Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
10 Eylül 10, 22:53
126578 Mesaj 879 Konu Gönderen: 16988 Üye
Son üye: pnaroksuzoglu
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anket
Soru: Sizce "NBA Finalleri" nasıl sonuçlanır?  (Oylama kapandı: 09 Haziran 07, 06:37)
San Antonio 4-0 - 6 (7.7%)
San Antonio 4-1 - 13 (16.7%)
San Antonio 4-2 - 35 (44.9%)
San Antonio 4-3 - 4 (5.1%)
Cleveland 4-0 - 1 (1.3%)
Cleveland 4-1 - 0 (0%)
Cleveland 4-2 - 17 (21.8%)
Cleveland 4-3 - 2 (2.6%)
Toplam oy: 76

Sayfa: 1 ... 12 [13] 14 15  Hepsi   
Gönderen Konu: NBA Finals 07  (Okunma Sayısı 10051 defa)
Majere
Global Moderatör
Pro. Laker

"Soft dedik, fena acıdı"

« Yanıtla #120 : 14 Haziran 07, 01:11 »

Geçenlerde John Hollinger, ilk turdan itibaren Batı ve Doğu çapraz eşleşsin (Doğu 8 - Batı 1, Batı 2 - Doğu 7 gibi...) önerisini ortaya atmıştı. Bence düşünülmeli. Bu ne yahu, rezillik resmen.

Zulada
Forum Insider'ı
Pro. Laker

« Yanıtla #121 : 14 Haziran 07, 01:23 »

rezillik falan olduğunu düşünmüyorum. evet seri 3-0 ama spurs hiçbir maçı rahat oynayamadı... cleveland geriden takip etti ama hep dibinden takip etti maçlarda. tabi bu batı ile doğu arasında büyük bir güç farkı olduğunu inkar ettiğim anlamına gelmiyor, tabi ki var hem de çok fazla.

"We have a really, really good team. Very, very strong team - it smells familiar to me." --Kobe Bryant
RuSTeDSouL
Administrator
Pro. Laker

« Yanıtla #122 : 14 Haziran 07, 01:29 »

her sene batıdan birilerinin de final oynaması enteresan olur tabi öle bi durumda da.. gerçi şart bişeylerin değişmesi; bizle aynı galibiyete sahip takımlar 3. 4. sıradan play off yaparken bizim götümüz tutuşuo hoş olmuo..

@zulada

3. maç dışında spurs hiç zorlanmadı bana kalırsa.. suni fark erimeleri aldatmasın, kontrol ilk 2 maçta spurs un elinden hiç kaçmadı..

Majere
Global Moderatör
Pro. Laker

"Soft dedik, fena acıdı"

« Yanıtla #123 : 14 Haziran 07, 01:32 »

rezillik derken güç farkını kastettim. yoksa cleveland elinden geldiğince oynuyor tabii. ama nba finalinin bu kadar sönük geçmesi feci bir durum, olmamalı. üç senedir finalist takım çıkıp doğu'nun arkasının güçsüzlüğünü gizliyordu bir nevi, bu defa fena oldu. gerçi şu da var, geçen sene dallas sığırlık etmese 4-0 bitecekti o seri.

ne farazi laflar ettim be...

Cihan
Pro. Laker

« Yanıtla #124 : 14 Haziran 07, 01:49 »

3. maç dışında spurs hiç zorlanmadı bana kalırsa.. suni fark erimeleri aldatmasın, kontrol ilk 2 maçta spurs un elinden hiç kaçmadı..
Bence ikinci maçın sonunda Parker'ın panyalı turnikesi öncesi kontrol dışına çıkmıştı bazı şeyler.

rakip biraz daha tecrübeli olsa popovic öle bi tercih yapmazdı zaten son .eyreğe başlarken..

parker ın o turnikesi ya da manu nun o 3 lüğü olmasa işelr ters giderbilirdi belki ama gitmedi sonuçta.. spurs ideal beşine geçtiği an kontrolu tekrar eline aldı ve maçı bitirdi.. zaten parker ın turnikesi ya da manu nun oyunu vs 30 sayı fark yapmıştı.. ben de olaya bu açıdan bakıorum..
Katılıyorum. Kontrol dışına çıkmıştı bazı işler, sonra Spurs kontrolü tekrar eline aldı, maçı da kazandı. "Kontrol ilk 2 maçta Spurs'ün elinden hiç kaçmadı" yargısı bence doğru değil.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 07, 14:47 Gönderen: Cihan » Kayıtlı
RuSTeDSouL
Administrator
Pro. Laker

« Yanıtla #125 : 14 Haziran 07, 03:54 »

o konudaki düşüncelerim 3 sayfa geride duruo..

justed
Sr. Laker

We Gonna Bring It!!

