Gönderen Konu: 2025-26 DominAyton Sezonu  (Okunma sayısı 946 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2025-26 DominAyton Sezonu
« Yanıtla #40 : 06 Kasım 2025, 21:59 »
Takım böyle iyi başlamışken Knecht+Kleber+Gabe+FRP vererek bir hamle yapmak lazım gibi.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #41 : 06 Kasım 2025, 22:57 »
Kimi alabiliriz ki?

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #42 : 07 Kasım 2025, 10:57 »
Takım böyle iyi başlamışken Knecht+Kleber+Gabe+FRP vererek bir hamle yapmak lazım gibi.
İstikrarlı olarak sürekli "benchte oturan" buluyoruz ya. Nunn,bir ara Wood. Şu sıra Kleber falan.

Dalton'dan şutör olması nedeniyle umudum vardı ama istikrarlı bir parça olamayacak herhalde :/ ama öbür ....... (Gora style) (Gabe) kurtulun gitsin şundan ya.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #43 : 07 Kasım 2025, 16:47 »

Piyasada çok topçu yok, ya kontratlar bir türlü denk gelmiyor ya da istediğimiz oyuncuları takımlar bize vermeyecek gibi. Pelicans saçmalarken oradan bir Herb Jones bi Trey Murphy falan çalmak lazım ama zor gibi. Bir süredir tekrar tekrar bakıyorum pek bir hamle görmüyorum. Andrew Wiggins olabilir ama Heat niye bu pakete versin soru işareti.

Onun dışında forvetler için KCP, Quentin Grimes gibi isimler olabilir. Özellikle KCP exten next taktiğiyle girilebilir bir oyuncu ama vasat bir ekleme olur. Draft haksız çözülebilir gibi tabi. Grimes Doncic yanına cuk oturacak bir isim ama Sixers şu an onu düşük kontratlı iyi oyuncu şeklinde kullanırken Dalton'ın 2 sene daha kontrollü bir kontrat olmasına değer verir mi emin değilim. Özellikle değerinin ve algısının giderek azaldığı şu dönemde.

Ayton eklemesiyle unutulsa da Nic Claxton veya daha düşük kontratıyla yine Nets'ten Day'Ron Sharpe'a girilebilir. Doncic'in övdüğü oyuncuları topluyoruz mentalitesiyle Nic Claxton ve Herb Jones benim favori adaylarım sanırım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #44 : 09 Kasım 2025, 04:18 »
Tam tuzak maçı başlangıcını yaşadık. Jalen Johnson, Trae Young, Kristaps Porzingis, Nickeil Alexander Walker ve Luke Kennard'ın olmadığı maçta 5dkde 17-10 gerideyiz, çok rahat hücum etmelerine izin veriyoruz ve Luka 2 tane ucuz faul aldı bile.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #45 : 09 Kasım 2025, 10:21 »
Vee tam bir tuzak maçı yenilgisi oldu. Portland maçındaki ekstra galibiyeti burada nötrlemiş olduk. Önümüzde görece kolay bir fikstür var, bakalım Hornets, Pelicans, Jazz maçlarında da benzer hatalar olacak mı?

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #46 : 09 Kasım 2025, 10:37 »
bu Reaves'in olayı nedir? bir var bir yok? 40+ yaş "load management" şeysi mi?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #47 : 09 Kasım 2025, 10:52 »
bu Reaves'in olayı nedir? bir var bir yok? 40+ yaş "load management" şeysi mi?

İlk 7 maçın tamamında oynadı, 38 dakika ortalamayla. Son 3 maçtır sakatlığı sebebiyle oynamıyor. Bu nasıl bir var bir yok...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #48 : 09 Kasım 2025, 18:48 »
İlk 7 maçın tamamında oynadı, 38 dakika ortalamayla. Son 3 maçtır sakatlığı sebebiyle oynamıyor. Bu nasıl bir var bir yok...
yaşlılık işte. son 3 maçın birinde oynadığını hatırlıyo gibiydim :D

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #49 : Bugün, 10:11 »
Şarlot deplasmanında alınan bir W. Doncic yine bildiğimiz gibiydi. maç bi ara yine krize girdi ama "yine mi ya?" anlarını iyi geçtiler bu defa.

bu arada Atlanta mağlubiyetine kızmıştım ama,elemanlar Clippers'ı da yendi. :D