. bunları yaparak saha içi yaptıklarından götürüyor sadece

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #651 : 24 Mayıs 2023, 11:26 »
Bence de gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu ama en büyük değil. İngilizce gidersek "best" ama "greatest" değil.

38 yaşında yaptıkları akıl alır gibi değil, elinden geleni yaptı, yeri geldi kenara çekilmesini de bildi ve sonuçta dünyanın en iyi dört takımından biri olarak bitirdik sezonu. Ama bir de kapitalizm boyutu var işin, takımın en yüksek maaş alan adamıysan takımın en iyi oyuncusu olman beklenir.

Bu tip büyük oyuncular her zaman GM'lik yapmıştır. Magic Johnson, Shaq, Kobe, Curry, Jordan, Messi vb. Onlara sormadan, onları mutlu etmeden hareket edemezsin kolay kolay. Anlamadığım bu kadar akıllı bir adamın Westbrook'la bir arada oynayacağına inanmasıydı.

Alışmaya çalışsam yılların verdiği LeBron'u rakip görme alışkanlığıyla bir türlü tam benimseyemedim ama alıştım. Aşırı büyük saygı duyuyorum. Bırakacağını düşünmüyorum ama bırakırsa eski seviye bir tutkuyla döneceğimi düşünüyorum.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #652 : 24 Mayıs 2023, 11:52 »

Ama bir de kapitalizm boyutu var işin, takımın en yüksek maaş alan adamıysan takımın en iyi oyuncusu olman beklenir.

Amerika da maaş hiyerarşidir cart curt denilebilir ama 2020 de şampiyon olduktan sonra max kontrat imzaladı ya hani orada parayı siktir edip 20 milyondan iki yıllık kontrat yapsa Lakers için her şey farklı olabilirdi dolayısıyla aynı şey kendi kariyeri içinde geçerli olurdu. Eminim bu forumdaki herkes için çok daha fazla şey ifade ediyor olurdu şu anda

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #653 : 24 Mayıs 2023, 12:01 »
2018'de ilk geldiği zamanki mesajlara bakmıştım forumda. 2020'ye kadar iyi de, ondan sonra düşer performansı tarzı yorumlar var sık sık. Şampiyon olduktan sonra kontrat uzatmasının ardından da benzer görüşler vardı. 2023'te "yapması gerekeni yaptı" tarzı yorumları LeBron'un beklentiyi yükseltmesine bağlıyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #654 : 16 Eylül 2023, 16:28 »
Sezon bittikten sonra ameliyat oldu da ben mi kaçırdım yoksa olmadı mı?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #655 : 16 Eylül 2023, 16:55 »
Ayağıyla ilgili sorular sorulduğunda eğer yazın ameliyat olursam da haberiniz olmayacak demişti. Pek bir haber de düşmedi.

https://streamable.com/6fensl

Ama arada bir iki workout videosu düşüyor Youtube'a, demek ki çok ciddi bir sıkıntı yok.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #656 : 02 Ekim 2023, 23:24 »
Yani aksi bir durum olsa bile söyler miydi bilmiyorum ama duymak sevindirdi yine de.

https://twitter.com/LakersDailyCom/status/1708906291756974450

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #657 : 02 Kasım 2023, 07:43 »
Bu herifin 39 yaşında oynadığı bu basketbol akıl almaz ya...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #658 : 02 Kasım 2023, 12:51 »
Bize ne izletiyor ya..

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *