Gönderen Konu: Yeni Sahip: Mark Walter  (Okunma sayısı 2447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: Yeni Sahip: Mark Walter
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2025, 18:54 »
yallah Rambis
benchte olduğu son sezon 2013-14 :/ sonrasında Phil Jackson bağlantısıyla 4 sezon da NYK. herhalde o zamandan beri de tekrar bu tarafla bağlantılı. Oyunculuk dönemi baz alınarak "sembol" diye mi düşünülüyor acaba?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2025, 20:27 »
Ne kadar çaylak takım sahibi görünse de Mark Walter beyefendi hem azınlık hissedarıydı hem de Dodgers'ın sahibi olmasından mütevelleti LA spor endüstrisine uzak bir isim değil. Gönül isterdi ki gelenek devam etsin, Buss ailesi takımın sahibi olarak kalsın ama ne abi Busslar ne de Jeanie çok da tatmin edici bir dönem yaşatmadılar.

En azından yeni patron için ortam çok musait durumda. LeBron'un son senesi her türlü iyi gişe yapar. LeBron sonrası dönem için de milletin arayıp da bulamadığı bir süper yıldız var. Ona uygun kadro kurup şampiyonluğa adayları arasına girilir. 

LA Dodgers'ı yönetim şekliyle ilgili Windhorst'tan bir şeyler dinledim ve hoşuma gitti. NBA Finalleri bitip de Draft-FA dönemi başlayınca hem haberler hem de aksiyonlardan daha da çok şey anlarız gibi duruyor ama ilk övdükleri konu MLB'nin iyi GM'lerinden birini alıp takımın başına geçirmesiymiş. SAM PRESTI zamanı...

benchte olduğu son sezon 2013-14 :/ sonrasında Phil Jackson bağlantısıyla 4 sezon da NYK. herhalde o zamandan beri de tekrar bu tarafla bağlantılı. Oyunculuk dönemi baz alınarak "sembol" diye mi düşünülüyor acaba?

Abi baya Jeannie'nin en yakın arkadaşının kocası ya, daha fazla bir özelliği yok. Ve karar süreçlerinde masada yeri vardı son 6-7 senede.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #12 : 20 Haziran 2025, 09:25 »
LA Dodgers'ı yönetim şekliyle ilgili Windhorst'tan bir şeyler dinledim ve hoşuma gitti. NBA Finalleri bitip de Draft-FA dönemi başlayınca hem haberler hem de aksiyonlardan daha da çok şey anlarız gibi duruyor ama ilk övdükleri konu MLB'nin iyi GM'lerinden birini alıp takımın başına geçirmesiymiş. SAM PRESTI zamanı...

Aynen hem işi uzmanına teslim eden hem de para harcamaktan çekinmeyen bir iş adamı profili var. Beyzbolda cap olmadığı için sermaye gücü çok daha önemliymiş tabi biz de o kısıtlanacak. Ne olursa olsun adamın aşırı zengin olması kimseye eyvallahı olmayacağı anlamına gelir.

Jeanie'deki en büyük eksik oydu. Hisselerin altı çocuğa bölünmesi vs. diğer takım sahiplerine göre çok daha fakir kalıyordu. Ben kendisinden razıyım yine o iki abisine yaptığı darbe, o kurtlar sofrasında öyle böyle bir şampiyonluk da getirdi. Şu satıştan da kemiksiz 1M$ kalır kendisine güzel güzel yesin emekliliğinde.

Lakers'la Celtics'in de aynı yıl içinde satılması büyük oyunun bir parçası mı acaba?

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #13 : 20 Haziran 2025, 09:54 »
Lakers'la Celtics'in de aynı yıl içinde satılması büyük oyunun bir parçası mı acaba?

Ben artık Doncic'in şu satıştan 5 ay önce garip şekilde Lakers'a takaslanmasında bile mana arıyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #14 : 20 Haziran 2025, 17:08 »
Ben artık Doncic'in şu satıştan 5 ay önce garip şekilde Lakers'a takaslanmasında bile mana arıyorum.

Kesinlikle var canım. Milyonda bir olacak 3 olayın arka arkaya gelmesinde mana aramamak zor. Doncic'in Lakers'a takası, Mavericks'in mucizevi şekilde Cooper Flagg draft hakkına kavuşması ve Lakers'ın satılması. Bu yaz da devam eder umarım bu Lakers'ı şahlandırma şikesi, zamanında CP3'den Hornets'ın bize bi borcu var, şöyle Trey ve Herb ile ödenebilecek...

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #15 : 22 Haziran 2025, 12:17 »
Lig bu sezon programı o kadar kötü ayarlamış ki, bu gece NBA Finali 7.maç var. 3 gece sonra NBA Draftı başlıyor. Nasıl bir fikstür rezaletidir bu. Zaten doğru düzgün workoutlar hakkında haber de önüme düşmedi, Lakers kimleri çalıştırmış gören var mı hiç?

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2025, 16:35 »
According to Hoopshype’s pre-draft workout tracker, Auburn’s Dylan Cardwell, Indiana’s Oumar Ballo and Alabama’s Clifford Omoruyi were the centers in the 13-man list of prospects who have worked out with the Lakers.

dipnot da üzücü

The Lakers will not find a starting-caliber center late in the draft, but they could find a developmental center who can serve as a depth piece.

ah Zubac ah be :/ :)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #17 : 22 Haziran 2025, 16:59 »
Abi geliştirmelik topçu bulmamız bile bayağı zor. 10'dan fazla 1.tur sonu 2.tur başı topçu kolejde para var diye bir sezon daha döndüler. 50'lerde fırsat topçuları hep 35-40 bandına kaydı. Bir iki yine ilgimi çeken adam var ancak çok zorlama seviyesine kayıyor artık.

Bu arada şu Dylan Cardwell'i bir draft gurusu sayfasında görmüştüm. O ilginç olabilir 3.uzun denemesi olarak. Mesela Clifford Omoruyi de benzer bir profil hatta faul yüzdeleri de iyi ama highlight'ları hiç keyiflendirmedi. Çember etrafında zar zor smaca çıkabiliyor gibi. Yeterince iyi bir vertical atlet değil. Ballo hakkında hiçbir fikrim yok :D

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #18 : 22 Haziran 2025, 20:04 »
Abi geliştirmelik topçu bulmamız bile bayağı zor. 10'dan fazla 1.tur sonu 2.tur başı topçu kolejde para var diye bir sezon daha döndüler. 50'lerde fırsat topçuları hep 35-40 bandına kaydı. Bir iki yine ilgimi çeken adam var ancak çok zorlama seviyesine kayıyor artık.

Bu arada şu Dylan Cardwell'i bir draft gurusu sayfasında görmüştüm. O ilginç olabilir 3.uzun denemesi olarak. Mesela Clifford Omoruyi de benzer bir profil hatta faul yüzdeleri de iyi ama highlight'ları hiç keyiflendirmedi. Çember etrafında zar zor smaca çıkabiliyor gibi. Yeterince iyi bir vertical atlet değil. Ballo hakkında hiçbir fikrim yok :D
Valla artık yamalı bir kadro görmek istemiyorum ya :D Doncic geliyor,uzun yok. Davis geliyor,oyun kurucu yok.

Çözerler umarım bu yeni yönetim ve yeni anlayışla şu sorunlarımızı. Benim aklım halen şu Çinli arkadaşta :D Yang Hansen