Bu iki takım arasındaki saha avantajı durumu çok da önemsiz değil bence. Bu tarz bir durum daha önce olmadığı için kafamda tasvir edemiyorum ve bilet durumları nasıl oluyor bilmiyorum ama deplasmanda baya taraftarımız olsa da playoff atmosferinde kalabalık olan taraf baskınlığını koruyacaktır salonda. Serinin gidişatındaki psikoloji, maçtaki kırılma noktaları vs. gibi noktalarda ciddi bir avantaj sağlayabilir iki yakın takım arasında, hele ki yeni kurulan ve robot gibi oynamayan bir takımsan.
Bu başlıkta Clippers'la ilgili bir şey yazmadım sanırım ama benim bu konudaki bir başka motivasyon kaynağım da Clippers'ın orta sıralardan girip yarı finalde falan sürpriz yaşama ihtimali.
Ek olarak Clippers'ın load management mevzuları olsun, Kawhi'ın yazın takındığı tavır ve George'u ayartması vs. olsun insanların sempatisini kazanacak bir takım olacaklarını düşünmüyorum. Kawhi zaten son şampiyon. Ama Lakers draması, Lebron'un da ayrı bir hikayesiyle birleşince bu konudaki rüzgarı arkasına alan taraf olabiliriz.
Özellikle son bölüm fazla psikolojik duygusal oldu ama lakerstr ruhu bunu gerektirir