Gönderen Konu: Andre Drummond  (Okunma sayısı 18764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: #2 Andre Drummond
« Yanıtla #40 : 03 Nisan 2021, 06:35 »
Mcgee'yi o kontrat ile tutamazdık.

Çevrimiçi Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #41 : 03 Nisan 2021, 12:50 »
Vay arkadaş. Mcgee gibi aklının yüzde 90'ı başka yerde olan adama verilen değere bak. Drummond nere Mcgee nere. Drummond'dan yaptığı tek iyi şey daha yükseğe sıçraması. Piyasada zaten uzun sınırlı. Camianın, Lebron'un sihiri ile kaza bela böyle bi adam denk gelmiş. 10 dakikadan fazla sabrı hak ediyor. Bu kadar müşkülpesent olacaksak kimseyi bulamayız top oynatacak.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #42 : 03 Nisan 2021, 17:22 »
Vay arkadaş. Mcgee gibi aklının yüzde 90'ı başka yerde olan adama verilen değere bak. Drummond nere Mcgee nere. Drummond'dan yaptığı tek iyi şey daha yükseğe sıçraması. Piyasada zaten uzun sınırlı. Camianın, Lebron'un sihiri ile kaza bela böyle bi adam denk gelmiş. 10 dakikadan fazla sabrı hak ediyor. Bu kadar müşkülpesent olacaksak kimseyi bulamayız top oynatacak.

Cleveland'ın saldığı Drummond'dan bahsediyoruz değil mi?
Onlar yalvardı da Drummond bizi tercih etti heralde...

Tamam, karalar bağlamayalım ama takım kimyasını bu kadar umursamamak da algılayabildiğim bir şey değil.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #43 : 03 Nisan 2021, 17:45 »
Cleveland ne kadar paradan ödemekten yırtarsam o kadar iyidir gözüyle baktı.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #44 : 03 Nisan 2021, 18:33 »

Tamam, karalar bağlamayalım ama takım kimyasını bu kadar umursamamak da algılayabildiğim bir şey değil.

Cleveland Drummond ile sözleşme yenilemeyeceği için serbest bıraktı. Kontratı 28 MD yerine 10-15 MD civarında olsaydı draft hakkı vs vermeden alamazdın Drummond'ı.

Çevrimiçi Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #45 : 04 Nisan 2021, 01:10 »

Cavs'in herhangi bir iddiası olsa neden bıraksın. Cedi ile ilgili bile bu söylentiler çıkmıştı. Sonuçta rebulding takımı. Yerine koyduğun Mcgee yedeğinin yedeğiydi takip edebildiysen.

Arkadaşların dediği kontrat meselesi olmasa zaten düşmezdi Lakers'a böyle kelepir şekilde.

Drummond'u Clippers'a koysan iki gömlek üstü takım olacak. Sırf şu yüzden bile alınır, nadasa bırakılır.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #46 : 07 Nisan 2021, 21:20 »

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #47 : 09 Nisan 2021, 23:23 »
Lebron suzgecinden gecen bir Drummond X faktor olabilir mi? Ben gunler ilerledikce Lebron ve Davis takima katildiklarinda Drummondun Lakersa katki saglayacagini dusunuyorum

Foruma hoşgeldiniz. Yazım kurallarına biraz özen gösterebilirseniz çok seviniriz. -Dübür
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2021, 01:32 Gönderen: Damar »

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #48 : 10 Nisan 2021, 04:50 »
Lebron suzgecinden gecen bir Drummond X faktor olabilir mi? Ben gunler ilerledikce Lebron ve Davis takima katildiklarinda Drummondun Lakersa katki saglayacagini dusunuyorum

Playoff'larda Drummond'ın x faktör olacak kadar süre alacağını düşünmüyorum. İdeal senaryoda Davis 25 dakika pivot oynayacak zaten. Geriye kalan 20-25 dakikalık sürenin çoğunu da Harrell'ın alacağını düşünüyorum. Rakibe bağlı olarak bu süreler değişiklik gösterebilir tabii.