Gönderen Konu: Danny Green  (Okunma sayısı 24204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
Ynt: #14 Danny Green
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2019, 12:46 »
Alıntı
“... it’s night and day to me. To get Danny Green ... he had a three-year, $45 plus million from Dallas and Mark Cuban was pressuring him for several days to take the deal ... for them to get him, I think that was big ...” -Shams
vaoovvv. 3 sene 45+ milyonluk dallas teklifini reddetmiş bize gelmek için. sene bazında bize de aynı fiyata geldi ama bu yaştaki bir adam için inanılmaz cesur bir karar. çünkü dallas 35 yaşında da 15 milyon ödeyeceğini garanti etmiş, muhtemelen o yaşta alacağı en yüksek kontrat 3-4 milyon dolar olacaktır. büyük fedakarlık.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2019, 13:01 »
vaoovvv. 3 sene 45+ milyonluk dallas teklifini reddetmiş bize gelmek için. sene bazında bize de aynı fiyata geldi ama bu yaştaki bir adam için inanılmaz cesur bir karar. çünkü dallas 35 yaşında da 15 milyon ödeyeceğini garanti etmiş, muhtemelen o yaşta alacağı en yüksek kontrat 3-4 milyon dolar olacaktır. büyük fedakarlık.

Adam şampiyon zaten. Buraya da şampiyon olmak için, en azından denemek için geldi. Los Angeles faktörü de var tabii ki ama cidden büyük olay. Minimum 10 milyon dolar bir fedakarlık var ortada. Şaşırdım ben de.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #12 : 19 Kasım 2019, 10:59 »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2019, 08:01 »
AD parkta lisesilerle oynar gibiydi tamam ama, Minnesota maçındaki gibi şut attığı zamanlarda kullandığı 3'lük sayısı 10-12 seviyelerine çıkmalı, 6'da kalmamalı..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2019, 11:56 »
AD parkta lisesilerle oynar gibiydi tamam ama, Minnesota maçındaki gibi şut attığı zamanlarda kullandığı 3'lük sayısı 10-12 seviyelerine çıkmalı, 6'da kalmamalı..

Kesinlikle. Kuzma yedekten geleceği için hiçbir zaman o net üçüncü skorer olamayacak.

Green çok çok nokta bir şutör. Yaptığı iş çok belirgin. Bence de 10 a yaklaşmalı.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #15 : 10 Aralık 2019, 12:14 »
Contested shots (el üstü şutlar) istatistiğinde guardlar arasında ligin en iyi 2. oyuncusu.

Ne olur şu adama daha fazla pozisyon hazırlayalım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #16 : 10 Aralık 2019, 13:08 »
Abi o istatistik el üstü denediği şut mu yoksa savunduğu şut sayısı mı? Ben savunma olarak anlamıştım nedense.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #17 : 10 Aralık 2019, 13:31 »
Vogel buraları okuyor heralde :D Daha 2-3 gün önce Green'e perde çıkışı şut pozisyonları hazırlayalım muhabbetleri dönüyordu forumda. Son Minnesota maçında 2 tane hazırladılar ve 2'sini de soktu Green.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #18 : 10 Aralık 2019, 14:06 »
Özelikle playofflar'da cok x factor olcakdir Green :)

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #19 : 10 Aralık 2019, 14:42 »
Abi o istatistik el üstü denediği şut mu yoksa savunduğu şut sayısı mı? Ben savunma olarak anlamıştım nedense.

Evet ya öyleymiş, şimdi tekrar bakınca fark ettim. Ahah.

Olsun söylediğimizin arkasındayız, Green'e daha çok pozisyon hazırlamak lazım. Twolves maçında çok zor 2-3 üçlük soktu yine.

Bu arada en çok şuta el kaldırma da çok kıymetli bir istatistikmiş. Helal olsun Green'e.