Ya yemin ederim hırsımı, sinirimi atamıyorum... Westbrook'u aldıysan, big-three kurduysan sokarım artık yapacağın savunmaya... Hücumunu işlet şu takımın adam gibi...
Hele Lebron yoksa bu takım çok ama çok daha rahat hücum edebilir. Ortada bir karmaşa kalmıyor çünkü... Ya Westbrook adam eksiltip uzuna iş yaptırma konusunda bu ligin en iyisi... Yarı sahayı en hızlı geçen adam; elinde yarı sahayı ligde en hızlı geçen uzunlardan AD var. Sen maçta büyük farklarla öne geçince bu fırsatları çok daha fazla bulmalısın; bunun üzerine nasıl gitmezsin?
Bunlar ne fecaat son hücumlar? Nasıl son hücum tercihleri? Maç sonrası da Westbrook'a sallamış, "daha iyi bi şut tercihi bulmalıydık" diye... Eee, sen ne sikime yarıyorsun?
Hadi Rondo'ya süre vermeye karar verdin, Rondo ile Westbrook'un beraber ne işi var sahada?
Ya bu atla deve değil be... Topu elinde tutmak isteyen, bunda ısrar eden ve şutu olmayan iki adamın sahada işi yok; hücumu bir eksik yapmış oluyorsun. Bu kadar basit ya...
Bu adamın neyi iyi yaptığını ben halen anlamıyorum. "Savunmacı yok ve Lakers'ı iyi bi savunma takımı yaptı" denilen iki sene önceki kadroda hayvan gibi savunmacı kısa ve uzunlarımız vardı.
Bu herif boş oğlu boş.