J.R. Smith, Lakers İçin Antrenmana Çıkacak

Dün gece Troy Daniels’ı serbest bırakıp kadrosunda yer açan Los Angeles Lakers, bir transfer yaparak rotasyonunu güçlendirmek istiyor. The Athletic muhabiri Shams Charania’nın haberine göre Lakers, bu hafta başında tecrübeli şutör guard J.R. Smith ile çalışma gerçekleştirerek, bir süredir serbest olan oyuncunun fiziksel olarak ne durumda olduğunu gözlemleyecek. Lakers, kendi skorunu yapabilen ya da top yönlendirebilen bir kısaya ihtiyaç duyuyor.

Los Angeles ekibi sadece Smith ile değil, başka oyuncularla da görüşecek. Dion Waiters ile bugün bir görüşme planlandığının haberini vermiştik. Ancak açık konuşmak gerekirse, serbest oyuncu piyasasında çok cazip alternatiflerin olduğu söylenemez. Kadrodaki boşluğu doldurmak için, şimdilik bu iki oyuncunun adı geçiyor.

Smith, 2014-2018 yılları arasında LeBron James ile birlikte Cavaliers forması giyip, 2016’da da şampiyonluk kazanmıştı. Kariyer ortalaması 12.5 sayı, 3.2 ribaund olan oyuncu, özellikle kariyerinin son döneminde net bir şutör rolünde oynuyordu. Kariyer üç sayı ortalaması %36,3 olan Smith, 1 yılı aşkın süredir NBA’de forma giymedi (19 Kasım 2019’dan beri) ve fiziksel olarak ne durumda olduğu merak konusu.