Gönderen Konu: Koç Frank Vogel  (Okunma sayısı 67723 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: Koç Frank Vogel
« Yanıtla #40 : 21 Eylül 2020, 10:18 »
Hocamın bu kaçıncı mola dönüşü sayı bulduran hatta maç kazandıran çizdiği oyun?

Mola dönüşü Caruso şut attı yalnız :)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #41 : 21 Eylül 2020, 11:03 »
Mola dönüşü Caruso şut attı yalnız :)

Şutun girmemesi Caruso'nun beceriksizliği zira bomboştu GOAT.. Vogel'ın cebinde bir sürü son top oyunu olduğu gerçeği sabit..

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #42 : 21 Eylül 2020, 15:31 »
"Merhaba ben Vogel, Rondo'dan bir bok olmayacağını hala anlayamadım, inatla Lebron ile aynı anda, özellikle rakipler alan savunması yaparken sahada tutup maçların içine sıçıyorum."
hocaya bir özür borçlusun...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #43 : 21 Eylül 2020, 15:39 »
hocaya bir özür borçlusun...

Onu ben normal sezon için söyledim..

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #44 : 21 Eylül 2020, 16:19 »
Aslında Vogel tarafında pek değişen bir şey yok, Rondo iyi oynamaya başladı sadece. :)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #45 : 21 Eylül 2020, 16:25 »
Son 3-4 maçta yine vasat oynuyor ama o rolde Dion Waiters'a dilendiğimiz için vasat Rondo bile çok net artı yazıyor valla. Bir de takım savunması genel olarak seviye atladığı için, Davis de çok çok daha iyi bir playoff geçirdiği için sıfır sıkıntı şu an.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #46 : 21 Eylül 2020, 17:29 »
Sezon içinde Rondo'nun lakayt oyununa uyuz oluyordum ancak adam topu eline aldığı zaman güven veriyor. Buzzer-beater sonrası soğukkanlı duruşu kendine güvenine dair fikir veriyor. Avery Bradley'in olmaması daha iyi olmuş olabilir. Rotasyon genişledikçe konsantrasyonun azaldığını düşünüyorum. Üstelik Rondo üçlük konusunda Caruso'dan daha iyi gözüküyor. Tabii Caruso vazgeçilmez bir oyuncuya dönüştü; clutch şutları da atabilse gerçek bir efsane olabilirdi.

Vogel özellikle mağlubiyetten sonra rotasyonu iyi ayarlıyor. Bu maç yenilgi gibi oldu. Önümüzdeki maç değişik çözümler görebiliriz diye umuyorum.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #47 : 21 Eylül 2020, 17:50 »
Sezon içinde Rondo'nun lakayt oyununa uyuz oluyordum ancak adam topu eline aldığı zaman güven veriyor. Buzzer-beater sonrası soğukkanlı duruşu kendine güvenine dair fikir veriyor.

Sosyopat diyelim biz ona :) Millet sevinçten uçtu, bu pota arkasındaki ekranlara falan bakıyor.

Bu arada Vogel da çok cool kalmış. Malone hocanın ise eller havada kaldı. :)

Ek olarak koçun ezbere bağlı kalmayıp değişikliklere gitmesi içime su serpti. Taktik olarak da iyi şeyler yapıyor özellikle savunmada. Bu maça Howard'la başlamayı dillendirmişti ama vazgeçti.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #48 : 27 Eylül 2020, 10:56 »
Son iki maçta; Murray'e 3'lük attırtmayan, Jokic'i rahat alanından çıkarttırıp etkisizleştiren adam.. Omo Dok Rovors on oyo koç obo!

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #49 : 27 Eylül 2020, 11:57 »
Yaptıklarının direkt ilk yılda kurgulanmış olması en önemli şey.

Vogel’ın savunma koçu olduğunu hepimiz biliyorduk ama bu denli bir yapıdan ziyade ağırlıklı olarak Lebron-AD üzerinden dönen p&r takımı olacağımızı düşünüyordum sezon başlarken.

Play-Offlarda kimle oynadıysak, o takımların en güçlü yanlarını öldürdü. Howard denen ölüyü diriltti, Caruso’yu goat yaptı, Kuzma’nın bir gün savunma yapabileceğini bilmiyordum, adam sezon ortası gelen Markieff ile seri aldı ya... ama yılın koçunda 18. falandı dimi?

Bize çok yakıştın be koç!
See y'all on the dark side of the moon.