Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #130 : 15 Kasım 2019, 00:23 »
Lakers-Clippers eşleşmesinde zaten saha avantajının kimde olduğu belli ya :D Amerika'ya passolig getirseler bile kurtarmaz...

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #131 : 15 Kasım 2019, 00:39 »
Katılıyorum Po da ev sahibi avantajının eskisi kadar önemli olduğunu düşünmüyorum clippers isterse 8.sıradan po yapsın nba finaline çıkmaları bir ritim ve forma bakar.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #132 : 15 Kasım 2019, 00:49 »
Biraz sana çıkışmışım gibi geldi belki ama genel olarak her gün burada Clippers yine yenildi konuşması görmek biraz sıktı beni. İyi takımlar, Kawhi dinlendirdiklerinde George da yokken doğal olarak yeniliyorlar diye bitecek bir konu olduğunu düşünüyorum. Ha ben gereksiz buluyorum diye konuşulmayacak mı, konuşulacak. Sadece fikrimi söylüyorum. Mesela kadronun yarısı sakat GSW yeniliyor ooo çöktüler hak ettiler muhabbetleri de sarmıyor beni. Biz de geçtik aynı yollardan 2011 ve sonrasında.
O kadar büyütmeye gerek yok ya bence. Rakibinin kaybediyor olması/kötü gidiyor olması gayet keyifli bir durum. Bunun seviyelerine düşmekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bir de kaybediyor olmaları sayesinde playofflarda saha avantajına sahip olma durumu var ki önemli baya. Bu sadece Clippers için de değil. O akşam Batıdan tepeye oynayan kim varsa kaybetmelerini istiyorum mesela :D

Tam bunu yazmak için Yiğit'in yazdığını alıntılamıştım. Söylediklerini söyleyecektim. :)

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #133 : 15 Kasım 2019, 00:50 »
Yalnız şaka maka güzel maçlar var bu gece

Mavs vs Knicks 04:00 (Porzingis ilk defa MSG'ye dönüyor, baya yuhalanır heralde :D)
Pelicans vs Clippers 04:00 (Paul George ilk defa Clippers formasıyla sahada)
Nets vs Nuggets 06:30

Sezon baya renkli geçiyor.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #134 : 15 Kasım 2019, 01:06 »
Bu iki takım arasındaki saha avantajı durumu çok da önemsiz değil bence. Bu tarz bir durum daha önce olmadığı için kafamda tasvir edemiyorum ve bilet durumları nasıl oluyor bilmiyorum ama deplasmanda baya taraftarımız olsa da playoff atmosferinde kalabalık olan taraf baskınlığını koruyacaktır salonda. Serinin gidişatındaki psikoloji, maçtaki kırılma noktaları vs. gibi noktalarda ciddi bir avantaj sağlayabilir iki yakın takım arasında, hele ki yeni kurulan ve robot gibi oynamayan bir takımsan.

Bu başlıkta Clippers'la ilgili bir şey yazmadım sanırım ama benim bu konudaki bir başka motivasyon kaynağım da Clippers'ın orta sıralardan girip yarı finalde falan sürpriz yaşama ihtimali.

Ek olarak Clippers'ın load management mevzuları olsun, Kawhi'ın yazın takındığı tavır ve George'u ayartması vs. olsun insanların sempatisini kazanacak bir takım olacaklarını düşünmüyorum. Kawhi zaten son şampiyon. Ama Lakers draması, Lebron'un da ayrı bir hikayesiyle birleşince bu konudaki rüzgarı arkasına alan taraf olabiliriz.

Özellikle son bölüm fazla psikolojik duygusal oldu ama lakerstr ruhu bunu gerektirir  :)

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #135 : 15 Kasım 2019, 01:09 »
Sadece Clippers da değil ya. Mesela saha avantajımız olmadan Utah'la eşleşmek istemem. Korkunç bi deplasman.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #136 : 15 Kasım 2019, 04:58 »
Bu Randle'dan da iyi kurtulduk ya. Bomboş topçu.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #137 : 15 Kasım 2019, 06:48 »
Biraz sana çıkışmışım gibi geldi belki ama genel olarak her gün burada Clippers yine yenildi konuşması görmek biraz sıktı beni. İyi takımlar, Kawhi dinlendirdiklerinde George da yokken doğal olarak yeniliyorlar diye bitecek bir konu olduğunu düşünüyorum. H

Bize ne onlardan biz kendi işimize bakalım mantığın normal tabii de, en ciddi rakibini yakından takip etmek kadar doğal bir şey yok.. Özellikle bu load management muhabbetinden sonra..

Hollywood güzel demiş, batıdaki her takımın ekseriyetle kaybetmesini bekleyen bir insanım.. Ayrıca bu load management şu an itibariyle götlerinde patlamasını zevkle izliyorum zira şu an batıda kaçıncı olduğun o kadar önemli ki.. Bu sadece saha avantajından değil, ikinci turda kiminle karşılaşacağın açısından da öyle..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #138 : 15 Kasım 2019, 06:58 »
Knicks, Mavs'ı nasıl yenebildi acaba?

Hem de iki maçta?!
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #139 : 15 Kasım 2019, 07:01 »
Yine kaybetti Clippers. Şu ana kadar load management yaptıkları tüm maçları kaybettiler. Bizim maçtan sonraki 11 maçtada 6-5 yaptılar. Paul George iyi döndü ama.

Dallas da yine New York'a kaybetti. MSG çıldırdı. Porzingis'i tüm maç deli gibi yuhladılar. NBA'in gerçekten iyi bi Knicks'e ihtiyacı var ya. Müthiş atmosfer oluyor, çok renk katarlar lige :D Bu arada Doncic gerçekten muazzam bi oyuncu. Daha 20 yaşında böyle oynaması çok korkutucu. 2 seneye ligin en iyi oyuncusu olabilir.

Şimdi de Nuggets vs Nets maçı var. Nuggets da kaybederse çok verimli bi gece olucak bizim için :D