Gönderen Konu: 2024 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: 2024 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #220 : 23 Temmuz 2024, 00:23 »
LeBron, AD, Reaves, Bronny, Castleton. Gelecek sezon muhtemel ilk beşimiz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #221 : 24 Temmuz 2024, 13:29 »
Abartmaya gerek yok. Davis, Lebron, Rui, Vanderbilt, Max, Reaves, DLo, Gabe, Wood, Hayes batıda top 6 çok rahat olacak bir rotasyon. Sıkıntı kadronun şampiyonluk için bariz açığı olan 1-2 eksikliği için hiçbir şey yapılmamış olması. Ve tabi koçun podcaster olması. En azından asistan ekibi görece tecrübeli isimler ve bir iki yaratıcı tercih de var. LeBron ve Davis'in USA hazırlık maçları performansı da etkileyici. Ama işte takımın geçen yaz ile bu yaz arası en büyük farkı takım etrafındaki negatif kara bulutlar. Geçen sezon başında deadline'da bir iki basit hamleyle şampiyonluğa oynarız diyorduk şimdi aynı heyecanı kazanmak için sezona 20-5 başlamamız gerek.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #222 : 29 Temmuz 2024, 01:01 »
Jeremi Grant dedikodulari var, benim beğendiğim bir oyuncu takıma gayet iyi olur tabi Pelinka bu işi halledebilirse.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #223 : 30 Temmuz 2024, 10:12 »
En son haberler 2 1st istedikleri yönündeydi. Eğer makul bir şekilde 1 tane top 8-10 korumalı 1st'e okey olurlarsa fena hamle olmaz. Korkunç bir kontratı var ama yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #224 : 30 Temmuz 2024, 23:08 »
tam da buna bakıyordum :)

Blazers Expected To Move One Of Jerami Grant, Anfernee Simons Before Training Camp

bence Simons'ı tutarlar.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #225 : 01 Ağustos 2024, 00:06 »
Çok komik bir şeye söyleneceğim ama şu takıma son 5 senedir LeBron paşanın isteğiyle oyun kurucu arıyoruz, adam yanında Curry Booker Haliburton Holiday White vs varken de gidip oyun kurucu oynuyor. Davis-LeBron ikilisi sahadayken Tatum Booker Curry üçlüsünü bile hücumda 3&D rol oyuncularına dönüştürüyorlar. Bizim bu takıma skorer topçu alma serüvenine girmemiz baştan aptallıkmış yaa. 2020 şampiyonluğuyla da belliydi ama böyle ciddi oynadıkları bir all-star kadroda bile yaptıkları değişmeyince daha çok dank etti :)

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #226 : 01 Ağustos 2024, 00:27 »
Çok komik bir şeye söyleneceğim ama şu takıma son 5 senedir LeBron paşanın isteğiyle oyun kurucu arıyoruz, adam yanında Curry Booker Haliburton Holiday White vs varken de gidip oyun kurucu oynuyor. Davis-LeBron ikilisi sahadayken Tatum Booker Curry üçlüsünü bile hücumda 3&D rol oyuncularına dönüştürüyorlar. Bizim bu takıma skorer topçu alma serüvenine girmemiz baştan aptallıkmış yaa. 2020 şampiyonluğuyla da belliydi ama böyle ciddi oynadıkları bir all-star kadroda bile yaptıkları değişmeyince daha çok dank etti :)

O biraz da oyuncu tipine bağlı. Rondo'ya topu bırakıyordu mesela. Bu yaz CP3'ü alabilseydik ona da bırakırdı. Ama Curry'e Booker'a Irving'e bırakmaz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #228 : 09 Ağustos 2024, 09:57 »
Dün akşam oynanan Sırbistan maçı çok keyifliydi fakat birçok yıldız oyuncunun gevşekliği ve ritim bulamaması yuh dedirtti. Muhtemelen yeterli süre olmadığı için ısınamıyorlar, biraz da tecrübe eksikliği vardır. Örneğin, Anthony Edwards çok acemice top kayıpları yaptı. Şutları da sokamadıklarında birçok oyuncu rotasyon olacak nitelikte bile oynayamadılar. 3. çeyreğin sonunda fark altıya inmişken bunlar yüzünden çeyreği 13 sayı geride kapattılar.

Maçın bu duruma geleceğini LeBron daha ilk çeyrekten fark etti ve takımı ateşlemek için ortamı gerdi. Davis ne hücumda ne savunmada doğru dürüst katkı verebildi, Jokic özellikle onun üstüne oynadı.

LeBron'un performansının Lakers adına umut verici olduğunu düşünüyorum. Jerami Grant bir şekilde gelecekse savunmadan ziyade hücumda önemli bir katkı sağlamasını umuyorum. Ah bir de Caruso olsa, şu adama kontrat vermedikleri aklıma geldikçe hâlâ sövüyorum, şerefsizler.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #229 : 11 Ağustos 2024, 00:46 »
Final maçı heyecan verici sekanslara sahne oldu. Curry-Lebron-Durant arasındaki uyum muhteşem. Sanki sonlara doğru Davis de bu rotasyon içinde yer aldı. İnsanın aklına hemen acaba bir takımda buluşma ihtimalleri olur mu sorusu geliyor. Beşinci oyuncu da Caruso gibi gerçek bir efsane olursa şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın. (: