Kuzma – Bogdanovic Takası mı Geliyor?

NBA’de takasın son tarihi olan 6 Şubat günü yaklaştıkça takas dedikoduları devam ediyor. Los Angeles Lakers da şampiyonluk adaylarından biri olarak takas piyasasında aktif ve takımın genç forveti Kyle Kuzma ile ilgili haberler artıyor. New York Post’tan Marc Stein’ın haberine göre Sacramento Kings, Kuzma ile ilgileniyor ve olası bir takasa Bogdan Bogdanovic’in dahil olması gerektiğinin farkında.

Bogdanovic, oyuncu profili olarak Lakers’ın ihtiyaç duyduğu bir guard olarak öne çıkıyor. Sezon sonu serbest kalacak olan Sırp oyuncu bu sezon 8.5 milyon dolar kazanıyor ve olası bir takasta Lakers’ın maaşları eşitlemesi için Cook ya da Cousins gibi oyuncuları da yollaması gerecek gibi gözüküyor.

Stein’ın tweetine bakılırsa Lakers bu takas görüşmelerinde eli güçlü taraf. Stein, takasın Bogdanovic’le başlaması gerektiğini anlatırken belki de Lakers’ın Kuzma için birkaç asset daha alabileceğini ifade ediyor gibi duruyor.

Bogdanovic sene sonu serbest kalacak olsa bile sınırlı statüye sahip olacak, bu da olası bir takasta Lakers’ın gelen teklifleri karşılayarak Bogi’yi takımda tutabileceği anlamına geliyor. 27 yaşındaki guard bu sezon Kings formasıyla 14.5 sayı 3 ribaunt 3.6 asist ortalamaları tutturdu.


 LakersTR Forum Sayfaları – Bogdan Bogdanovic Başlığı