Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
10 Eylül 10, 23:09
126578 Mesaj 879 Konu Gönderen: 16988 Üye
Son üye: pnaroksuzoglu
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  Los Angeles Lakers  |  Lakers Genel  |  Los Angeles Lakers Deplasman Turu 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 ... 4 [5]  Hepsi   
Gönderen Konu: Los Angeles Lakers Deplasman Turu  (Okunma Sayısı 2480 defa)
Egemen
Sr. Laker

« Yanıtla #40 : 04 Şubat 10, 11:41 »

Bir gün gidersem diye soruyorum yanlış anlaşılmasın, Phila ve Boston maçındaki biletler ne kadardı ?

Gorky
Sr. Laker

« Yanıtla #41 : 04 Şubat 10, 22:27 »

Phila macinin bileti 10 gun oncesinden karaborsa sitesinden alinmasina ragmen 105 dolar civari bir sey tuttu. Carprazda olmamiza ragmen yere baya yakindik.

Boston maci 4-5 ay oncesinden ve en yukarilardan alinmasina ragmen 220 dolar tuttu.

kaan
Site Yazarı
Sr. Laker

lights on

« Yanıtla #42 : 05 Şubat 10, 00:22 »

tabi bunlar karaborsa fiyatları. Karaborsa Amerika'da yasal, giriyorsun internete siteden alıyorsun. Boston maçının bileti normalde 96 dolarlık bilet fakat fikstür açıklandıktan sonra hemen bittiği için biletler ağustosa rağmen böyle bir fiyat ödemek zorunda kaldık.

Yerimizin nerde olduğunu anlamanız için şu fotoğrafı koyuyorum:

Beyazla yuvarlak içine aldığım yerde kırmızılı bir adam beliriyor, onun hemen sol yanındaki benim, yanımda da görkem var.

It ain't over till it's over...
purpleandgold
Jr. Laker
**

« Yanıtla #43 : 05 Şubat 10, 03:31 »

Bende yillardir bole tv'de gorurdum lakerslilar bostonlular ic ice mac izliyor ne guzel diye..
Bu yaz Amerikadaydim bende olu sezonda boston'i gezerken gardenin onunde lakers tisortu giyip resim cekilecektim yanimdaki amerikali arkadasim ''sen napiosun burda insanlar sporu cok onemserler o tisortle seni gorurlerse pek de iyi olmaz'' dedi o yuzden cekilmedim. tum gun ustumde miami tisortu vardi ona bile tip tip bakti bazi zenci tipler. new england diye anilan bolgede 3 ay kadar kaldim en ufak bi muhabbette lakersi tutuyorum deyince herkesin surati degisiodu. yoldan gecerken lakers tisortu ile beni goren 7-8 yasindaki cocuklar bile ''beat la'' - ''get out here'' - tarzinda satasmalarda bulunuyorlardi, ama bir baska yerde ornegin D.C veya atlantada kaldim 1 ay kadar orda kimsenin umrunda olmuo hatta mike biby'le resmim bile var lakers tisortuyle...
anlatmak istedigim ana sey suyduki mac sirasinda salonlarda rakip takim taraftarina pek bise yapmiolar belki ama normalde gercekten boston da spor adamlarin herseyi ve gercekten pislik taraftarlar ozellikle red sox ve patriot bayraksiz, tisortsuz ev goremiosun. yani ole lakers tisortuyle bostonda yurumek cokda saglikli bise olmasa gerek:))
en azindan benim 3 ayda sezdigim buydu...
kaan
Site Yazarı
Sr. Laker

lights on

« Yanıtla #44 : 05 Şubat 10, 04:38 »

yok ya kolpa onlar anca laf atarlar aksiyon geçicek cesaret yok onlarda.

It ain't over till it's over...
cemsheed
Sam Ruben
Pro. Laker

I'm with BüBü!

Site
« Yanıtla #45 : 07 Şubat 10, 22:42 »

şeytan'ın oğlu da oradaymış keh keh keh..

Svetlin
David Rivers Fan
Site Yazarı
Pro. Laker

Queensbridge!

« Yanıtla #46 : 08 Şubat 10, 00:29 »

daha duyduğum anda boston'ludur kesin dediydim, yanılmamışım. bence boston'un teknik direktörü yerli olmalı ayrıca.

ENES
Eski Ko8e_Bryant
Pro. Laker

"Imma make you hate me, cuz you ain't me!"

Site
« Yanıtla #47 : 08 Şubat 10, 15:53 »

Şeytan'ın oğlu fena mors olmuştur şimdi... Keşke Kobe'nin basketinden sonra da bi fotoğraf çekseydi Smiley

"I can score anytime i want to!.."

- Kobe Bryant
Sayfa: 1 ... 4 [5]  Hepsi   
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  Los Angeles Lakers  |  Lakers Genel  |  Los Angeles Lakers Deplasman Turu
    Gitmek istediğiniz yer: