LeBron ve AD, Sezon Öncesinde Dönebilirler

Lakers, sezon öncesi hazırlık maçlarında Talen Horton-Tucker liderliğinde iyi görünse de şampiyonluğu tekrar etmek için -şok eden bir analiz olduğunu biliyorum- LeBron James ve Anthony Davis’e ihtiyaç duyacaklar.

Neyse ki, Lakers için LeBron James ve Anthony Davis bırakıyor da kilitleri THT’ye teslim ediyorlarmış gibi bir durum yok. Koç Frank Vogel’a göre James ve Davis, çarşamba günü Lakers’ın, Arizona’da Phoenix Suns ile karşılaştığı maçta dönebilir.

Lakers’ın ikinci maçının ardından konuşan Frank Vogel’ın açıklamaları şu şekilde:

Antrenmanlarda sıkı çalıştılar ama, sezon öncesi ilk iki hazırlık maçımızda kenarda oturdular. Ancak umuyoruz ki son iki hazırlık maçımızda sahada olacaklar. Üçüncü maçımızda biraz oynayacaklardır, dördüncü maçımızda ise normal sezon provası olarak daha fazla süre alacaklar.

Onları birlikte sahada görmek gerçekten iyi olacaktır, özellikle kendilerini önümüzdeki birkaç sene boyunca Lakers’ta tutacak yeni kontralarını imzaladıktan sonra ama biz şimdiden birbirlerine ne kadar uyduklarını görebiliyoruz. Kahrolsun, birbirlerine ne kadar uyacaklarını daha ilk maçlarına çıkmadan önce biliyorduk.

Asıl entrika kısım ise etraflarındaki Marc Gasol ve Dennis Schröder’i içeren -ama onlarla sınırlı olmayan- yeni parçalar. James, Schröder gibi yaratıcı ve atletik bir oyun kurucuyla son oynayışından bu yana çok oldu yani birbirlerini nasıl oynatacakları gerçekten enteresan olacak. Aynı zamanda Gasol’ün kaç pasının Anthony Davis tarafından bitirileceğini görmek -bence çok- de enteresan olacak.

James ve Davis’i yeniden sahada görmek aynı zamanda Vogel’ın yeni normal sezondaki rotasyonlarına ilk göz atışımız anlamına geliyor. Rotasyon elbette sezon boyunca evrilecek ancak en azından sezonda oyuncuları nasıl basamaklandıracağına dair bir fikrimiz olacak.

Sonrasında, siz bunu bilmeden önce, tekrardan tamamen normal sezon basketboluna alışacağız. Şampiyonluklar kazandığınızda zaman epey hızlı geçiyor sanırım.


Şuradan çeviri: https://www.silverscreenandroll.com/2020/12/14/22175111/lakers-frank-vogel-lebron-james-anthony-davis-preseason-debut-wednesday-vs-suns