Gönderen Konu: 2024 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55238 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: 2024 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2024, 07:21 »
Alayım hocamı. Aile içinde küslük olmaz.

Pat Riley v.2.0.1 olan Atkinson hocamı saymazsak, tüm Lebronspor coach wannabelerinden iyidir kesinlikle.

Klutch sirkiyle ne kadar rahat eder o ayrı tabi.

Ps: Lue falan buralara yakışmayacak işler.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2024, 09:52 »
Bu "Lebron oyuncağı olan koç ister" contex'i sıktı artık.. Öyle olsaydı ne Vogel gelirdi ne Ham kalırdı. Walton'ı da mı Lebron istemişti?

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2024, 10:49 »
bu tamamen 1 tane "baba" ile çalışmadığı için üstüne yapışan bir imaj herhalde.

misal Kobe'nin kariyer başı,kitaplarda hakkında çok da iyi şey yazılmayan Del Harris ile. e sonrası Phil Jackson ve 1 sezon Tomjanovich. sonra tekrar Jackson,D'Antoni ve Scott.

Lebron'da böyle bir durum olmadı ki en başından beri. ben de hep diyorum "yeter artık şu piyon kuklalar sıktı" diye ama iç yüzü bilemiyorum tabii.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2024, 11:41 »
Byron Scott demişken,bombayı bırakmış :D

Byron Scott: Make LeBron James the head coach

"madem her konuda bu kadar söz sahibi,coach yapın" demiş.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2024, 15:57 »
Yazın çalınacak topçular: Goga Bitadze, Dennis Smith Jr, Oshae Brisett, Trendon Watford, Lonnie Walker

Düzeltme: Lonnie Walker'ı unutmuşum :)

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2024, 16:23 »
Biriyle 20 yıl geçirmemiş olması, istemediklerinin olduğu anlamına gelmez. Vogel bize ilk geldiğinde mütevazı bir koçtu. Ham ile ne yapalım yani adam bariz beygir, devam mı edelim? Zamanında Spoelstra'yla neler yaşadı. Blatt'ı yok etti. Yolların ayrıldığı adamların sonunda süreçler kötüleşmedi ama kendisini de bariz bir otoritenin altında hiç görmedik. Pat Riley tepede değil de, saha kenarında olsaydı nasıl olurdu hep merak etmişimdir.

Özellikle 2. Cavs döneminden beri yarı GM modunda olduğunu reddetmeye gerek yok. Jeanie Buss da tam teslimiyetle getirdi zaten. Lakers'ın kurumsal yapısına bunu yakıştırmıyorum ama piyasada artık eskisi gibi baba koç da hiç kalmadı. Oyuncuların ve menajerlik şirketlerinin bu denli güçlendiği ligi sevmiyorum. Bu yıl tüm suni takımların ilk turda tokat manyağı olmasına ayrı sevindim.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #16 : 11 Mayıs 2024, 10:50 »
gidin gidin,gidin de başka bir deneyimsiz asistan bulun

Evan Sidery: The Lakers haven’t shown interest in bringing back Frank Vogel as their next head coach, per @ShamsCharania

tam bunu okurken,bir de üstüne "potansiyel adaylar"

Evan Sidery: Candidates expected to interview for the Lakers’ head coach opening next week, per @ShamsCharania on @PatMcAfeeShow: Kenny Atkinson, JJ Redick, David Adelman, James Borrego.

abi halen ne Adelman'ı,ne Redick'i,ne Borrego'su ya.

Buldozer hoca ( :D ) da Suns'a gitmiş zaten.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2024, 12:05 »
LeBron Kenny Atkinson'u ister mi , sanki gidip gelip yeni bir Ham tarzı adamla imzalayacaz gibi.. Yönetim o kadar kötü ki bugün Dwight Howard koç oldum ben dese gidip onu getirirler😁

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2024, 22:21 »
JJ Redick muhabbetinin bayağı birilerinin troll'lük olarak attığı sonra da kimseyle görüşmediğimiz için kimsenin reddetmediği aptalca bir söylenti olduğunu düşünüyorum. Görüşme bile yapmamalıyız, maksimum asistan koçluk için olabilir.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2024, 23:11 »
bu Jovan Buha kimdir bilmiyorum ama sinirimi bozuyor.. :D

The Los Angeles Lakers have interest in assistants Micah Nori, David Adelman, Sean Sweeney, and Chris Quinn as possible candidates to fill their vacant head coach position, reported Jovan Buha on Buha's Block.

yeni coachlarımızı tanıyalım ;

Woj da bir şeyler demiş.....

Adrian Wojnarowski says the Lakers are making a lot of calls gathering information on JJ Redick for their head-coaching vacancy
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2024, 23:40 Gönderen: lakerforever »