Gönderen Konu: 2023 Batı Finali - 2. Maç @ Denver Nuggets  (Okunma sayısı 29668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2023 Batı Finali - 2. Maç @ Denver Nuggets
« Yanıtla #90 : 19 Mayıs 2023, 09:08 »
"maçı izlemedim ama..." diye cümle kurmayı sevmesem de,şu kısım beni deli etti.

izleyenler ne hissetti bilemiyorum,ama ben böyle bakınca 2011 2.tur 4.maçını hatırlar gibi oldum.

7:11   Jamal Murray makes 25-foot step back jumpshot 83-87
6:49   Bruce Brown makes 25-foot three point shot (Nikola Jokic assists) 83-90
6:03   Jamal Murray makes 30-foot three pointer 84-93
5:34   Michael Porter Jr. makes three point jumper (Nikola Jokic assists) 84-96
4:57   Jamal Murray makes 25-foot three point jumper (Nikola Jokic assists) 87-99

bu nedir böyle? önceki tur iki manyaktan kurtulduk diye sevinirken.

editto :

bir de şu yaşanmış sanırım,Warriors 4.maçı için yazdığım şeyler (o maç dönmüştü ama...)

"6 numaralı zıkkımın şu aptal aptal şut sevdasından gına geldi be arkadaş! yahu Stojakovic değilsin. ne b.ka gelip gelip saçma sapan olmayan aptalca şut tarzınla üçlük denersin? bütün rüzgar gitti.

gel buradan çevir bakalım şimdi."

« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2023, 09:47 Gönderen: lakerforever »

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #91 : 19 Mayıs 2023, 09:53 »
Benim takıma olan inancım bitti. Böyle bir ruh haliyle en fazla 1 maç alıp veda ederiz.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #92 : 19 Mayıs 2023, 10:06 »
Rui ve Reeves in harika oynadığı maçta üç ana oyuncumuzun kötü oyunları sonucu elimizdeki maçı verdik. Davis ve Lebron için savunmada kötüydüler diyemem ama hücumda ikisi de çok kötü tercihler yaptı özellikle Davis bitiremese bile Jokiç in üstüne gitmesi gerekirken Jokiç ten kaçarak şutlar atması ve kaçırması büyük hayal kırıklığıydı. Lebron da fişi üçlüklerle çekmeye kalkışınca onlar bizim fişimizi çekti. D'angelo nun oynadığı her saniye bu seride zarar yazıyor zaten. Oynadığı 33 dakikada -16 yazarken sahada olmadığı 15 dakikada rakibe 21 sayı fark atmışız. Kendisinde artık çok ısrar etmemek gerektiğini düşünüyorum rakip zayıf halka olarak görüyor Dlo da zayıf halka olduğunu saha içinde net gösteriyor zaten

Deplasmanda 2-0 geriye düşmek tabi ki dünya nın sonu değil ama bu maçın çok kalp kırıcı bir maç olduğunu düşünüyorum ben. 3. maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum ama sonrası için bu maçı aramamız çok muhtemel hatta 2-2 dönsek bile muhtemel.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #93 : 19 Mayıs 2023, 10:12 »
Maçın en kritik yerinde süre de varken Davis 2 tane üçlük deniyorsa kazanmamız zor zaten.

Tertemiz bi şut bulduk abi orada... Olmadı, yapacak bi şey yok.