Lakers Dışı > Off-Topic

Sinema

(1/2) > >>

Zulada:
forumun konu açan ilk üyesi de ben olayım bari :)

bugün baby driver'ı izledim ve çok beğendim. aksiyon türüne farklı bir boyut getirmişler adeta. zaten uzun süredir bekliyordum ve her yerde fragmanı dönüyordu. mutlaka tavsiye ederim.

Jr. Kobe:
Patriots Day, Aquarius, Gifted, Trainspoitting T2, Eshtebak, Get Out, 20th Century Women, Silence, The Founder, The Zookeeper's Wife, Life, Neruda, Sing Street, Anthropoid son zamanda izlediğim ve beğendiğim filmler. Zaten aşağı yukarı hepsinin iyi olduğunu bilerek izlemiştim, hepsini tavsiye ederim. İzleyip çok beğenmediğim de bir o kadar vardır aşağı yukarı.


--- Alıntı yapılan: Zulada - 02 Temmuz 2017, 22:05 ---bugün baby driver'ı izledim ve çok beğendim. aksiyon türüne farklı bir boyut getirmişler adeta. zaten uzun süredir bekliyordum ve her yerde fragmanı dönüyordu. mutlaka tavsiye ederim.

--- Alıntı sonu ---
Ben de bayadır bekliyordum Baby Driver'ı. Bu hafta gitmeyi düşünüyorum.

emirilmagnifico:
Beyler dün akşam Yıldız Savaşları'nın yedinci filminden sonra ilk defa sinemaya gittim, film The Mummy(Mumya). Patlamalı çatlamalı ucuz Amerikan aksiyonu olarak başlayan film hafiften Antik Mısır mitolojisinin girer gibi olmasıyla zenginleşiyordu ki patlamalar gürültüler tekrar başladı, hikaye pek yazmamışlar yani. Finalin amatörce bile bağlanamaması sebebiyle de filmden çıkarken kaçık bir keyifle ayrılmış olduk. Yeni bir hikaye üretmek için fikri bir emek harcanmadığı, bütün emeğin ses ve görüntü efektlerine harcandığı aşikar bir film olmuş. Benim için film sınıfta kaldı.

Bununla beraber filmi flörtü olanlara şiddetle tavsiye ederim. Film ucuz Amerikan aksiyonu ya, garip acayip yerlerde çığlıkla gelen yaratıklar öd koparıyor. Bu bir olur, iki olur, ikiden sonra flörtü olanlara sarılma fırsatı olur :)

Pardus:
what happened to monday'i daha bugün izledim. distopik, aksiyon , biraz da bilim kurgu tarzı seven varsa tavsiye ederim. çok büyük beklentiyle izlemeyin tabi yine de, çıtır çerezlik niyetine :)

Pardus:
//www.youtube.com/watch?v=Hr3dX6__-hU
DEAR BASKETBALL

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git