Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288539 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1710 : 26 Mart 2023, 07:37 »
Ben Clippers maçlarına bakıyorum uzun bir süredir, Russ geldiğinden beri takımda bizim 2 senedir şahit olduğumuz kaos var, George da sakatlanınca iyicr krize girdiler. Playofflara kalıp bir şekilde karşımıza alırsak tam kadro ile vurar geçeriz bunları.

Rakiplerin ortayı kapatıp bütün savunmayı 4 kişi üstüne kurup, köşede Westbrook'u üçlük atması için boş bıraktıklarını görünce sabah sabah uyandım. Ne çekmişiz be..

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1711 : 26 Mart 2023, 11:03 »
Clippers doğrudan rakiplerimize bilerek yeniliyor gibi geliyor bana.

Bunu yazmaya gelmiştim. Kaos filan yok gayet derli toplu basketbol oynuyorlar bir süredir; Ne zaman bizim bi rakibimiz olsa domalıp geçiyorlar.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1712 : 26 Mart 2023, 11:39 »
Clippers doğrudan rakiplerimize bilerek yeniliyor gibi geliyor bana.
Clippers bizden bağımsız, senelerdir rakip seçmek için her şeyi yapan bir takım. Beşinci olup dörtten suns çekmemek ve Suns ile Gsw'yi birbirine vurdurmak için her şeyi yapacaklardır. Bir şekilde altıncılığa düşüp Sacramento'yu almaya çalışacaklar. Umarım başaramazlar ve bize eğlence çıkar.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1713 : 26 Mart 2023, 12:01 »
anlık tablo ;

ilk 3 treni kaçtı ama,işler yolunda giderse 4'e bile yapışırız gibi...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1714 : 26 Mart 2023, 12:28 »
anlık tablo ;

ilk 3 treni kaçtı ama,işler yolunda giderse 4'e bile yapışırız gibi...

Arada sadece 1 mağlubiyet fark olsa da, Dallas ve Rockets maçlarını kaybederek o şansımızı yüzde 5 falan yaptık.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1715 : 26 Mart 2023, 13:24 »
Arada sadece 1 mağlubiyet fark olsa da, Dallas ve Rockets maçlarını kaybederek o şansımızı yüzde 5 falan yaptık.
bu durumda,Milli Takım'ın Euro 2016'ya gidiş yolundaki ihtimaller gibi şeyler yaşanırsa şansımız olur diyelim :D

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1716 : 26 Mart 2023, 14:18 »
4 olmaya çok da gerek yok bence bizim için en ideal senaryo 6. Bitirmek olur hatta ben 7. Bitirip play in oynamaya razıyım

Saha avantajına sahip olup ilk turda suns ile oynamak yerine Sacramento yada Memphis i tercih ederim

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1717 : 26 Mart 2023, 14:38 »
Sacramento ya da Memphis,şimdi detaylarını tüm hatlarıyla hatırlamamakla beraber bize bir 2011-12 Thunder tersliği yaşatmaz mı?

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1718 : 26 Mart 2023, 15:26 »
Ya 2012 Thunder la aramızda çok ciddi bir yaş ve atletizm farkı vardı ki o Thunder ın bu iki takımdan da çok daha özel bir takım olduğunu düşünüyorum. O sene zaten final oynadılar ve Harden finalde çuvallamasa belki şampiyon olacaklardı yada en azında Heat e de çok daha büyük problem olabilirlerdi

Memphis geçen sene bir tur geçse bile iki takımında ciddi pla off deneyimi eksikliği olduğunu düşünüyorum ilk tur ve ikinci tur bu takımlarla oynamayı suns ve nuggets la oynamaya tercih ederim

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1719 : 26 Mart 2023, 15:39 »
2012'deki o seriden hatırladığım tek şey,Kupchak'in yüzüydü farklı biten bir maçtan sonra.

https://cdn.bleacherreport.net/temp_images/2012/05/22/Kupchak_original.gif