Gönderen Konu: Koç Frank Vogel  (Okunma sayısı 67683 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: Koç Frank Vogel
« Yanıtla #60 : 12 Ekim 2020, 10:06 »
Ben hayatım boyu bu kadar çabuk refleks gösteren, bu kadar çabuk çözüm üreten ve değişimden korkmayan bi koç görmedim.

Büyük adamsın.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #61 : 12 Ekim 2020, 12:04 »
Şampiyon oldukları gün, kupa seramonisinde bile adama saygısızlık ediyorlar sordukları sorularla. Nasıl bir dert oldu bu adamın lakers'a koç olması belli değil.
şaka yollu da olsa lebron'a koçluk yapıp ilk senede kovulmaman bile büyük başarı dedi herif ya inanamadım.

Ana bir rotasyonu ve planı hep vardı ama major değişiklikler yapmaktan hiç çekinmedi. gönüllere taht kurdu, altyapı antrenörü olarak kendisinden çok şey öğrendim büyüksün hoca.

hem kaç takımın antrenörü bunu yapabiliyor ki:

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #62 : 12 Ekim 2020, 12:27 »
Nba'in en iyi savunma koçu . Aynı zamanda hatasından bu kadar çabuk dönen, gelişime, değişime açık başka bir isim yok.

Umarım uzun yıllar bu takıma koçluk yapacaktır.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #63 : 12 Ekim 2020, 12:57 »
şaka yollu da olsa lebron'a koçluk yapıp ilk senede kovulmaman bile büyük başarı dedi herif ya inanamadım.

Lebron malum kariyeri boyunca takımlarında ciddi koç gibi de takıldı. Bazı hocalarla hiç anlaşamadı. Hep saha içi oyuncudan fazla bir figür olmaya çalıştı.

Ben çok eminim ki Lebron'un bu tarz işlere en az kafa yorduğu dönem bu oldu. Sezon boyunca ikisinin birbirine olan güvenini hep hissettim. Tıpkı kariyeri boyunca oynadığı en iyi partner olan AD gibi.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #65 : 12 Ekim 2020, 22:53 »
Lebron malum kariyeri boyunca takımlarında ciddi koç gibi de takıldı. Bazı hocalarla hiç anlaşamadı. Hep saha içi oyuncudan fazla bir figür olmaya çalıştı.

Ben çok eminim ki Lebron'un bu tarz işlere en az kafa yorduğu dönem bu oldu. Sezon boyunca ikisinin birbirine olan güvenini hep hissettim. Tıpkı kariyeri boyunca oynadığı en iyi partner olan AD gibi.

Lebron hep aynı Lebron'du da, bence Vogel çok akıllı bir adam. Lebron'un günah keçisi olmamak için üst seviye savunma yapan bir takım yarattı az zamanda. Hücumda Lebron'a söz geçirmek için harcayacağı teknik enerjisini savunmaya aktardı.

Lakers hücumda sezon boyu akıcı olmadı. Ama bu zaten Lebron'un oyun kurduğu her takımda yaşanan bir sıkıntı. Bundan önceki takımlarında savunmadaki zayıflık, hücumdaki tıkanıklıkla birleştiğinde mağlubiyetlere sebep oluyor ve bir suçlu bulunması gerekiyordu. Mümkünse koç seçilirdi. Koç yeni değişmişse ya da Lebron'un istediği biriyse baştaki rol oyuncularına sarardı Lebron.

Vogel ise o hücumdaki alışıldık tıkanmanın mağlubiyetlere dönüşmesini bir savunma takımı yaratarak engelledi. Lakers ne kadar akıcılıktan uzak hücum etse de, savunmasına sırtını dayayıp çok maç aldı.

Mağlubiyet olmayınca medyanın konuşacak bir şeyi kalmadı, Lebron mutlu oldu, sorun çıkmadı. Zaten bireysel olarak çok uyumlu birine de benziyor Vogel.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #66 : 12 Ekim 2020, 23:58 »

Ana bir rotasyonu ve planı hep vardı ama major değişiklikler yapmaktan hiç çekinmedi. gönüllere taht kurdu, altyapı antrenörü olarak kendisinden çok şey öğrendim büyüksün hoca.

hem kaç takımın antrenörü bunu yapabiliyor ki:
Hocamda ne cevherler varmış ;D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #67 : 15 Ekim 2020, 20:20 »

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #68 : 16 Ekim 2020, 02:16 »
Miami, San Antonio, Dallas gibi bir koç takımı olmamızı çok isterim. Umarım uzun yıllar başarılı bir şekilde kalırsın takımın başında Vogel hocam.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #69 : 16 Ekim 2020, 02:22 »
Savunma takımlarını basketbolda her zaman daha çok severim. Franchise'a da çok yakıştı. Seremonideki ilk konuşmasında da verdiği tepkiyle artık kendisini çok sevdim.

The Godfather, Zen Master, şimdi de Vogel... Neden olmasın?
See y'all on the dark side of the moon.