“Çok İyi Dinlendim ve Yüzde Yüz Sağlıklıyım!”

Lige verilen yaklaşık 4 aylık pandemi arasının ardından 22 takım işlerinin başına dönüyor. Bu uzun aranın, devam edecek olan ligde kimin için iyi, kimin için kötü geldiğine maçlar oynanmaya başladıktan sonra karar verebiliriz. Ancak sezon içinde ufak tefek sakatlıklar geçiren ve tam olarak iyileşmeyen bir omuz sakatlığıyla uğraşan Anthony Davis’in bu süreçte çok iyi dinlendiğini ve yüzde yüz sağlığına kavuştuğunu duymak Lakers taraftarları için harika bir haber.

Lakers’ın oynadığı 63 maçın 55’inde forma giyen ve omuz, kol, göz, kalça sakatlığı gibi irili ufaklı birçok sakatlıkla uğraşan, çoğu maçta da sakatlığına rağmen oynayarak taraftarın yüreğini ağzına getiren Davis, Lakers camiasına müjdeyi verdi. Mike Trudell ile yaptığı konferans röportajında, tüm sakatlıklarının tamamen geçtiğini ve bu süreçte çok iyi dinlendiğini söyledi.

Los Angeles Lakers için, verilen bu uzun ara bir yandan takım olarak tam da formun ve ritmin zirvesine ulaşmışken üzücü olsa da, yaş ortalaması olarak oldukça yüksek bir kadroya sahip olunması sebebiyle olumlu bir etki de yapabilir. Bunun etkilerini ve sonuçlarını da elbette 30 Temmuz’dan sonra görmeye başlayacağız.