« Yanıtla #126 : 14 Haziran 07, 15:15 »

rezillik falan olduğunu düşünmüyorum. evet seri 3-0 ama spurs hiçbir maçı rahat oynayamadı... cleveland geriden takip etti ama hep dibinden takip etti maçlarda. tabi bu batı ile doğu arasında büyük bir güç farkı olduğunu inkar ettiğim anlamına gelmiyor, tabi ki var hem de çok fazla.

tarık abi Cleveland'ın spursu rahat bırakmadığı görüşüne ben katılmıyorum..Biliyosundur izlediysem Spurs ilk yarı hatta ilk 3 periyot işi bitiriyordu.Daha doğrusu maç boyunca aynı konsantrasyonla oynamaları durumunda Clevelandı ne hale sokacaklarını gösterdiler..Cleveland eğer Spursu geriden takip edip yakalayabiliyorsa bence bunun sebebi Spursun farkı bir hayli açtıktan sonra maç başı konsantrasyonuyla hareket etmemeleridir..

Her Zaman Her Yerde,Ali Sami Yen'de,En Büyük Sensin Alemde!!!!
Ty
The Machine
Pro. Laker

Site
« Yanıtla #127 : 15 Haziran 07, 05:14 »

Parker resmen MVP'liğe gidiyor..

Ben Draft'e mi girsem ?.. Hakediyor filan ama Parker ya bu..Daha savunma görmedi finallerde..Bilemiyorum..

Duncan da susacak maç buldu..

Cihan
Pro. Laker

« Yanıtla #128 : 15 Haziran 07, 05:30 »

Parker resmen MVP'liğe gidiyor..

Ben Draft'e mi girsem ?.. Hakediyor filan ama Parker ya bu..Daha savunma görmedi finallerde..Bilemiyorum..

Duncan da susacak maç buldu..
Parker'ın tarzı Cleveland'a ters geliyor(Billups/Kidd gibi guardları daha iyi savunuyorlar); ama savunma görmedi demek yanlış olur kanısındayım. Cleveland ligin iyi savunma yapan takımlarından biri. Doğu-Batı farkı belki gölgeliyor durumu; ancak Cleveland Spurs'ün playoffta karşılaştığı en iyi savunma yapan takım(tabii aynı zamanda en kötü hücum eden takım ve sanırım burdaki fark daha büyük olduğu için 3-0 gerideler). Parker'ın Cleveland'a eşleşme problemi yarattığı kendisi ve Spurs tarafından biliniyor ve bu güzelce değerlendiriliyor. Bu durum Parker'ın finallerde savunma görmediği anlamına gelmemeli bence.
Ty
The Machine
Pro. Laker

Site
« Yanıtla #129 : 15 Haziran 07, 06:16 »

Gibson'ın hücumda değil de savunmada kötü olduğunu düşünüyorum..Parker eşleşilmesi zor bir adam olabilir ama bu da bir kötü savunma belirtisidir bence..Hughes normalde fena savunmacı değildir ama sakatlığı çok etkiledi onun savunmasını..Gibson ise savunmada akvaryumdan çıkmış balık gibi..Sallanıyor,ne yapacağını bilmiyor..Parker bence iyi oynuyor o ayrı bir olay gayet de iyi değerlendiriyor ama savunma cidden fena şu son 2 maçta..
 MVP Parker olmalı-Parker olacaktır..Ama ne bileyim,yakıştıramıyorum..
 Duncan da istese her maç 40 atabilecek oyuncu ama psikolojik bir vaka..Deli filan değil de önündeki tek engel kendisi..Kendi içindeki engeli aşabilirse herşeyi yapabilecek bir oyuncu..Fauller olsun-şutlar olsun..
 Çok sönük bir seriydi..Şahsen pek heyecanlanmadım..Sonuç her zaman belliydi..
 Cavs biraz hareketlendi yine 4.çeyrekte ama ilk 3 maçta da böyle oduğu için umutsuzum..Spurs'u tutuyoruz ama Cavs'in geri gelmesi için-zevk almak için neler yapıyoruz..Off off..

San Antonio Spurs Şampiyon !!!!

San Antonio Spurs = 83
 Cleveland Cavaliers = 82
« Son Düzenleme: 16 Haziran 07, 02:24 Gönderen: Cagatay Berilgen » Kayıtlı

Sayfa: 1 ... 12 [13] 14 15  Hepsi   
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07
    Gitmek istediğiniz yer: